jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.007
Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni na 7-ici 64 bita koci.Evo danas nema problema.Kad god odem na drugi forum,ili sajt,nema problema.Sto je tesko da se javi da postoji neki problem,ne bi se narod maltretirao i nervirao.Odmah pomislim da mi nije u redu nesto sa netom i da zovem provajdera da pocnem da ih grdim.Од недавно, рецимо 15-ак дана, на приступ форуму са ХР32 имам оно да ми сат није тачан (SSL сертификати), са ХР64 уђе на сајт али ме сачека „грешка при учитавању стране” с оним „освежи” које не помаже, а на седмици све ради.
Све знам за ХР (нема потребе за чуђењима типа ко то још користи и сл.) али донедавно је све радило и на 32 и на 64 битном ХР-у, одскора јок. Нешто до вас?
ja sam prisutan isključivo na telefonu , pa dosad nije bilo problemaMeni na 7-ici 64 bita koci.Evo danas nema problema.Kad god odem na drugi forum,ili sajt,nema problema.Sto je tesko da se javi da postoji neki problem,ne bi se narod maltretirao i nervirao.Odmah pomislim da mi nije u redu nesto sa netom i da zovem provajdera da pocnem da ih grdim.
Verovatno nisi bio na Krsti u to vreme.Nema veze dal je telefon,ili komp,losa veza je losa.ja sam prisutan isključivo na telefonu , pa dosad nije bilo problema
Verovatno imas problem sa neazurnim root certificates.Од недавно, рецимо 15-ак дана, на приступ форуму са ХР32 имам оно да ми сат није тачан (SSL сертификати), са ХР64 уђе на сајт али ме сачека „грешка при учитавању стране” с оним „освежи” које не помаже, а на седмици све ради.
Све знам за ХР (нема потребе за чуђењима типа ко то још користи и сл.) али донедавно је све радило и на 32 и на 64 битном ХР-у, одскора јок. Нешто до вас?
Ovo smo resili.Приметио сам да већ неколико вечери око 23h форум буде недоступан на неколико минута.
Очигледно, само ме занимало да можда нисте ви нешто „укидали ХР” на Крсти да се џаба не бакћем сертификатима.Verovatno imas problem sa neazurnim root certificates.
Nismo.Очигледно, само ме занимало да можда нисте ви нешто „укидали ХР” на Крсти да се џаба не бакћем сертификатима.
Не знам зашто се још бакћете са ,,XP'' верзијама а не инсталирате млађе генерације Windowsа нпр.Windows 7, 8, 10.Очигледно, само ме занимало да можда нисте ви нешто „укидали ХР” на Крсти да се џаба не бакћем сертификатима.
Не знам зашто се још бакћете са ,,XP'' верзијама а не инсталирате млађе генерације Windowsа нпр.Windows 7, 8, 10.
Чим је била најава да се неће подржавти Windows XP, прешао сам на Windows 7 а потом и на Windows 10. Могу вам рећи ,,иде као лудо''.
OСНОВНИ ПОДАЦИ:
Издање Windows 10 Enterprise
Верзија 21H2
Инсталирано дана 13.2.2021.
Верзија ОС-а 19044.1645
Име уређаја DESKTOP-RFQRTAB
Процесор Intel(R) Celeron(R) CPU G3930 @ 2.90GHz 2.90 GHz
Инсталирана RAM меморија 4,00 GB (3,87 GB употребљиво)
Тип система 64-битни оперативни систем, заснован на x64 процесорима
Strašno koči od jutros, ostala tri foruma koja pratim otvaram bez problema.