Formular za podrsku studentima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

lukatomi

Primećen član
Poruka
897
Mi, ________________ (navedite svoje zanimanje: inženjeri, zanatlije,glumci,prosvetari, lekari, vozači, poljoprivrednici, IT stručnjaci, profesori, naučnici…), stojimo uz studente i podržavamo njihovu borbu za ispunjenje svih njihovih zahteva.

Zahtevamo da institucije u ovom društvu konačno počnu da rade svoj posao. Dugogodišnja neodgovornost i loše upravljanje doveli su do urušavanja ________________ (izaberite sektor: obrazovanja, zdravstva, energetike, industrije, poljoprivrede, građevinarstva, saobraćaja, kulture, nauke, IT sektora, malih i srednjih preduzeća, socijalne zaštite, pravosuđa, javnih službi…), dok se novac građana troši netransparentno i nepravedno.

Zahtevamo:
🔹 Prestanak urušavanja (izaberite sektor: obrazovanja, zdravstva, energetike, industrije, poljoprivrede, građevinarstva, saobraćaja, kulture, nauke, IT sektora, malih i srednjih preduzeća, socijalne zaštite, pravosuđa, javnih službi…) i obezbeđivanje fer uslova za rad i razvoj.
🔹 Pravednu raspodelu sredstava u budžetu i više para nama.
🔹 Povećanje ulaganja u (izaberite sektor: obrazovanja, zdravstva, energetike, industrije, poljoprivrede, građevinarstva, saobraćaja, kulture, nauke, IT sektora, malih i srednjih preduzeća, socijalne zaštite, pravosuđa, javnih službi…), jer u (izaberite zemlju: Nemačka, Francuska, Finska, Norveška, Švedska, Holandija…) za isti sektor izdvajaju ________ % dok je kod nas samo ________ %.

Živela Srbija!

Mi, ________________ (navedite svoje zanimanje: inženjeri, zanatlije,glumci,prosvetari, lekari, vozači, poljoprivrednici, IT stručnjaci, profesori, naučnici…),
Mi, magacioneri
Zahtevamo da institucije u ovom društvu konačno počnu da rade svoj posao.
Onda ode pola forumaša u aps, gde sme po Nemačkoj na forumima da se ovako piše, ili u Americi?

Živela Srbija!
Živela!

1739910007012.gif

Vidiš da niko ne dolazi na temu?
jel sam lepo rekao da u suštini ne žele da institucije rade svoj posao?

to oni pričaju dok su uključene CNN kamere za Madonnu da je obaveste tamo u Americi i ako ufati vremena
ovako im se ne bi isplatilo uopšte da institucije rade svoj posao kako treba
nije naviklo

to oni pričaju dok su uključene CNN kamere za Madonnu da je obaveste tamo u Americi i ako ufati vremena
nije naviklo
mozda treba u pdf-u da se moze istampati.

nedostaje: Zahtevamo da (izaberite sektor) bude dostupan svima. Neophodna je promena načina upravljanja institucijama i uspostavljanje osnovnih mehanizama za demokratsko i decentralizovano upravljanje, kroz uključivanje šire zajednice u plenume na kojima će se ponovo osmisliti struktura institucija i ukinuti nejednakosti svake vrste. I reforma ____________(izaberi sektor) unistava srpsku ________________

zahtevamo da se za direktore i načelnike institucija ne pitaju ministri skupštine Srbije nego zainteresovani sa ulice pa ko najviše hoće
ako se desi da dvojica hoće isti resor onda da obaraju ruke na kafanskom stolu pred svedocima sa ulice, izbor kafane će biti naknadno utvrdjen
zahtevamo da skupštinu Srbije ne formiraju glasači na izborima nego rektor Djokić sa drugaima pred kamerama TV N1

Živela Oslobodjena Srbija!

Mi, drvoseče, stajemo uz studente i podržavamo njihovu borbu za ispunjenje svih njihovih zahteva.

Zahtevamo da institucije u ovom društvu konačno počnu da rade svoj posao. Dugogodišnja neodgovornost i loše upravljanje doveli su do urušavanja šumarskog sektora, dok se novac građana troši netransparentno i nepravedno.

