Forumashko okupljanje

Ko je za to da se organizuje jedno lepo Happy okupljanje na Adi za mesec dana u popodnevnim chasovima, recimo negde oko 15h? :D
dodushe mozze i u jutarnjim chasovima, pa koliko nam se svidi :P
Mushkarci da uzmu pivo, zzene da obuku kupaci umesto gaca. :p
Nadam se da ce biti vreme koje przzi kozzu :) :mrgreen:
Samo da utvrdimo datum.
:heart:

pa kolko jos tih okupljanja, to ce biti 26 okupljanje za posl.6 meseci..al ajd ,samo ako moze u junu?

cisto da podsetim za ovo 'okupljanje' .....subota 29 maj oko 15 casova ili kad kome odgovara na nekoj livadi pored ove zgrade....ko oce nosi rakdzu i rostilj mora podeli sa ostalima...samnom pogotovo ako je kajsijevaca;)...moz' dodjete goli, bosi, pijani, nadrogirani...ili ako neko odluci ipak da dodje normalan moze;)...tagovi sa nickovima mogu da budu gde god se kome svidja...al valjalo bi da budu zakaceni...negde;)...amin:)

Prilozi

• ada-ciganlija.jpg
    ada-ciganlija.jpg
    67,3 KB · Pregleda: 16
cisto da podsetim za ovo 'okupljanje' .....subota 29 maj oko 15 casova ili kad kome odgovara na nekoj livadi pored ove zgrade....ko oce nosi rakdzu i rostilj mora podeli sa ostalima...samnom pogotovo ako je kajsijevaca;)...moz' dodjete goli, bosi, pijani, nadrogirani...ili ako neko odluci ipak da dodje normalan moze;)...tagovi sa nickovima mogu da budu gde god se kome svidja...al valjalo bi da budu zakaceni...negde;)...amin:)

Pazi ovako, ja imam dobru volju da dođem ali ne bih da se bezveze deranžiram i dolazim pošto me to košta i puta i jedan dan posla, koji mi je dosta važan... pošto ovu temu nisam baš najozbiljnije shvatila...ako zaista postoji i malo ozbiljnosti ona neka organizator u ovom slučaju je to Hepi, kao idejni vođa, lepo kaže da li ima zaintersovanih za ovakav vid upoznavanja..nemam ništa protiv, ja sam za ali kad se uozbiljite.:manikir:

pokupicje nas bolnichari ...

ako ti dodjes u charlston haljini i kapici i ja cju da stavim tufnasti repitj :mrgreen:

Back