gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
kakvo okupljanje !?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko je za to da se organizuje jedno lepo Happy okupljanje na Adi za mesec dana u popodnevnim chasovima, recimo negde oko 15h?
dodushe mozze i u jutarnjim chasovima, pa koliko nam se svidi
Mushkarci da uzmu pivo, zzene da obuku kupaci umesto gaca.
Nadam se da ce biti vreme koje przzi kozzu![]()
Samo da utvrdimo datum.
![]()
pa kolko jos tih okupljanja, to ce biti 26 okupljanje za posl.6 meseci..al ajd ,samo ako moze u junu?

Nije mi jasno kako mozete da se kupate u toj buckalici....![]()

to si rekla i pre 10 dana
moje mišljenje je da realno neće doći niko![]()
e pa ja ocu![]()

cisto da podsetim za ovo 'okupljanje' .....subota 29 maj oko 15 casova ili kad kome odgovara na nekoj livadi pored ove zgrade....ko oce nosi rakdzu i rostilj mora podeli sa ostalima...samnom pogotovo ako je kajsijevaca...moz' dodjete goli, bosi, pijani, nadrogirani...ili ako neko odluci ipak da dodje normalan moze
...tagovi sa nickovima mogu da budu gde god se kome svidja...al valjalo bi da budu zakaceni...negde
...amin
![]()

cisto da podsetim za ovo 'okupljanje' .....subota 29 maj oko 15 casova ili kad kome odgovara na nekoj livadi pored ove zgrade....ko oce nosi rakdzu i rostilj mora podeli sa ostalima...samnom pogotovo ako je kajsijevaca...moz' dodjete goli, bosi, pijani, nadrogirani...ili ako neko odluci ipak da dodje normalan moze
...tagovi sa nickovima mogu da budu gde god se kome svidja...al valjalo bi da budu zakaceni...negde
...amin
![]()

biće više onih koji će andrkavr, kao fol, da šetaju u blizini mesta okupljanja![]()

ja sam nešto razmišljala, majku mu, a šta ako dodje neko i preCtavi se kao da je neki drugi nick, ha ??
misim, evo dodjem ja i kažem - ja sam šaće, ona s plave gaće![]()

da, stvarno![]()

A kad je okupljanje?Jesam pozvana??![]()