pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.070
ma daBole ga bas djoka
al prejaka forica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma daBole ga bas djoka
Forica ala kizama da
al prejaka forica
sad bi nešto al nesmemForica ala kiza
)))))))))))))))))))))

Ma nasi smo lolsad bi nešto al nesmem)))))))))))))))))))))
Ne, ova poslednja prica sa autoputa je smesnija.aj nešto slabije
ono kad ste tražili mesaru![]()

skrivena kameraNe, ova poslednja prica sa autoputa je smesnija.
))))))))))))))))))))))))))))))Ja pocela da placem skoroskrivena kamera))))))))))))))))))))))))))))))

pa da jel je ono za mesaru tužnoNe, ova poslednja prica sa autoputa je smesnija.
ko da gledam Gusztav rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr))))))))))))))))))))))))))))))))Skoro da mi krenule suze od muke al onda kad sam ga ugledala PREKO PUTA onda sam se iscepala brate mili
pnejok nego će moj pramđed života što pogibe 1918.
Jos stao neki lik da me smara a zokija nigde, upekla zvezda, ja ocu da polijem ono ***** benzinom i da zapalim, gledam kako da probijem bankinu i da ga izguram u kanal.ko da gledam Gusztav rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr))))))))))))))))))))))))))))))))
Da si osvestao auto kad si ga kupio ne bi ga video majstor godinamajok nego će moj pramđed života što pogibe 1918.
što mu nisi šamarčinuJos stao neki lik da me smara
A nmg brate hteo je da pomogne al razumes kad meni to nista ne znacišto mu nisi šamarčinu
pa i ja kupio kolumator, zamalo i alternator, kad klema od plusa bila loša, 10 evra popravkaMoco, odradim alternator, sve lezajeve na remenicama, kardan i lejave od motora do alternatora, kupim nov akumulator... sve ukupno 200e...i dalje svetli lampa za dinamu
Oteram kod drugog majstora kad ono isntrument tabla u spoju...2000 dinara![]()
Volvo???pa i ja kupio kolumator, zamalo i alternator, kad klema od plusa bila loša, 10 evra popravka
e što se posle popravke auto zapalijo druga je priča![]()