- Poruka
- 1.175
Bratska sa forumaski par

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a, to
pff...neam pojma
za druženje bi se našo neki forumer, ima par kvalitetnijih primeraka...forumerka već za druženje...to ne ide...greota![]()
Mislila sam da ima isto znacenje kao forumaski par samo nisam htela da detaljisem u opisu.a, to
pff...neam pojma
za druženje bi se našo neki forumer, ima par kvalitetnijih primeraka...forumerka već za druženje...to ne ide...greota![]()
pa zar i u tvojim godinama?![]()
Mislila sam da ima isto znacenje kao forumaski par samo nisam htela da detaljisem u opisu.
Ko bi se lepo druzio u RL![]()
šta u mojim godinama...netreba da se družimo il treba da se družimo ? ne kontam
"Druze" u rl, da preciziram![]()
ma možeš ti...al nije pametno
misim možda se neki druže, ko zna
duboka staros![]()
što bi se pirlito i brijo u rl
osnovna higijena, štaš više
Pa da temu ne shvati neko uvredljivo mozda, vec kao sprdnju neka budem ja prva na tapetiDeal![]()
Odaberi jednu forumashicu![]()
Pa da temu ne shvati neko uvredljivo mozda, vec kao sprdnju neka budem ja prva na tapeti![]()
Ne privlaci me ta ideja cak ni virtuelno.Bices prva ispred meneDrugu ces lizati
dok ti sedi na faci
![]()
Unistili ste mi temu, predlazem da se zatvori.Jel treba neka potvrda od doktora da smo cisti , da nemamo isotriju polnih bolesti il neko drugo uverenje ?![]()
ne, hocu samo tebe da ebem strep-onom u zadnjicu. I nista vise. Mozda ti budem dala da mi polizes prste na stopalima.hoces 2 muskarca ?![]()