FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pola trke sam prespavao, tako da ako pogresim negde u izlaganju, molim vas da me ispravite

Sudar na pocetku sam realno i ocekivao, s obzirom da je bilo gusto u sredini i da svi srljaju ko u nekom arkadnom sportu. Video sam i kako je neki od Renaulta (da ne gresim dusu, ne znam koji je) onako iskusno izgurao Luisa sa staze na ravnini, pa je ovaj pao negde na 15-16 i tumarao stazom sve do kraja.Odustajanje Heikija i Kimija iz nepoznatih razloga...Hmm...Sve u svemu, los vikend za Mclaren i ne bezim od toga. Sa ovakim krsom i ne moze bolje. Vec sam u jednom navratu rekao da ce ovo biti za nas kao 06 sezona, i to je izgleda sve izvesnije.

Borba na vrhu ne tako zanimljiva. Gotovo nikakva. Bron od pocetka do kraja dominantan, samo sam mislio da ce Barikelo ipak dobiti. Nisam imao na umu njegovu taktiku. RedBull standardan, a Vettel pomalo konzervativan, proveo bukvalno celu trku iza Mase. A sta reci za Ferrari i za Masu? Ja ne znam ko im je sada kriv, ali tumbanje sa taktikom, neslane sale sa gorivom i na kraju borba za opstanak stvarno izgledaju smesno. I to se ponavlja iz trke u trku. Podhitno neko mora leteti iz Maranela, ovo postaje tragikomicno. 3 boda opet dovoljno.

Sve u svemu, nezanimljiva i monotona trka. Mozda zato sto nije imao ko da pravi drustvo Babicu na FOXu :lol:

Poslednja izmena:
Auuu...pa niko rec da napise.
Kako li ce tek biti preko leta ovde :think:
A mozda lepo vreme nije uzrok ovom zatisju.
Crveni se pokrili usima-potpuno opravdano.
A ni mi nemamo mnogo razloga za javljanje.
Haotican start je,na zalost,odredio mnogo toga.
Kao gore,tako i dole.
BGPovcima sve ide na ruku.Narocito Buttonu.Sada vec pocinjem verovati da mu je put ka tituli otvoren.Ne znam ni sta da mislim.Dobar je covek,ali mi nekako ne lici na sampiona.
Valjda te dve odrednice tesko idu zajedno.
Kad smo vec kod njega,pozvao bih sve mrzitelje Hamiltona da momentalno pocnu mrzeti i Buttona-matori g.Button ne izlazi iz kadra.Smrtni je to greh.:lol:
A ona devojcica-Piquet Jr.(stvarno je junior,skoro baby,kao Massa:lol:) je veoma neoprezan na startu.Izbacio je Lewisa do ograde.Izvinjavam se zenskom svetu(pa i Piquetu,ako je i njega neko izgurao,sto nisam stigao da vidim),ali nam ova cinjenica upropasti trku.Lewisu,jel,posto je dobrokrenuo i sa KERS-om bi se progurao u gornji dom i osvojio bodove na kraju.:evil:

.Sve u svemu, los vikend za Mclaren i ne bezim od toga. Sa ovakim krsom i ne moze bolje. Vec sam u jednom navratu rekao da ce ovo biti za njih kao 06 sezona, i to je izgleda sve izvesnije.
Sigurno si mislio "za nas".:D
Potpuno si u pravu.Ovo ce cak biti i gore od 2006. ako nista ne popravimo.
P.S.Obojica smo istakli ono Piquetovo guranje na startu.
ja bih dodao i to da se takve stvari moraju ocekivati,kada si u sredini,pa cak i ispod,gde smo mi sada,na zalost.Tu se uvek neko gura.Dobro je da se samo prezivi start.
A Piquet je devojcica,bez obzira na sve.:lol:
Tako ti je to kad veliki sampioni jure neke praznoglave lepotice i rasipaju svoj genetski potencijal.Bar dobiju lepe sinove,ako ne sampione,ljubi ih majka.:D
Trenutno mi jedino Maldini senior(od vrhunskih sportista) pada na pamet,kao neko koga je sin nadmasio.
Ipak,vratimo se trci,a Renault neka misli o tome.

Auuu...pa niko rec da napise.
Kako li ce tek biti preko leta ovde :think:
A mozda lepo vreme nije uzrok ovom zatisju.

Ma nema razloga za brigu, uvek ce biti komentara za "show" i "pobednicku taktiku" u reziji ekipice iz Ferrarija :lol:

I meni se ucinilo da je Piquet bio koban za Luisa. Ali jos jedna stvar mi nije jasna. Na kameri sa Luisovog bolida posle onog sudara, jasno se vidi da prolazi pored onih delova i u jednom momentu pogadja jedan poveci deo. Pretpostavljam (i ovo naglasavam) da je posle toga probusio gumu pa je morao u box, ali u prenosu se to ne vidi....Mozda i gresim :confused:

Sigurno si mislio "za nas".:D
Potpuno si u pravu.Ovo ce cak biti i gore od 2006. ako nista ne popravimo.
P.S.Obojica smo istakli ono Piquetovo guranje na startu.
ja bih dodao i to da se takve stvari moraju ocekivati,kada si u sredini,pa cak i ispod,gde smo mi sada,na zalost.Tu se uvek neko gura.Dobro je da se samo prezivi start.
A Piquet je devojcica,bez obzira na sve.:lol:

Uf, sad sam tek uocio sta sam napisao :D Momentalno cu to ispraviti :ok:
PS. Ne zelim da skrecem misli ka 2004 :(

no_fuel.jpg

:D

Ma nema razloga za brigu, uvek ce biti komentara za "show" i "pobednicku taktiku" u reziji ekipice iz Ferrarija :lol:

I meni se ucinilo da je Piquet bio koban za Luisa. Ali jos jedna stvar mi nije jasna. Na kameri sa Luisovog bolida posle onog sudara, jasno se vidi da prolazi pored onih delova i u jednom momentu pogadja jedan poveci deo. Pretpostavljam (i ovo naglasavam) da je posle toga probusio gumu pa je morao u box, ali u prenosu se to ne vidi....Mozda i gresim :confused:

Nije isao u boks.
Ja sam pratio i live timing i nije pisalo nista.Tek tamo polovinom trke je otisao prvi put,kako je i planirano.

