light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
Ajde što sam lice urnisala, ali kuću, zidove, parket
oO
lude zene..koga briga za kucu zidove i parket
lice ti je samo jedno jedino

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde što sam lice urnisala, ali kuću, zidove, parket

e a posto vutra kod tebe?![]()
ma ne mogu, uvalila sam se sad u ova sađenja, setve, prodaju i to![]()

jaooo masku od lubenice, so sweet
ja da bi mi lice bilo perfektno moram da odvojim bar 3 sata rada sa najboljim preparatima
ona samo malo prospe lubenice
ojha!
ma nisam omekshala,vec mi se ne da nishta po ovakvom danu...

ako mila samo polako
nesto mi se svidjas i takva![]()

Znam kako ti je!
Jabuke nikako da prodam![]()

Sa najboljim Klinik preparatima , pa posle zamaskiraš lankom šminkom. Pa da.
jaooooooooo, ahahahahahaahhahahahahaaah
ahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahah![]()

Vutraaaaaaaa,svjeza vutraaaaa,kupite,kupite.....vutraaaaaa....

eto kakve su zene ja na mukama a tebi smesno![]()

kakvi bre Clinique
ja samo Elizabeth Arden
evo, uskoro slave 100 godina postojanja, izbacice neke limited edition preparate jedva cekam bicu ko puma u teranju
Jeeee, elizabet arden
E, nešto sam se preračunavala ovih dana... Ko i svi ljudi danas. I došla sam do zaključka da bih pre dala veće pare za predobru kremu, losion, pakovanje za kosu, nego za predobru maskaru ili bronzer ili vaškicu za kosu.
Jeeee, elizabet arden
E, nešto sam se preračunavala ovih dana... Ko i svi ljudi danas. I došla sam do zaključka da bih pre dala veće pare za predobru kremu, losion, pakovanje za kosu, nego za predobru maskaru ili bronzer ili vaškicu za kosu.
ja cu se ubiti kako ne mogu da nadjem adekvatnu maskaru..a volim da mi deluju trepavice skoro ko vestacke hebe mi se za foru razdvaja svaku satro
ja cu se ubiti kako ne mogu da nadjem adekvatnu maskaru..a volim da mi deluju trepavice skoro ko vestacke hebe mi se za foru razdvaja svaku satro
maks faktor dve hiljade kalorija?

maks faktor dve hiljade kalorija?
*Nazdaže
Kako misliš svetlucavi, misliš fluorescentni, jao daj skoncentriši se

vidis tu jos nisam probala a htela sam odavno
ako ja sad puknem na tu glupost a ne budu mi trepavice do obrva ubicu te![]()