- Poruka
- 29.141
Pipi, a i Struja je zanimljiv lik 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema nekih veoma bitnih forumašica na listi, alllooooo! Ja više ne mogu ovako radit!
@urke, ja ću ondak na šoferku a ti gledaj iznutra šta joj radim![]()

Ne menjaj mi postove.
)

jel napraviste razdor zenskom sujetom
elem da i moj propust sto se nisam odma bunila, nedopustivo je sto struja, jane i elen nisu na spisku...recimo hepines nisi morala uopste da stavljas![]()
A za koga si ti glasala?

napisala sam
jel se ljutis sto nisam za tebe?
znas da si mi ti posebno srcu draga![]()
Tvoj glas govori vise od srca.

jaoo naljutila si mi se
dodji da te bubim![]()
A nema ni mene![]()

Nisam ljuta. Nemoj da me "bibis", jer me ne ljubis iskreno.

iii milice naravno
eto vis previse zena dobrih
mene gordonka slobodno izbaci hebe mi se za te fiktivne titule ja ocu vlast and power![]()

e ko dete si..pa naravno da te bubim od srca![]()
elem da i moj propust sto se nisam odma bunila, nedopustivo je sto struja, jane i elen nisu na spisku...recimo hepines nisi morala uopste da stavljas![]()

ma bre...sreća njihova što ja nisam u anketi...inače ne bi ovoliko glasova otišlo Pipiki I Schatje, ima tu mnogo mojih glasača
![]()

Tvoj post nisam menjao niti mogu u ovom statusu a repliku jesam jer sam ostavio najvažnije.
Izvini, pogresno sam se izrazila: zaobidji me u sirokom luku... I stavi na ignore... Vidis da nam ne ide...