Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajojj drkoshi..pa aj da menjamo lokaciju
Avala?
manje sunca mislish![]()
) mogu u šumicu na PP

...ko ima mooda stavrno da se pojavi...msm nije da ce iz ade da izroni godzila i sve da nas izjede
Ma jok, nego kada se neko zaljubi, njih dvoje (troje, četvoro) mogu u šumicu na PP
![]()

Jedni u druge?nije to toliko komplikovano samo napravite anketu ljudi koji hece da se odazovu i kraj
naravno napravite i mogucnost razlicitih vrsta lokacija,pa izglasajte gde ce da se nalazite,kao i plan sta ce da se radi,samim tim ko sta treba da ponese i u kojim kolicinama....
Odjednom četvoro da se zaljubi....?Jedni u druge?

e, a nisam skapirala.... jel treba da donesem neko meso?

Stvarno mislite da pravimo roštilj?
Ja mislila da idemo na piće samo...
Ne znam da li ću stvarno moći da dođem, ali bilo bi lepo, da.

zna li neko da mi kaze dolazi li damjan na ovo opstenarodno veselje?

Što ne pitaš njega?zna li neko da mi kaze dolazi li damjan na ovo opstenarodno veselje?
nece ni da me cuje, smrt ovaj put dolazi tiho - ninja styleAko čuje da ti dolaziš kamionom sigurno neće.![]()
dobra idejaŠto ne pitaš njega?

nece ni da me cuje, smrt ovaj put dolazi tiho - ninja style![]()
nisam vas prepoznala
.... mene kao pravog nindžu niko neće ni primetiti ...brža od senke, tiša od smrti.

kolega, bicu tih dok ga ne uhvatim za onaj zgoljavi vratic
a onda... onda ima da se dere kao bik i da grebe kao macka
da ga pustim, ali iz ovih kandzi nema izlaza tako lako![]()
zna li neko da mi kaze dolazi li damjan na ovo opstenarodno veselje?
,o5 se koorobecaš ?!Sto si ljut, jel ti bušio gume?nije romantichnoMa jok, nego kada se neko zaljubi, njih dvoje (troje, četvoro) mogu u šumicu na PP
![]()
ja imam mooda..ali za to ne trebaju mooda valjdaajmo ajmo ozbiljno....jos 18 dana do okupljanja......ko ima mooda stavrno da se pojavi...msm nije da ce iz ade da izroni godzila i sve da nas izjede
...mada nikad se ne zna
![]()
savrshena ideja!nije to toliko komplikovano samo napravite anketu ljudi koji hece da se odazovu i kraj
naravno napravite i mogucnost razlicitih vrsta lokacija,pa izglasajte gde ce da se nalazite,kao i plan sta ce da se radi,samim tim ko sta treba da ponese i u kojim kolicinama....
ma kakav roshtiljStvarno mislite da pravimo roštilj?
Ja mislila da idemo na piće samo...
Ne znam da li ću stvarno moći da dođem, ali bilo bi lepo, da.