Forumašica meseca... =)

Forumašica meseca?

• Ukupno glasova
    124
  • Anketa je zatvorena .
Hehehe, samo te proveravam, da vidim kako ćeš se snaći. :D

E, da ja imam nekoliko klončića, kao što dušmani tvrde, nabijem ih na kolac je li :evil:, pobedio bi Pipomir. :)

PS Naravno, neki favoriti nisu za javno glasanje, oni znaju da su favoriti i bez glasanja. :rumenko: :)

ko?sta?pa ja sam fin svet...o kakvim klonovima ti pricash...e sam reko da je glsanje namesteno...to ce se pokazati ako pipi kojim pukim slucajem izgubi...ziFeo drug pipomir :mrgreen:

Šta dobija pobednica, osim laskave titule?

Pariz, 10 dana, sa forumašem po izboru :hahaha:
1. pratilja - Madrid, 7 dana, sa forumašem po izboru
2. pratilja - Rim, 5 dana, takođe sa forumašem po izboru :D

ako sve tri izaberu istog forumaša, ne može se putovati u istom terminu (mukica ne može da postigne), i mora da bude nedelju dana između svakog putovanja, da forumaš može da se odmori :hahaha:

ako izaberu različite forumaše, onda biraju termin po želji :hahaha:

ako sve tri izaberu istog forumaša, ne može se putovati u istom terminu (mukica ne može da postigne), i mora da bude nedelju dana između svakog putovanja, da forumaš može da se odmori :hahaha:

http://www.dugatravel.com/putovanja/3-sve/4-pariz-aranzmani-9-dana-autobusom.html

=)

A, tako znači.
A zar vlasnik Konte-a nije uhapšen? :mrgreen: :lol:

tooooo, Gordončice, ožeži
Bananeyessss.gif

@schatje

Napravih ja pometnju tim jednim glasom ... do izjednacenja, ali ali ko ti je posle mene osigurao 10 dana u Parizu:think: sad me bas zanima... hmmm ko god je treba oboma/obema da nam doneses magnetic za frizider, mada ja pristajem i na kompromitujuce slike srecno u tu svrhu odabranog forumasa:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back