RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) je veoma neoprezan na startu.Izbacio je Lewisa do ograde.Izvinjavam se zenskom svetu(pa i Piquetu,ako je i njega neko izgurao,sto nisam stigao da vidim),ali nam ova cinjenica upropasti trku.Lewisu,jel,posto je dobrokrenuo i sa KERS-om bi se progurao u gornji dom i osvojio bodove na kraju.
Sigurno si mislio "za nas"..Sve u svemu, los vikend za Mclaren i ne bezim od toga. Sa ovakim krsom i ne moze bolje. Vec sam u jednom navratu rekao da ce ovo biti za njih kao 06 sezona, i to je izgleda sve izvesnije.

Auuu...pa niko rec da napise.
Kako li ce tek biti preko leta ovde
A mozda lepo vreme nije uzrok ovom zatisju.

A i uvek se moze ocekivati neka briljantna takticka odluka iz crvene stale.![]()
Sigurno si mislio "za nas".
Potpuno si u pravu.Ovo ce cak biti i gore od 2006. ako nista ne popravimo.
P.S.Obojica smo istakli ono Piquetovo guranje na startu.
ja bih dodao i to da se takve stvari moraju ocekivati,kada si u sredini,pa cak i ispod,gde smo mi sada,na zalost.Tu se uvek neko gura.Dobro je da se samo prezivi start.
A Piquet je devojcica,bez obzira na sve.![]()

Ma nema razloga za brigu, uvek ce biti komentara za "show" i "pobednicku taktiku" u reziji ekipice iz Ferrarija
I meni se ucinilo da je Piquet bio koban za Luisa. Ali jos jedna stvar mi nije jasna. Na kameri sa Luisovog bolida posle onog sudara, jasno se vidi da prolazi pored onih delova i u jednom momentu pogadja jedan poveci deo. Pretpostavljam (i ovo naglasavam) da je posle toga probusio gumu pa je morao u box, ali u prenosu se to ne vidi....Mozda i gresim![]()

Просто не могуи да верујем како су направили такву грешку, ово нас неко саботира (треба им послати Илију Чворовића да раскринка ту банду).

Просто не могуи да верујем како су направили такву грешку, ово нас неко саботира (треба им послати Илију Чворовића да раскринка ту банду).

Michael.
To vam je Ross podmetnuo "jaje" u sred gnezda,a "mladunac" sada izbacuje ostale,kako bi ostao sam.
Po isteku ugovora,ne bi me zacudilo da se Michael uortaci sa Rossom.Mozda im se i Todt prikljuci.
Steta je sto nikada necemo saznati.
Kad su Kimija obradili da preuzme krivicu juce,ne treba ocekivati nista bolje ni sada.

Ovome sam se nadao...kao što reče RACE MASTER,očekujemo specijalitet iz vaše štale![]()