Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
![]()
Алонсо је изненађење, само колико је тежак
Кими и Хамилтон један поред другог![]()
kazu da je kimi spremio extra mega super wet gume

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

Kubica i bez KERS ima problema sa aerodinamikom i balansom(em visok,em nos nije u skladu sa propisima
),a sa "baterijom" je nemocan.Steta.
Sjajni Vettel i Red Bull.
Dobar i Alonso.Odlican,sta vise.
Obojica su verovatno laki kao perce.Drugacije se ne moze objasniti ovakav rezultat.Narocito za Renault.Ako im je novi difuzor toliko poboljsao performanse preko noci(bukvalno),onda su veliki sreckovici.
A treci slobodnjak me je obradovao zbog tipovanja na kladionici,ali ce biti da je Rosberg malo vise natankovao u Q3.
Valjda me Vettel nece zeznuti za fl.
Bas zbog tipovanja na kladionici sam juce prizivao cudo za Alonsa i dozvao ga.
Plasim se da Lewis,ovako tezak i na kratkoj distanci do prve krivine,nece mnogo profitirati sa KERS-om.
Zivo me zanima da li ce BGP-ovci pokusati nesto spolja u prvom zavoju.Ne deluje mi da imaju dovoljno prednosti za tako nesto.A i suvise je rizicno.Pre ce biti da ce cekati svoju sansu pri kraju stinta.
BMW-katastrofa.Kubica i bez KERS ima problema sa aerodinamikom i balansom(em visok,em nos nije u skladu sa propisima
),a sa "baterijom" je nemocan.Steta.
Kad mucnina zbog muljaze sa difuzorom malo popusti,jos ce ovo biti prijatna sezona.![]()

hehe ceo tvoj report ne pominje ferari![]()

Vicesampion je u drugoj ligi ostao,a Kimi je jako tiho odvezao ove kvalifikacije.
Da nije KERS-a(i zelje da Lewisu i McM-u krene),tesko da bi i McLaren bio pomenut.
Ipak,prvi ulazak u Q3 i prvoligasko drustvo je vredan pomena ove sezone.![]()

Vettel je poceo da se izivljava
svima je skinuo osmeh sa lica 
samo penzioner (kako je Briatore nazvao Barrichella) je od srca cestitao. Posle svega najveci lazov u celom ovom cirkusu je FIA. i dalje nema nikakvog objasnjenja zasto su difuzori dozvoljeni, zasto su ih za jedne zabranili a sad za sve odobrili. Mogli bi i oni neko ojasnjenje da daju kada vec znaju da zakeraju i po deset puta saslusavaju McLaren.Odlican posao je napravio Kimi, bez difuzora i kersa a opet brzi od McLarena koji ima difuzor i kers i jos novo prednje krilo. Nesto se mislim sta ce biti kada se sve kockice sloze kod crvenihVettel je poceo da se izivljava
svima je skinuo osmeh sa lica
samo penzioner (kako je Briatore nazvao Barrichella) je od srca cestitao. Posle svega najveci lazov u celom ovom cirkusu je FIA. i dalje nema nikakvog objasnjenja zasto su difuzori dozvoljeni, zasto su ih za jedne zabranili a sad za sve odobrili. Mogli bi i oni neko ojasnjenje da daju kada vec znaju da zakeraju i po deset puta saslusavaju McLaren.
spijuni i lazovi.
. Posle svega najveci lazov u celom ovom cirkusu je FIA. i dalje nema nikakvog objasnjenja zasto su difuzori dozvoljeni, zasto su ih za jedne zabranili a sad za sve odobrili. Mogli bi i oni neko ojasnjenje da daju kada vec znaju da zakeraju i po deset puta saslusavaju McLaren.
...kakve su taktike i na koju varijantu idu, nije mi jasno Ne znam ali 2,5 sekunde Hamiltona od Vetela...kakve su taktike i na koju varijantu idu, nije mi jasno
![]()

mlati praznu slamu
BMW-katastrofa.Kubica i bez KERS ima problema sa aerodinamikom i balansom(em visok,em nos nije u skladu sa propisima
),a sa "baterijom" je nemocan.

Možda i dosta govori ovo poređenje težine sa današnjim treningom.

).
:lol
Brawn-ovi imaju za 4-5 krugova više goriva od Alonsa, nešto manje u odnosu na Vettel-a. Lewis je pun ko brod, samo da gume izdrže biće valjda nepar bodića.
Svi sa zale na gume previse se brzo trose tako da taktika Alonsa moze da bude dobra...
@RACE MASTER
Ma Kimi se jos nije probudio cekaj samo da otvori bar jedno oko:lol
{\![]()
Sta rade coveku...
Svi sa zale na gume previse se brzo trose tako da taktika Alonsa moze da bude dobra...
@RACE MASTER
Ma Kimi se jos nije probudio cekaj samo da otvori bar jedno oko:lol
{\![]()