B blabla Gost Poruka 1.118 10.07.2009. u 00:04 - Forum... #26 DeeLiteOrangeAdvanced: Da li vam se desilo da vam se forum jedog trenutka iz nekog razloga smuči...? Koji je to razlog ili razlozi...? Kliknite za proširenje... Vise puta. Razlozi su uvek isti. Aktivniji su oni sa kojima se ne slazem, teme se ponavljaju, nisu inspirativne.
DeeLiteOrangeAdvanced: Da li vam se desilo da vam se forum jedog trenutka iz nekog razloga smuči...? Koji je to razlog ili razlozi...? Kliknite za proširenje... Vise puta. Razlozi su uvek isti. Aktivniji su oni sa kojima se ne slazem, teme se ponavljaju, nisu inspirativne.
cange Poznat Poruka 7.371 10.07.2009. u 00:59 - Forum... #27 ikel2: Evo..npr..sad. Dosadno mi je.. Kako to da resim? Kliknite za proširenje... ako imas neko lično interesovanje za koje misliš da bi drugim forumašima bilo zanimljivo eto nove teme, otvori je sama ...
ikel2: Evo..npr..sad. Dosadno mi je.. Kako to da resim? Kliknite za proširenje... ako imas neko lično interesovanje za koje misliš da bi drugim forumašima bilo zanimljivo eto nove teme, otvori je sama ...
HELENA33 Buduća legenda Poruka 27.231 10.07.2009. u 02:55 - Forum... #28 ikel2: Evo..npr..sad. Dosadno mi je.. Kako to da resim? Kliknite za proširenje... svakako ne forumom koji ne postoji zbog tebe...
ikel2: Evo..npr..sad. Dosadno mi je.. Kako to da resim? Kliknite za proširenje... svakako ne forumom koji ne postoji zbog tebe...
збуњен Aktivan član Poruka 1.061 10.07.2009. u 13:08 - Forum... #29 ma kakav forum ! Otkud znam da svi vi uopste postojite ! Mozda je to neki program koji se zajebava sa mnom !
ma kakav forum ! Otkud znam da svi vi uopste postojite ! Mozda je to neki program koji se zajebava sa mnom !
HELENA33 Buduća legenda Poruka 27.231 10.07.2009. u 13:34 - Forum... #30 збуњен: ma kakav forum ! Otkud znam da svi vi uopste postojite ! Mozda je to neki program koji se zajebava sa mnom ! Kliknite za proširenje...
збуњен: ma kakav forum ! Otkud znam da svi vi uopste postojite ! Mozda je to neki program koji se zajebava sa mnom ! Kliknite za proširenje...
G gost 176637 Iskusan Poruka 6.515 18.12.2009. u 21:16 - Forum... #31 Cesto se smorim... Posebno kada se na forumskim igrama nalaze sve jedne te iste osobe
giska_sa Ističe se Poruka 2.653 18.12.2009. u 21:56 - Forum... #32 Kad mi se smuči forum, ja se ne logujem neko vreme.
nesavesna Aktivan član Banovan Poruka 1.424 18.12.2009. u 22:21 - Forum... #34 DeeLiteOrangeAdvanced: Da li vam se desilo da vam se forum jedog trenutka iz nekog razloga smuči...? Koji je to razlog ili razlozi...? Kliknite za proširenje... nije mi se desilo, no i rano je za to. Ja bih volela da imam vremena da više provodim na njemu, ali eto imam dosta obaveza.
DeeLiteOrangeAdvanced: Da li vam se desilo da vam se forum jedog trenutka iz nekog razloga smuči...? Koji je to razlog ili razlozi...? Kliknite za proširenje... nije mi se desilo, no i rano je za to. Ja bih volela da imam vremena da više provodim na njemu, ali eto imam dosta obaveza.