gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ali ne mnogo... onako, malo, da te animiram![]()

pa da, i pokretnih žbunova
ja sam nešto razmišljala, majku mu, a šta ako dodje neko i preCtavi se kao da je neki drugi nick, ha ??
misim, evo dodjem ja i kažem - ja sam šaće, ona s plave gaće![]()

Pazi ovako, ja imam dobru volju da dođem ali ne bih da se bezveze deranžiram i dolazim pošto me to košta i puta i jedan dan posla, koji mi je dosta važan... pošto ovu temu nisam baš najozbiljnije shvatila...ako zaista postoji i malo ozbiljnosti ona neka organizator u ovom slučaju je to Hepi, kao idejni vođa, lepo kaže da li ima zaintersovanih za ovakav vid upoznavanja..nemam ništa protiv, ja sam za ali kad se uozbiljite.![]()
pokupicje nas bolnichari ...
ako ti dodjes u charlston haljini i kapici i ja cju da stavim tufnasti repitj![]()
biće više onih koji će andrkavr, kao fol, da šetaju u blizini mesta okupljanja![]()

Ebga... nisam tu tada, a natrčao bih u već nekakvom izdanju![]()
.....A kad je okupljanje?Jesam pozvana??![]()
....aj malo ozbiljnosticisto da podsetim za ovo 'okupljanje' .....subota 29 maj oko 15 casova ili kad kome odgovara na nekoj livadi pored ove zgrade....ko oce nosi rakdzu i rostilj mora podeli sa ostalima...samnom pogotovo ako je kajsijevaca...moz' dodjete goli, bosi, pijani, nadrogirani...ili ako neko odluci ipak da dodje normalan moze
...tagovi sa nickovima mogu da budu gde god se kome svidja...al valjalo bi da budu zakaceni...negde
...amin
![]()
Pa da nisi stavila sliku ja bih ti i poverovala ali pošto sam vas obe videla onda me ne bi mogla zahebati...![]()

ja bi volo da vim modernu pevačicu...
...da se uverim da je žensko...

Ne'sh valjda da je pipas dole da proveravas![]()

I da peva. Moderno.ja bi volo da vim modernu pevačicu...
Ne'sh valjda da je pipas dole da proveravas![]()

ja bi volo da vim modernu pevačicu...

molim vas, ali kavas molim da mi ne raspršujete moju viziju Moderne !
ona je pevačica!
ima dečka.
jok, najbolje dodjite na adu da proverite dal' sam ja stvarno geopard!
e.

eh da bar..