andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.535
zato i ostajes na vratimaInače je meni jako bitno ovde da upoznajem ljude, zato sam za sve ovo vreme i upoznao toliko mnogo ljudi (ironija).![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i ostajes na vratimaInače je meni jako bitno ovde da upoznajem ljude, zato sam za sve ovo vreme i upoznao toliko mnogo ljudi (ironija).![]()
ona koja je gluva?Гарант би бар једна са зборишта отишла заљубљена до ушију.
zamisli da slusam ove gluposti uzivo,oci bi mi zavrsile u potiljkuОна најпаметнија.![]()
![]()
zamisli da slusam ove gluposti uzivo,oci bi mi zavrsile u potiljku![]()
mogu da zamislimМа, ово је само форум. Уживо квалитет дође до пуног изражаја.![]()
Ma dodji, dolazi i djolezamisli da slusam ove gluposti uzivo,oci bi mi zavrsile u potiljku![]()
luda sam za vamaMa dodji, dolazi i djole
Ma pusti meneluda sam za vama![]()
vazi za sve!Ma pusti mene
kazu da bez starca nema udarcaMa dodji, dolazi i djole
Neki su cak nastavili da se druze sa drugim forumasima.Da li je nekad došlo do tog okupljanja, baš me zanimaVerovatno bih našla odgovor da listam unazad
a kako se druzeNeki su cak nastavili da se druze sa drugim forumasima.
Znam, zvuci jezivo.
Ne znam, nemam ta iskustvaa kako se druze![]()
cim se forumasice ne hvale znaci i nisu nestoNe znam, nemam ta iskustva![]()
ti se mali ne mesaj!vas dve bas za![]()
Ne mogu da se pohvale jer ne dolaze na forum vise sve smo ih obrnulicim se forumasice ne hvale znaci i nisu nesto
od sramote ne dolazeNe mogu da se pohvale jer ne dolaze na forum vise sve smo ih obrnuli
Aha ko ping pong loptice smo ih bekhend forhendod sramote ne dolaze![]()
znam,zato se jadne vise ne pojavljuju..Aha ko ping pong loptice smo ih bekhend forhend