Forumašica meseca... =)

Forumašica meseca?

• Ukupno glasova
    124
  • Anketa je zatvorena .
Debora je do jaja marka i pristupačna takodje, ne zezam se, imala sam jedno vreme neke sjajeve za usta, onako su djusi, a opet pomalo se lepe, da te ne teraju često da ih mažeš da ne potrošiš sve iz cuga, nego ti dugo traju. Naročito dugo traju ako ne stavljaš sjajeve često, ko što ih ja ne stavljam. Više volim mat.
Jao kako lepa tema, najbolja na ovom garavom ljisu

Debora je do jaja marka i pristupačna takodje, ne zezam se, imala sam jedno vreme neke sjajeve za usta, onako su djusi, a opet pomalo se lepe, da te ne teraju često da ih mažeš da ne potrošiš sve iz cuga, nego ti dugo traju. Naročito dugo traju ako ne stavljaš sjajeve često, ko što ih ja ne stavljam. Više volim mat.
Jao kako lepa tema, najbolja na ovom garavom ljisu

ali su im lakovi za nokte nikakvi

a slatko cekanje? nestrpljivost,trema,blaga nervoza? pih...kakav si ti musharac :)

dobro...samo za Lajta,vutraaaaa,vutra smotana u joint,zaslinjena s kilu pljuvacke,zapaljenaaaa....vutraaaa.....nemoj ni uvlaciti,skakacu ja po tebi da ti se pluca pomjeraju gode dole :mrgreen:

:hahaha: tooo :super:
e rece mi kolega forumas nikakav bi ti muskarac bila...ti odma sve dza bu nema polako :hahaha: mislim posle mi je objasnjavao kako treba sa zenom

Nagdaž imaš velika usta! Nisu baš ko kod Karoline Kurkove, ali fakat su velka i onak, kako ti mogu sada kazat... Puna i soćna! i naskroz su krasna.
Loreal sjajevi imaju dobre četkice, slične ko mejbilinovi sjajevi,samo su bolje, kao i sjaj.

Back