Форум ->једино место где могу бити риба

Kao obozavatelj ne mogu nikako da budem zadovoljan - jer nisam tvoj obozavatelj, ali uzimajuci u obzir tvoje nedostatke - niko ti to ne uzima za zlo - dok god si pod kontrolom strucnih lica.

Ali, problem je sto ti juris mene, a ne ja tebe. Ti komentarises moje postove, ti ih pratis, a ja sam tebe primetila i ranije, ali samo jer odgovaras na moje postove i pokusavas da mi doskocis, pa da ti se ovde neko nasmeje, jer si kao inteligentan, dosetljiv ili sta li si vec zamislio u toj glavi.

Шта мислите о овој појави?
За коју са форума сматрате да је лажна риба?

Најзанимљивије ми је када неки момак пожели да се упозна са нашом екстра рибом :mrgreen: Како ће онда да се понаша, јер лако је да куца и измишља, а скроз друга ствар контакт лицем у лице ;)
Znaš što me svrbi da se zbog nekog više farbam, da pravim drugu osobu da bih se upoznala sa jednim... muškarcem :neutral: tenkju nou tenkju. Šta će on uraditi za mene? Opraće zube?

Kad nađem ono što hoću i kad u tome prepoznam nešto što će me oduševiti, u stanju sam da zagnjurim u kanalizaciju da bih izvadila njegov sat, da se pravim da ne vidim, a da sve vidim, da pobegnem da bih se opet vratila i pravila da nikada nisam ni otišla, u stanju sam da probam 1000 puta. I to je greška, najverovatnije. Jer mi je dovoljna samo ta jedna stvar, koja oduševljava.

A slova me još uvek nisu uspela oduševiti, toliko. Za to je potrebno provesti vreme s njim.

da, da...al na kraju postala i ona mačka...:D

...da bre...jos je htela na zatezanje da ide...mada je meni najbolja u onom filmu Nije lako sa muskarcima kada skace sa jahte uz vristanje decoooooooooooooo idemooooooo:zcepanje:...blesavica...sto se tih macka - riba fazona tice najbolja je eurokrem mesavina crnog i belog...ako je samo jedno dosadi:mrgreen:

Back