Forum nije uvek dostupan

Од недавно, рецимо 15-ак дана, на приступ форуму са ХР32 имам оно да ми сат није тачан (SSL сертификати), са ХР64 уђе на сајт али ме сачека „грешка при учитавању стране” с оним „освежи” које не помаже, а на седмици све ради.
Све знам за ХР (нема потребе за чуђењима типа ко то још користи и сл.) али донедавно је све радило и на 32 и на 64 битном ХР-у, одскора јок. Нешто до вас?
Meni na 7-ici 64 bita koci.Evo danas nema problema.Kad god odem na drugi forum,ili sajt,nema problema.Sto je tesko da se javi da postoji neki problem,ne bi se narod maltretirao i nervirao.Odmah pomislim da mi nije u redu nesto sa netom i da zovem provajdera da pocnem da ih grdim.

Meni na 7-ici 64 bita koci.Evo danas nema problema.Kad god odem na drugi forum,ili sajt,nema problema.Sto je tesko da se javi da postoji neki problem,ne bi se narod maltretirao i nervirao.Odmah pomislim da mi nije u redu nesto sa netom i da zovem provajdera da pocnem da ih grdim.
ja sam prisutan isključivo na telefonu , pa dosad nije bilo problema

Од недавно, рецимо 15-ак дана, на приступ форуму са ХР32 имам оно да ми сат није тачан (SSL сертификати), са ХР64 уђе на сајт али ме сачека „грешка при учитавању стране” с оним „освежи” које не помаже, а на седмици све ради.
Све знам за ХР (нема потребе за чуђењима типа ко то још користи и сл.) али донедавно је све радило и на 32 и на 64 битном ХР-у, одскора јок. Нешто до вас?
Verovatno imas problem sa neazurnim root certificates.

Приметио сам да већ неколико вечери око 23h форум буде недоступан на неколико минута.
Ovo smo resili.

Очигледно, само ме занимало да можда нисте ви нешто „укидали ХР” на Крсти да се џаба не бакћем сертификатима.
Не знам зашто се још бакћете са ,,XP'' верзијама а не инсталирате млађе генерације Windowsа нпр.Windows 7, 8, 10.
Чим је била најава да се неће подржавти Windows XP, прешао сам на Windows 7 а потом и на Windows 10. Могу вам рећи ,,иде као лудо''.

OСНОВНИ ПОДАЦИ:
Издање Windows 10 Enterprise
Верзија 21H2
Инсталирано дана ‎13.‎2.‎2021.
Верзија ОС-а 19044.1645
Име уређаја DESKTOP-RFQRTAB
Процесор Intel(R) Celeron(R) CPU G3930 @ 2.90GHz 2.90 GHz
Инсталирана RAM меморија 4,00 GB (3,87 GB употребљиво)
Тип система 64-битни оперативни систем, заснован на x64 процесорима

po koji timeout veceras, pausalno jedan u 100 klikova (i manje), nista strasno...

Не знам зашто се још бакћете са ,,XP'' верзијама а не инсталирате млађе генерације Windowsа нпр.Windows 7, 8, 10.
Чим је била најава да се неће подржавти Windows XP, прешао сам на Windows 7 а потом и на Windows 10. Могу вам рећи ,,иде као лудо''.

OСНОВНИ ПОДАЦИ:
Издање Windows 10 Enterprise
Верзија 21H2
Инсталирано дана ‎13.‎2.‎2021.
Верзија ОС-а 19044.1645
Име уређаја DESKTOP-RFQRTAB
Процесор Intel(R) Celeron(R) CPU G3930 @ 2.90GHz 2.90 GHz
Инсталирана RAM меморија 4,00 GB (3,87 GB употребљиво)
Тип система 64-битни оперативни систем, заснован на x64 процесорима
Screenshot 2022-05-02 at 00.22.00.png

Back