- Poruka
- 71.307
mada mozda ima i onaj fazon ona hoce dete a ovaj u rastafaraja fazonu- seje po svetu. uhmm oke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidiš kako se potrudio, ako nije rodila trojke ne možeš reći da tip nije bio temeljitimao sam jednu poznanicu - nismo imali stv nista i ona u fazonu uh hocu s crncem, hocu s crncem kao kontrasti boja i to i nadje lika, napravi joj tri devojcice i nestane.
Da da lik stampa po dva papira.vidiš kako se potrudio, ako nije rodila trojke ne možeš reći da tip nije bio temeljit![]()
a tek kad ukuhaju ajvar d one makedonske fine crvene paprikesto su lepe makedonke. Crne, crne oci neke caklece.
Probao sam onu ljutkastu ok je. Taman. Moja najpametnija najlepsa naj ovono pratilja uze da proba i jede i samoxispusta: uuuh uuuh.a tek kad ukuhaju ajvar d one makedonske fine crvene paprike![]()
Ada, kafić ili restoran su pogodniji za okupljanje ljudi koji se uglavnom ne poznaju uživo od ranije. Tek kada nekoga vidiš uživo, ima nekog smisla zvati ga na kućne žurkeP ajmo kod tebe na gajbu, sto da se jurimo tamo po adi ko neki tinejdzi?
Samo nemoj da zoves ovaj savet udavaca za pogodne muskarce da useru zurku.
blejimo ovde ko srednjoskolci. Ako ne mozemo toliko opusteni da budemo i moramo da se nalazimo iskljucivo po javnim mestima, onda nema tu te energije sto se mene tice. Radije cu ovako neku random osobu s ulice da upoznam gde me barem ta energija privuce.Ada, kafić ili restoran su pogodniji za okupljanje ljudi koji se uglavnom ne poznaju uživo od ranije. Tek kada nekoga vidiš uživo, ima nekog smisla zvati ga na kućne žurke![]()
Nece biti okupljanja, nista od zenidbe xDAda, kafić ili restoran su pogodniji za okupljanje ljudi koji se uglavnom ne poznaju uživo od ranije. Tek kada nekoga vidiš uživo, ima nekog smisla zvati ga na kućne žurke![]()
Kad polozis voznju, kupis kola, mobilni telefon i snizis kriterijume na realne.Biće ženidbe kad-tad, nezavisno od okupljanja![]()
Biće ženidbe kad-tad, nezavisno od okupljanja![]()
Od onoga sto ostane kad isplate moderatore.priča se da brakove forumaša sufinancira forum
a navodno daju i dječji dodatak
![]()