Forumašica meseca... =)

Forumašica meseca?

• Ukupno glasova
    124
  • Anketa je zatvorena .
Gordoncice,ti si vidim sklona provokacijama;)
Zaboravila si Agnes,BabyJane,Jedinicu,Neodoljivu,Moju Milicu,Malaveliku,Elen,Paranormalnu,Lady mmm,Galateju,Struju,Kreptosucks,Verovatnocu,Girli,Neodoljivu,Alisu,Novalstu....
Ima ih jos,ali ja ne pravim anketu,pa sam napisao onako u cugu..
Kad ovakve ankete pravis,prvo napravi spisak,a mogla si i moderatorke sa ovog pdf-a da uvstis jer i one povremeno postuju:)

Ja mislim ali licno mislim, ovaj da je to definitivno Moderna Pevacica. A zasto. Pa to cete morati da pitate nju posto ne bih zeleo da kazem nesto da se ona uvredi posto je stvarno super. Ona me cini da se osecam bolje i neznije ...:rumenko:

Hvala. Ja ne verujem bas u ankete na ovom forumu, jer mnogi zele da se ucepe nekom, pa ne glasaju za mene. Ja sebe ne smatram neko posebnom forumasicom i sl, ali cenim svakog ko me voli, jer i ja njega volim. Mada posto me svi vole, pa volim i ja njih!!!!!!!!!!!! Jeeeea!

Zaboravila si Agnes,BabyJane,Jedinicu,Neodoljivu,Moju Milicu,Malaveliku,Elen,Paranormalnu,Lady mmm,Galateju,Struju,Kreptosucks,Verovatnocu,Girli,Neodoljivu,Alisu,Novalstu....
Kad ovakve ankete pravis,prvo napravi spisak,a mogla si i moderatorke sa ovog pdf-a da uvstis jer i one povremeno postuju:)

Izdajice!

Колега хвала што се употпунили списак неоправдано изостављених, с тим што је Јединче толко заслепљено оном својом "6", тако да је цела ова ствар за њу тривија, а видим да као што сам и претпостављао имамо пуно тога заједничког;)!

Da znas da hocu:p
I usvojicemo jedno malo crnče,koje cu kad poraste ipak da ozenim negde,cisto iz predostroznosti:whistling:

Vidi se da nema siskustva. Crnce, kada poraste, ce vas pojesti, a onda ces se ti setiti Moderne Pevacice i reci: "E, gde si sada, Moderna Pevacice, iskrena drugarice i borcu za mir u svetu i slobodu ljudi." A tebe ce on sa snefom i kecapom kao big mek da smaze.

Back