Nennad
Zainteresovan član
- Poruka
- 416
ne valja kad kreneš da sanjaš forum... nikako...
Nije san, nego deža vi.
Uostalom, ništa čudno, desi se čoveku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne valja kad kreneš da sanjaš forum... nikako...

?

?nisam ti rekla da si tranvestit, to sam se samo složila sa nečijim komentarom, rekla sam ti da ti treba stručno lice![]()
ko je taj čerčil uopšte, jel samo meni šalje paćeničke poruke il još nekoj od vas?

Svakako glasao sam za tebe sto si se složila sa komentarom. Koliko imas godina Saint ako nije tajna?

sta jos ste tu? Ajde razlaz

Schatje je pobedila, moj i Pipomirov glas se ne rachuna.
A ja ionako nisam u konkurenciji za forumashicu meseca, ja sam kandidat za izbor forumashice godine!![]()

A ja ionako nisam u konkurenciji za forumashicu meseca, ja sam kandidat za izbor forumashice godine!![]()
, ово једноставно није фер. Ко не зна о чему причам нека мало просурфује по теми са сликама
!

neka, prepustićemo pobedu, vi'š da se bune![]()

Pobeda u chemu....ovo je lozzana veka, a forumashi se primili ko hanzaplast...nije lako biti mushko, nje...![]()

ma vidim da se neke ljute, pa onda bolje da im prepustimo lentu
a nas dve idemo da spašavamo svet, gladne i bolesne
El radi kladionica![]()
!ma ne ljuti se niko sigurna sam...ja idem da spavam sad, a nashi fanovi mogu da nastave da glasaju za mene, ihihihihihihihi

Pošto pobediš na jednoj mesečnoj anketi... =)
PIPI LANGSTRUMPF!