Forum: Zene :-))))

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.057
Sta sam naucio..o Zenama.
Od 2011 sam prisutan na ovom forumu.
Prema zenama se uvek ophodio
krajnje primerno i u maloj dozi bezobrazno(ne na uvredljiv nacin)
Uvek umereno,i bez uvrede,neprimernih reci
od kojih bi trebalo da se svako gadi.
Ono sto meni nije jasno je kad nekog gadjas
srcima,poljubcima zagrljajima,lepim repkama
na Dvd npr..one to ne primete??
Onaj ko joj kaze da je lujka,kucka,nikakva, on je Ok.
Dali su zene ovde zeljne raspravke jer im to kuci nedostaje,ili jednostavno ne vole da imaju postovanja?
Pomognite mi da vas shvatim,al ozbiljno i bez lupetanja ako moze!

Pitanje je za zene, a jel smem i ja nesto da kazem ili te ne interesuje?

Ok reci cu.. Tj pitati.
Sta mislis koliko komplimenata dnevno dobije prosecna forumasica putem fb-a, instagrama, uzivo od pacenika, itd?

I zasto bi se onda tvoj izdvajao?

Poslednja izmena:
Mozda samo ne uzimaju za ozbiljno tvoje komentare koji su, ako ne isti, a onda prilicno slicni ma koja zena da se okaci. Lepa rec i ,ne znam, vesto smisljen kompliment je lep za procitati, ali, ako imas neku posebnu osobu na umu, onda moras nekako i da je izdvojis iz mase, ne bi li se osetila bar rmalo posebnom, koliko to forumski uslovi dozvoljavaju. :)
Lozenje na barabe i prostacke bljuvotine trebalo bi da je svaka od nas ostavila iza sebe jos u srednjoj skoli, ako je i tada bilo interesantno.

Ili menjaj ciljnu grupu ili pristup, nema ti druge..

Dali su zene ovde zeljne raspravke jer im to kuci nedostaje,ili jednostavno ne vole da imaju postovanja?

Ne znam kakve to znake primećivanja očekuješ, koliko vidim obično se skoro svako javno zahvali, na ovaj ili onaj način.

Za sebe znam da ne očekujem nikakve znake primećivanja za moje komentare ili repke, pohvalim nešto ili nekoga zato jer je to bilo npr. lepo, originalno, interesantno, duhovito, smerno i stidljivo, provokativno, ... ili sam jednostavno tog dana ja bila tako raspoložena. Ništa ne očekujem zauzvrat.

Nero, pristojnost naprosto nije u modi...znam da nista ne znaci ali ja sam te uvek smatrala finim momkom i primetila sam te davnih dana...kao sto mislim da je od nekih i bog dig'o ruke poodavno, tako mislim da ste vi fini primeceni vise nego sto mislite da jeste i da se u realnosti takvi momci vise zele i radije biraju.

Pitanje je za zene, a jel smem i ja nesto da kazem ili te ne interesuje?

Ok reci cu.. Tj pitati.
Sta mislis koliko komplimenata dnevno dobije prosecna forumasica putem fb-a, instagrama, uzivo od pacenika, itd?

I zasto bi se onda tvoj izdvajao?

Naravno..Valjda na svakoj temi svi imamo jednaka prava da ostavimo nase misljenje..
Ocigledno da je prepotenost u dominaciji.
Ti njoj imas lepe usna..
ona tebi u repki..aj zahebi.

Nero, pristojnost naprosto nije u modi...znam da nista ne znaci ali ja sam te uvek smatrala finim momkom i primetila sam te davnih dana...kao sto mislim da je od nekih i bog dig'o ruke poodavno, tako mislim da ste vi fini primeceni vise nego sto mislite da jeste i da se u realnosti takvi momci vise zele i radije biraju.
Takvi momci su ciljna skupina za razvedenice, drugi krug.

Nisam lepo formulisao..
Tacno to..odkad i zasto je lepse nekog gadjati hlebom a on tebe kamenjem..
Biti grub,kvaran,idiot je super.Hvala na lepim recima.:heart:

...a sto je pa vazno sta stvarno misli?

...lagana konverzacija nije poligraf vec sluzi da svet bude ugodnije mesto za zivot...neke recenice, neke pohvale, neko laskanje dodju cista pristojnost...sve je lepse od namrgodjenog sveta u kome je cinizam znak pameti a uvreda odlika hrabrosti.

99 posto njih dolazi ovde da se zabavi. a 99 posto muskaraca je ovde da bi jebalo.

Frejo..Ne nego ćemo da se dobacujemo srcima i rukoljubima.. i mislićemo ako nam ne dobaci ping-pong lopticu srca, da je zla i ohola. el me zezaš?
Ne radi se o pristojnom ođe obraćanju....to je kad imaš temu o bilo čemu što nije komentarisanje izgleda...

Ima sredine Moonjo...o tome se radi...ima sredine izmedju sirovosti i uglancane preterane, vestacke ljubaznosti bez kraja i konca sa krevetom na umu...nevolja je sto se kod nas otvoreno podrzava ta sirova kultura, nista gore nego nasu zenu gadjati necim romanticnim, verovatno ce te tresnuti svom silom u glavu sto je vredjas!

Kada sretnem komsiju Portugalca u liftu a on mi kaze "kako mi prija kada te sretnem tako nasmejanu, ulepsas mi dan", ne mislim da me muva, ne mislim da mi laska, ne mislim da zasluzuje da ga puknem medj' rebra jer me morbidno laze buduci da mu svakako ne ulepsam dan, sto bi znacilo da me, je l', laze onim belim lazima...to smatram cistom kurtoazijom...za sex je potrebno dvoje, za lascivne poruke je potrebno dvoje, niko ne moze da me natera da radim ono sta necu ali nemam nameru ni da jacam svoj ego tako sto cu da napusavam muskarce.

Ima sredine Moonjo...o tome se radi...ima sredine izmedju sirovosti i uglancane preterane, vestacke ljubaznosti bez kraja i konca sa krevetom na umu...nevolja je sto se kod nas otvoreno podrzava ta sirova kultura, nista gore nego nasu zenu gadjati necim romanticnim, verovatno ce te tresnuti svom silom u glavu sto je vredjas!

Kada sretnem komsiju Portugalca u liftu a on mi kaze "kako mi prija kada te sretnem tako nasmejanu, ulepsas mi dan", ne mislim da me muva, ne mislim da mi laska, ne mislim da zasluzuje da ga puknem medj' rebra jer me morbidno laze buduci da mu svakako ne ulepsam dan, sto bi znacilo da me, je l', laze onim belim lazima...to smatram cistom kurtoazijom...za sex je potrebno dvoje, za lascivne poruke je potrebno dvoje, niko ne moze da me natera da radim ono sta necu ali nemam nameru ni da jacam svoj ego tako sto cu da napusavam muskarce.
Pa sta onda oce od tebe taj portuguzac?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back