Forum: Zene :-))))

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta sam naucio..o Zenama.
Od 2011 sam prisutan na ovom forumu.
Prema zenama se uvek ophodio
krajnje primerno i u maloj dozi bezobrazno(ne na uvredljiv nacin)
Uvek umereno,i bez uvrede,neprimernih reci
od kojih bi trebalo da se svako gadi.
Ono sto meni nije jasno je kad nekog gadjas
srcima,poljubcima zagrljajima,lepim repkama
na Dvd npr..one to ne primete??
Onaj ko joj kaze da je lujka,kucka,nikakva, on je Ok.
Dali su zene ovde zeljne raspravke jer im to kuci nedostaje,ili jednostavno ne vole da imaju postovanja?
Pomognite mi da vas shvatim,al ozbiljno i bez lupetanja ako moze!

Ponašao si se primereno?:eek:
I kad ćeš već jednom da shvatiš da nije do žena već da je do tebe.
I da slanje kurrca u inbox iako ga niko iskao nije, definitivno ne spada u primereno ponašanje.

Evo, ako će pomoći, ja konkretno primetih kod tebe da si retko kad maliciozan i drzak, što je lepo (eto, da uzvratimo i mi žene pohvalu : )
No isto tako primetih i da nisi u stanju ni o čemu drugom da pišeš osim o seksu, lizanju i stidnim dlakama, tj. pljuckanju istih, pa bi čovek pomislio da ili ti se sva krv salila u donji organ pa je došlo do manjka u mozgu jer boluješ od neke neizlečive bolesti, ili nisi ebo godinu dana ili bi da ebeš bez tačke i zareza. Mislim, super je ebanje bez tačke i zareza, ali kad žene samo to čitaju, onda te shvataju tako pomalo.. da ne kažem kako, pa otud možda i taj neprimet na tvoja srca, poljupca i repke.

Evo Cvetna to lepo sročila žena tako da svako shvati.. A ja bih još dodala i da žene gledaš k'o polne organe i parče mesa.

- - - - - - - - - -

Posalji ga i ti njemu.

Ne mogu. Ja sam jedan fini dečko.

Hvala na iskrenosti,ubuduce da..od mene neka dobije kompliment..
Morace dobrooo da ga zasluzi!!

Cvetna i Bogi..u pravu ste 100% Hvala.

Opet si sve pogrešno shvatio. I drugi tipovi daju komplimente.. samo posle malo čijeg komplimenta osetiš toliku dozu zgroženosti kao posle tvog.

- - - - - - - - - -

isss bre ..opet si se nakljukala trodona i neke brlje.
Tebe tek sto uvazavaju,aj magla bre!!

Eto reakcije. Pa đe sam ja iznela tvrdnju da me uvažavaju? I gde se uopšte pominje uvažavanje? I kako tačno blato sa mojih ruku pere tvoje ruke? Msm kako ti je ovo odbrana i demant mojih tvrdnji, osim ako ne služi kao uvreda.. a i onda je beskorisno.

- - - - - - - - - -

Je l jos nekoga osim mene zanima ko je dama koja je inspiracija za temu? :confused:

Msm da je svaka koja ima vaginu na ovom forumu. A i za koju se sumnja da ima vaginu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back