- Poruka
- 30.009
Aplauz?...Mogu samo da sedim na fotelji i gledam . Ne znam šta bih tu mogla da radim osim da im dajem podršku![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aplauz?...Mogu samo da sedim na fotelji i gledam . Ne znam šta bih tu mogla da radim osim da im dajem podršku![]()
Uvek može nešto da se....Mogu samo da sedim na fotelji i gledam . Ne znam šta bih tu mogla da radim osim da im dajem podršku![]()
Muskarac sa 2 zene? Trojka ? Sta mislite
Sto bi rekao moj drug Crnogorac ti legnes a ona nek se trudi/ dve zenske / za trojku treba dobra kondicija to mogu mladi tinejdzeri
Dobijes savrsen cunnilingus i odlicnu penetraciju, istovremenoJes, sve trčimo.
Koliko se dobija za taj trud?![]()
tacnoŽene uglavnom maštaju o dva muškarca a ne o odnosu sa parom.
Којим сајтовима?Ja sam na sajtovima, listam, gledam, ako mi je neko ok, kad razmenimo poruke, vidim da su ljudi normalni, odemo na pice. Ima svasta kao i svuda oko nas. Pretezno parovi traze parove, pa onda parovi traze pojedinca, jer je to muzevima ozbiljan fetis da gledaju svoju dragu sa drugim, pa se posle prikljuce. U sustini sa jednog druzenja pogledam u muza, a on na sedmom nebu kad se ona i ja mazimo, prodje mi kroz glavu jbte njemu bolje neko namaa nama odlicno i prelepo
U sustini samo da su ljudi normalni i onda je to tako lako i opusteno, jednostavno i lepo..
tako nekako
Jedan muškarac i dve žene je lepo gledati na snimcima. Realno je da od uzbuđenja jedan muškarac brzo "postrada" od dve žene. Još ako ga zmu u mašinu. A jedan muškarac ne može njima dvema da pruži maksimum.
Треба та жена бити баш 'оптимална' да издржи два мушкарцаOptimalnija je priča jedna žena sa dva muškarca. Realnije iz ovakve kombinacije izlaze svo troje zadovoljniji.
Kao da je to problem bilo kojoj ženi, dok je već svakom muškarcu malo teže da zaista zadovolji dve žene.Треба та жена бити баш 'оптимална' да издржи два мушкарца![]()
Ja sam siguran da ima neuporedivo više žena koje su imale iskustvo sa dva muškarca nego što ima muškarca koji su bili sa dve istovremeno. I verujem da ima mnogo više žena na svetu koje su u istom danu imale i po nekoliko njih u toku dana. Žena uvek može i ivek ima kandidata da bira.Kao da je to problem bilo kojoj ženi, dok je već svakom muškarcu malo teže da zaista zadovolji dve žene.
Да проблем је не било којој него доста жена. Једноставно се не усуђују упустити са два мушкарца иако те потајно желе.Kao da je to problem bilo kojoj ženi, dok je već svakom muškarcu malo teže da zaista zadovolji dve žene.
Drugo si napisao, da ne mogu izdržati, sasvim je nevažno da li se usuđuju ili ne.Да проблем је не било којој него доста жена. Једноставно се не усуђују упустити са два мушкарца иако те потајно желе.
И једно, и друго. Ријетке се усуђују упустити са два мушкарца јер не могу издржати.Drugo si napisao, da ne mogu izdržati, sasvim je nevažno da li se usuđuju ili ne.