Zahtevamo:
🔹 Prestanak urušavanja šumarstva i obezbeđivanje fer uslova za rad i razvoj.
🔹 Povećanje ulaganja u šumarski sektor, jer u Švedskoj za šumarstvo izdvajaju 3 %, dok je kod nas samo 1%.
🔹 Zahtevamo da prirodni resursi budu dostupni svima. Neophodna je promena načina upravljanja šumama i uspostavljanje osnovnih mehanizama za demokratsko i decentralizovano upravljanje, kroz uključivanje šire šumarske zajednice u plenume na kojima će se ponovo osmisliti struktura upravljanja i ukinuti nejednakosti svake vrste.

Živela Srbija!

Mi, ________________ (navedite svoje zanimanje: inženjeri, zanatlije,glumci,prosvetari, lekari, vozači, poljoprivrednici, IT stručnjaci, profesori, naučnici…), stojimo uz studente i podržavamo njihovu borbu za ispunjenje svih njihovih zahteva.

Zahtevamo da institucije u ovom društvu konačno počnu da rade svoj posao. Dugogodišnja neodgovornost i loše upravljanje doveli su do urušavanja ________________ (izaberite sektor: obrazovanja, zdravstva, energetike, industrije, poljoprivrede, građevinarstva, saobraćaja, kulture, nauke, IT sektora, malih i srednjih preduzeća, socijalne zaštite, pravosuđa, javnih službi…), dok se novac građana troši netransparentno i nepravedno.

Prvi bi svi koji štrajkuju, prete, botuju po mrežama bili pohapšeni kada bi država radila svoj posao
Mnogi bi dobili otkaze

E pameti :bravo::D:D:D:D:D

Zahtevamo:
🔹 Prestanak urušavanja (izaberite sektor: obrazovanja, zdravstva, energetike, industrije, poljoprivrede, građevinarstva, saobraćaja, kulture, nauke, IT sektora, malih i srednjih preduzeća, socijalne zaštite, pravosuđa, javnih službi…) i obezbeđivanje fer uslova za rad i razvoj.
🔹 Povećanje ulaganja u (izaberite sektor: obrazovanja, zdravstva, energetike, industrije, poljoprivrede, građevinarstva, saobraćaja, kulture, nauke, IT sektora, malih i srednjih preduzeća, socijalne zaštite, pravosuđa, javnih službi…), jer u (izaberite zemlju: Nemačka, Francuska, Finska, Norveška, Švedska, Holandija…) za isti sektor izdvajaju ________ % dok je kod nas samo ________ %.

Živela Srbija!

Meni je to neopisivo glupo.

Ja podržavam da se njihovi zahtevi ispune, a inače meni je sve potaman?

Tako se radi kada podržavaš nekog u Bocvani a ne svoju decu u svojoj zemlji.
Pa to je i sustina. Svi lazno podrzavaju studente, a traze vise para za njih. Kao u toj i toj zemlji trosi se za njihovu oblast mnogo vise. Sad su videli da je prosveti uspelo pa hoce i oni vece plate na osnovu podrske studentima.

Stavljanje dece u prvi plan da se bore za matorce je van pameti.

Da li ste znali da ljudski mozak nije potpuno formiran do 25. godine života? I stajete iza neke devetnaestogodišnje buduće glumice da se ona bori za vas?!?

... ajde, neću da koristim neprimeren jezik.
tekst je parodija na proteste. Lazno zabrinuti javni sektor trazi vece plate.

Pa to je i sustina. Svi lazno podrzavaju studente, a traze vise para za njih. Kao u toj i toj zemlji trosi se za njihovu oblast mnogo vise. Sad su videli da je prosveti uspelo pa hoce i oni vece plate na osnovu podrske studentima.
Неко рече неки дан да Србија има више наставника по ђаку него европски просек. Мислим да се ради о неких 20%
Ето како да се добије 20% повишица.

nije naviklo
Možda se Majkl Džekson izvukao ali Vesić neće!

Неко рече неки дан да Србија има више наставника по ђаку него европски просек. Мислим да се ради о неких 20%
zasto bi prosveta dobijala povisice. Treba povecati kadrovima kojih nedostaje. Broj zaposlenih u prosveti raste, znaci da uslovi rada nisu gori od drugih sektora.

bolje da daju subvencije za solarne panele ili izgrade kanalizaciju, nego da se povecavaju plate prosveti. Plate treba povecati samo deficitarnim kadrovima. To su uglavnom MINT.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back