gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Uvijek postoji laganiji protivnik a dok neko igra da pobijedi, neko drugi igra da se zabavi.Idi ti igraj malo. Ustvari ne možeš, ne znaš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek postoji laganiji protivnik a dok neko igra da pobijedi, neko drugi igra da se zabavi.Idi ti igraj malo. Ustvari ne možeš, ne znaš.

Kratko je, ne kažem, ali dovoljno je da se ulijeni par sedmica i piši propalo.
Mora malo duze od par sedmicaKratko je, ne kažem, ali dovoljno je da se ulijeni par sedmica i piši propalo.
Evo, danas sam saznao kolka mi je invalidska: 102000 din. Primam od 10.10.Ne zezaj. Ja bih uradila reviziju tih penzija
bravo makso drago mi je to je solidna brojka želim ti da uživaš pemziju sto godinai da se zezaš samoEvo, danas sam saznao kolka mi je invalidska: 102000 din. Primam od 10.10.
Mora da je @Optimus Prime majci dom zdravlja uplacivao jako malo.
Ja sam uplacivao otprilike kolka mi je penzija, u proseku zadnje 23 godine...
Ne znam, treba pitati rifera.Jeri zakonski dozvoljeno da odnesem kljigu u pdf formatu da mi odstampaju
Ne znam, treba pitati rifera.
On se razume u kopirajt
A neko se zabavi dok pobeđuje te što mnogo pričajuUvijek postoji laganiji protivnik a dok neko igra da pobijedi, neko drugi igra da se zabavi.![]()
Slabo Maxo , može to i bolje.Evo, danas sam saznao kolka mi je invalidska: 102000 din. Primam od 10.10.
Mora da je @Optimus Prime majci dom zdravlja uplacivao jako malo.
Ja sam uplacivao otprilike kolka mi je penzija, u proseku zadnje 23 godine...
Moze ako se zaposlim, no ne mogu vise da radimSlabo Maxo , može to i bolje.
Znao sam sta ces da napises prije tebe.A neko se zabavi dok pobeđuje te što mnogo pričaju

Zezam seMoze ako se zaposlim, no ne mogu vise da radim
mene spasilac sličnih godina pito " Jel Vam treba pomoć?" prilikom izlaska iz bazena. Al to nije kompliment.muva me hlinka od 21 godina tjivota

Dobro te nije pitao šta ćeš popiti, da zamijeni onog konobara.mene spasilac sličnih godina pito " Jel Vam treba pomoć?" prilikom izlaska iz bazena. Al to nije kompliment.
Seks seksGledate li košarku?
srbija u finalu akcize skočileGledate li košarku?