Промена тактике у Брону:think:
Шта су рекли Барикелу након што је претекао Батона: "Имаш пар кругова да направиш разлику", чему то:think:
Мислим да је планирано да победи Батон.
У сваком случају и овај пут су били доминантни.
Шта рећи за Вебера, свака част, човек је некако одједном "пао" на 3 место.
Добра вожња Фетела, мада је Ред Бул још увек бржи од Ферарија и требао је да нападне који пут.

Ово код нас је идиотизам:evil:
На свакој трци правити катастрофалне грешке, па то не ради нико.
Прво је Кимију упропаштена трка, а сад ово са горивом, брука и срамота, и ја црвеним због њих:rumenko:
Маса је одлично одвезао трку, извукао је максимум из болида, задржавао иза себе бржи Ред Бул (додуше имао је керс), и на крају да му на онакав начин упропасте трку.
Просто не могуи да верујем како су направили такву грешку, ово нас неко саботира (треба им послати Илију Чворовића да раскринка ту банду).
Добро је то што је поправљена форма, али ме брине поузданост болида и ове тимске грешке.

Остаје нада:hahaha:

Просто не могуи да верујем како су направили такву грешку, ово нас неко саботира (треба им послати Илију Чворовића да раскринка ту банду).

Michael.;)
To vam je Ross podmetnuo "jaje" u sred gnezda,a "mladunac" sada izbacuje ostale,kako bi ostao sam.:lol:
Po isteku ugovora,ne bi me zacudilo da se Michael uortaci sa Rossom.Mozda im se i Todt prikljuci.
Steta je sto nikada necemo saznati.
Kad su Kimija obradili da preuzme krivicu juce,ne treba ocekivati nista bolje ni sada.

Michael.;)
To vam je Ross podmetnuo "jaje" u sred gnezda,a "mladunac" sada izbacuje ostale,kako bi ostao sam.:lol:
Po isteku ugovora,ne bi me zacudilo da se Michael uortaci sa Rossom.Mozda im se i Todt prikljuci.
Steta je sto nikada necemo saznati.
Kad su Kimija obradili da preuzme krivicu juce,ne treba ocekivati nista bolje ni sada.

Лепо је рекао Лауда да се тај "младунац" неискориштава на прави начин, и ту се апсолутно слажем са њим.
А прављење добре старе комбинације и ја прихватам као могућу (навео сам то у неким ранијим постовима).

Овде је изгледа један од већих проблема онај Италијански менталитет.
Све је то некако и сувише опуштено.
Али битно је да има наде:)

Danas sam se nacisto smorio i zaspao na pola trke, ali bio sam dovoljno budan da vidim kako ga Rubens opet duva. Nije Brownu bilo dosta sto ga je kar.ao tolike godine u ferrariju nego mora i sada. I to kad apsolutno nema potrebe za tim, Baton ce uzeti titulu i sa ovom pobedom i bez. Ali neko hoce da pokaze ko je gore a ko dole. Rubens ce uvek biti dole, a i vec je mator, kome treba matora drtina koja pobedjuje, to ne moze da se unovci, mora da bude neko mladji, da njegova faca moze da se proda u reklamama(sto je nedavno gazda hteo, da F1 ima Bekama) pa jos ako je britanac a pritom nije crnac, odlicno. A i ceo tim je britanski, pocev od Bernija.
Nakon 25 god pracenja F1, mogu reci da to vise nije to, svelo se na mucke, intrige, afere i podmetanja. Brown je otisao u Hondu da je unisti, i uspeo je u tome. Mislim da cu odustati od svega.

Vredno pomena je i ono zestoko "rvanje" Webbera i Alonsa na pocetku.
Vec drugi put ove sezone Webber zadivljuje hrabroscu i preciznoscu.
Dobro je i Barrichello povukao na startu.
Interesantno je da Button vec dve trke zaredom gubi poziciju pre prvog zavoja..
Opet moram reci da mi to ne lici na sampionsku voznju.Suvise prosecno.Pre svega se oslanja na briljantnu taktiku i dominaciju auta,jos uvek.Voleo bih da ga vidim kako nekoga pretice u trci za prvo mesto.
Alonso je odmah napao Massu,cim je namirisao krv.Spolja i po travi malo,prilicno rizicno.
Nije cekao da mu se Massa skloni,vec je uzeo svoju poziciju bez odlaganja.To cenim.
Ono "najahivanje" dva STR-a je bilo prilicno opasno.Steta za njih.

Ево и првих радних резултата друга Илије Чворовића:

20080924210732_15549204ff9db4-1.jpg

Боли овога ћошак за Масу и гориво.
Све је то ку.вина банда.
Али нека, ускоро почиње "сеча кнезова".

Poslednja izmena:
...kao što reče RACE MASTER,očekujemo specijalitet iz vaše štale :lol:
Ovome sam se nadao :D ali ne i totalnom fijasku naših...mada iskreno posle onog blokiranja Nelsinja i još plus one lomljave na stazi ispred Luisa,teško je bilo vratiti se u ritam trke...Meklaren odavno ostao samo sa jednim vozačem i ovog finskog "izgubljenog u vremenu i prostoru" pod hitno liferovati :arrow:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back