- Poruka
- 6.360
šta to znači, koliko dobaciš kad si 3 dana navaren?
pa kad duvam nemam tolku zelju a i ne dobacim tolko nego ono kao i vi zemljani normalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta to znači, koliko dobaciš kad si 3 dana navaren?
vise volim da ga gledam....i pustim mu da cilja po svojoj zelji...pa volim ga celog sa sve telesnim tecnostima....![]()
Najzad jedna koja se ne folira, normalna,... bravo
Ne treba ocekivati neke odgovore od strane ovdashnjih dama.Za veliku vecinu njih mushki polni organ je neshto daleko,apstraktno i josh ne dozivljeno.Takodje,ne mogu prosto da odole a da se ne foliraju...mislim jedna je l3zb3jka,druga navodno shutira u jaja a treca ga vezuje u chvor...Ajde,ovu shto je l3zb3jka i razumem(!?) ali nije mi jasna Divlja,shta ti to znachi "Ciljam u jaja.Nogom.."??I shta onda,posle ga ljubish da ga brze prodje?
Ivana ga "vezuje u chvor"...Bedno.
Zavisi sa koje strane ga u'vatim...ali pazim da prava stvar uvek zavrsi na provom mestu...gre'ota da se rasipa...![]()
Treba da ciljaju u nepca i jezik
Treba da ciljaju u nepca i jezik
otprilike... obicno ga isisam...![]()
ma da...super kao gel za kosu......
Nisam mogla ni da zamislim.
Kada izdrkavate kitu decku? Jel okrecete kitu ka sebi (faci, sisama) ili ga zakovrnete negde u stranu?
Pa malo u stranu.
Ne stavljam ga tamo gde ide nikotin izvinipa..mojne da se mrdash..budi miran...chigro![]()
otprilike... obicno ga isisam...![]()