Forumašica meseca... =)

Forumašica meseca?

• Ukupno glasova
    124
  • Anketa je zatvorena .
Dakle koja je po vama? =)

KOTO :heart:
:butkice:

Nema je u anketi :rtfm: :dontunderstand:

Razlog: kada se posveti pdf-ovima LJiS i PRAVO MUŠKO odiše potšovanjem prema Organu, potrebama vlasnika, zna znanje, zna šta volimo i kako volimo i mislim da samo impotentan forumaš ne bi hteo da je natakne na Jarbol da leprša kao zastava tamo-vamo, gore-dole, levo-desno, ili ako je jači vetar da se uvije oko istog... :zag:

Isto tako zna šta ona voli i uopšte se ne usteže da iskoristi i uputi muško na pravilno razmišljanje, detalje ne bih iznosio... :prstic:

Pakostan sam na njenog trenutnog... :ljubomoran:

i usotalom, prvi sam je zapazio... :slika:
nema sad da joj vi dajete komplimente :poludeo:
i pišete prazne fraze koje vrtimo ka ženskom rodu a one poveruju...:ajmo:
mrš iz mog kokošinjca... :mafijas:

:cmok: :heart: :cmok: :gace: :brus: :zurka:

KOTO :heart:
:butkice:

Nema je u anketi :rtfm: :dontunderstand:

Razlog: kada se posveti pdf-ovima LJiS i PRAVO MUŠKO odiše potšovanjem prema Organu, potrebama vlasnika, zna znanje, zna šta volimo i kako volimo i mislim da samo impotentan forumaš ne bi hteo da je natakne na Jarbol da leprša kao zastava tamo-vamo, gore-dole, levo-desno, ili ako je jači vetar da se uvije oko istog... :zag:

Isto tako zna šta ona voli i uopšte se ne usteže da iskoristi i uputi muško na pravilno razmišljanje, detalje ne bih iznosio... :prstic:

Pakostan sam na njenog trenutnog... :ljubomoran:

i usotalom, prvi sam je zapazio... :slika:
nema sad da joj vi dajete komplimente :poludeo:
i pišete prazne fraze koje vrtimo ka ženskom rodu a one poveruju...:ajmo:
mrš iz mog kokošinjca... :mafijas:

:cmok: :heart: :cmok: :gace: :brus: :zurka:

BANJSKI! Sta je bre ovo!?!?!?!

ODRICEM TE SE!

Pa onda, koristim ovu svečanu priliku da javno izgrdim i nalupam po skroz goloj golcatoj goozi (znači bez gaća) ovim mojim šaketinama:

- Pipi Langštrumpf, Happiness, Shatje, ***Saint*** , Zvocava gerila ,
Moderna Seljančica

Drago mi je što niste stavili Trinitty jer je gora od Pipike koja je usput glasala za samu sebe.
Zamislite molim vas, ON je voli, kara je kad ona hoće a ona i dalje veruje u prinčeve umesto da grabi šta ima od siromašne ponude...

I isto tako pohvaljujem što niste stavili ona dva naša mala slatkiša čije nickove neću da ispisujem da ih ne bi spopadali forumski manijaci.
Nedostaju i četri jako dobre duše ali su sve redom zauzete pa možete da plačete!

Ostalim pichkama sa ankete želim samog sebe kada se ponovo razočaraju u ono što im je prišlo zbog svojih potreba.

bbaner01.JPG

Poslednja izmena:
Gordoncice,ti si vidim sklona provokacijama;)
Zaboravila si Agnes,BabyJane,Jedinicu,Neodoljivu,Moju Milicu,Malaveliku,Elen,Paranormalnu,Lady mmm,Galateju,Struju,Kreptosucks,Verovatnocu,Girli,Neodoljivu,Alisu,Novalstu....
Ima ih jos,ali ja ne pravim anketu,pa sam napisao onako u cugu..
Kad ovakve ankete pravis,prvo napravi spisak,a mogla si i moderatorke sa ovog pdf-a da uvstis jer i one povremeno postuju:)
Hvala poštovani
razumljivo je što me nema
jer je lenta meseca malo za mene :)

Ja sam u nedoumici, razocaran u forumasice, kao i u politicke stranke.:roll:
Samo obecavaju, a nista ne daju, Posto nakon glasanja ima da zaborave na svoje glasace, obavestavam forumasice da bih rado primio mito u zamenu za glas. To moze biti bilo sta sto se meni sada mota po glavi.:lol:
Koja bude najvise ponudila, njoj ide moj...glas.:cool: I same znate da od postenog glasanja nema nista i da su sve namestile EU i SAD.

Ja sam u nedoumici, razocaran u forumasice, kao i u politicke stranke.:roll:
Samo obecavaju, a nista ne daju, Posto nakon glasanja ima da zaborave na svoje glasace, obavestavam forumasice da bih rado primio mito u zamenu za glas. To moze biti bilo sta sto se meni sada mota po glavi.:lol:
Koja bude najvise ponudila, njoj ide moj...glas.:cool: I same znate da od postenog glasanja nema nista i da su sve namestile EU i SAD.

crni Nenade, al si ti korumpiran :lol:

šta oćeš bre ti?

seks, naravno

Back