Forumashko okupljanje

Pazi ovako, ja imam dobru volju da dođem ali ne bih da se bezveze deranžiram i dolazim pošto me to košta i puta i jedan dan posla, koji mi je dosta važan... pošto ovu temu nisam baš najozbiljnije shvatila...ako zaista postoji i malo ozbiljnosti ona neka organizator u ovom slučaju je to Hepi, kao idejni vođa, lepo kaže da li ima zaintersovanih za ovakav vid upoznavanja..nemam ništa protiv, ja sam za ali kad se uozbiljite.:manikir:

a znam...niko ne bi voleo da dodje i da se ispali ko slepac...ja mislim da je hepi od pocetka ozbiljna....valjda

pokupicje nas bolnichari ...

ako ti dodjes u charlston haljini i kapici i ja cju da stavim tufnasti repitj :mrgreen:

to ce biti znak raspoznavanja ;)

biće više onih koji će andrkavr, kao fol, da šetaju u blizini mesta okupljanja :lol::lol::lol:

aaaaa nema toga, ko to uradi celava mu keva:rtfm:

Ebga... nisam tu tada, a natrčao bih u već nekakvom izdanju :(

i ti ladno oces da propustis zezanje?:eek:.....:D

A kad je okupljanje?Jesam pozvana??:zaljubljena:

naravno za sada jos uvek stoji 29 maj oko 15 ili kad god...ada ima slicica iznad

eeeekhhhmmmm:ceka:....aj malo ozbiljnosti

aj sad stvarno ko je u fazonu da dodje na to okupljanje...svi rade svi se nesto cimaju, mlate itd...ali kapiram ako ima zelje bice i mogucnosti...vecini odgovara vikend(ispravite me ako gresim) i da uvatimo neko sunce da sija.. eo ja cu dodjem majke mi al da ne blejim sam....ko ludak....aj ispod svi koji mislite ozbiljno da dodjete upisite se na spisak....ko nije na spisku nema ulaza;)

cisto da podsetim za ovo 'okupljanje' .....subota 29 maj oko 15 casova ili kad kome odgovara na nekoj livadi pored ove zgrade....ko oce nosi rakdzu i rostilj mora podeli sa ostalima...samnom pogotovo ako je kajsijevaca;)...moz' dodjete goli, bosi, pijani, nadrogirani...ili ako neko odluci ipak da dodje normalan moze;)...tagovi sa nickovima mogu da budu gde god se kome svidja...al valjalo bi da budu zakaceni...negde;)...amin:)

Ja sam vegetarijanka. Sta ce biti za mene?

Back