pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.295
Za preterivati je na tu stranu , al uvek. No, nije za svakog.E, ali nije dobro ni preterivati. Bio sam sad vise od mesec dana i imam osecaj da sam usporio i ulenjio se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za preterivati je na tu stranu , al uvek. No, nije za svakog.E, ali nije dobro ni preterivati. Bio sam sad vise od mesec dana i imam osecaj da sam usporio i ulenjio se.
Kakav bedak. Ajde i te ploče al čitanija ...brrrNego, sto se tice mog crusha, verovatno bih joj prisao i pozvao na casicu ugodnog razgovora.
Ili alternativni approach; pozvao bih je da ispijamo fino crveno vino, slusamo ploce s nekog starog gramofona i listamo staru hartiju po kojoj su utisnute vanvremenske mudrosti najvecih umova pisane reci.
Verovatno bi rekla da sam frik i da odfakam.
Mrzimo se iz dna duše zato se ljubimo postrance kad se vidimo i ne grlimo se.Ma znas i sam koliko su zenski medjusobni komplimenti i srcovanja iskreni.
nemoi iesti tai djubarPopust na sladoled u Lidlu, a mene mrzi da idem.
Stigla kući
I danas sam bila pre puta. Nisam normalna.sutra bazen je li
mislim da okrećem list, družim se isključivo sa veselim ljudima koji me vole ili sam im simpatičnanisi al si vesela