Babino`unuce
Domaćin
- Poruka
- 3.124
ovde me malo zvocalo naziva bolesnikom, post se brise ali se zvocalo ne kaznjava. bas lepo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nepravda tebra, nepravda..ovde me malo zvocalo naziva bolesnikom, post se brise ali se zvocalo ne kaznjava. bas lepo...

Treba je nagraditi a ne qazniti.ovde me malo zvocalo naziva bolesnikom, post se brise ali se zvocalo ne kaznjava. bas lepo...
Qaqvo seqiranje?Treba ga banovati,pishe da je 4um za 18+ a ne golouzane u pelenama.zašto mi sekirate unuče?
Treba je nagraditi a ne qazniti.
ovde me malo zvocalo naziva bolesnikom, post se brise ali se zvocalo ne kaznjava. bas lepo...

Qaqvo seqiranje?Treba ga banovati,pishe da je 4um za 18+ a ne golouzane u pelenama.

Nisam nishta na ped...,mozze samo Zvocqava ili neqa slichna,prsa u prsa.aj se vidimo na okupljanju ti i ja?
Nisam nishta na ped...,mozze samo Zvocqava ili neqa slichna,prsa u prsa.
kukavico... svi su hrabri ovde preko slova a kad treba uzivo...pih...

e sada sampa kako drugačije![]()

Unuče ajd se nađemo..msm uživo[/QUOT]
jos kad bi ti smela, ja se ne krijem kao ti. i neki ovde, samo se eksponiraju, preko slova...![]()
tebra imao si schatje..gde ces vise..Unuče ajd se nađemo..msm uživo[/QUOT]
jos kad bi ti smela, ja se ne krijem kao ti. i neki ovde, samo se eksponiraju, preko slova...![]()
tebra imao si schatje..gde ces vise..
a ne zelim s njom da se vidim, ti se palis na nju - ti se vidi sa njom.jasno je to i unucetu.
![]()
slomila mi srce..a ti si pravi ortak, hvalaa ne zelim s njom da se vidim, ti se palis na nju - ti se vidi sa njom.jasno je to i unucetu.
![]()
a ne zelim s njom da se vidim, ti se palis na nju - ti se vidi sa njom.jasno je to i unucetu.
![]()

jer je divan i ne zeli da stoji medju nama...oprostio sam ti prevaru jer vidim da je gospodin covek, ali nemoj vise da ti se ponovi..kako sad ne želiš![]()
Unuče ajd se nađemo..msm uživo[/QUOT]
Joj nemaš pojma kako sam se usrala od tebe...i gde se ti to možeš videti o veliki usranko babin?!![]()
Jel' i meni oprastas doco?jer je divan i ne zeli da stoji medju nama...oprostio sam ti prevaru jer vidim da je gospodin covek, ali nemoj vise da ti se ponovi..