FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni sa cim ne garantujem.Nije mi ni bitno.To je njihovo pravo da nekome "pomognu" ili ne.
Navukao je i Schumacher gnev mnogih,a jedino je Coulthard bio dovoljno lud da taj gnev i manifestuje delima(pisali smo o tome juce).Ne opravdavam nasilnicke poteze Hamiltona,ali o tome neka on razmislja.
Lewis je veoma korektno prestigao Massu,a Massa je sekao krivinu i sa trave uleteo u Lewisa.
Kimi se do sada dosta puta poneo dzentlmenski,ali ako bolje razmislimo,mozda je Ferrariju vaznije titula konstruktora od Massine vozacke,pa je i Kimiju receno da donese koji bod.Da Kova nije uleteo iza Lewisa,Kimi bi ga 'ladno ponovo prestigao i odjurio mozda i ka pobedi.
Massa je uzeo mnogo vise bodova od onog sto mu je trebalo pripasti.U svakom slucaju,juce nije zakinut ni za gram.

Hm... da vidimo matematiku. Da se Kimi u prvoj krivini postavio kao Hamilton nešto kasnije prema Massi, verovatno bi rezultat bio neprijatan za Kimija (ne bi ubo onih 6 bodova), ali ni Lewis ne bi uzeo ništa, jer bi se propisno polomio da je Kimi krenuo u skretanje. Sa druge strane, Masa bi profitirao i definitivno bi uzeo više bodova...
Naravno, šta bi bilo kad bi bilo, ali IDIOTSKI je uopšte, ili bolje rečeno drsko, da neko kao Lewis upire prstom na Masu ili bilo koga, kad je on mnogo goru stvar (koja je usput prilično očigledna) uradio u prvoj krivini a problem je izbegnut samo stavom Kimija... Lewis bolje nek se poklopi ušima i nek ćuti, jer je ove godine izazvao bar 10 incidenata pre Japana.
Lično bih smeo da se kladim da će i u sledećoj trci izbrljaviti nešto, zahvaljujući svojoj naravi.

Mihael je za ovo dete profesor

milion puta je bio u borbi za titulu,vozio maestralne trke i gresio,covek je... medjutim,nikada mu u zivotu ne bi palo na pamet da sa prednoscu i konkurentom iza sebe srlja kao ludak bez ikakve potrebe

Sve i da je izgubi, ti znas sta mislim o nekim odlukama van staze ove sezone. Prisecam se ranijih sezona kada smo mi tvrdili za Sumahera ovo sto vi danas tvrdite za Hamiltona. A vi ste tada branili Sumahera, mi sada mislimo da je Hamilton u pravu.
Videcemo posle Kine sta ce biti.

Problem je sto su mnogi ljubomorni cinjenicom da je Hamilton odmah na pocetku karijere uleteo u jedan od najjacih timova u F1 i odmah bio u prilici da se bori za titulu,koja mu je prosle godine izmakla za bod ili 2,a ove ce,nadam se,biti u njegovom vlasnistvu.

Sve i da je izgubi, ti znas sta mislim o nekim odlukama van staze ove sezone. Prisecam se ranijih sezona kada smo mi tvrdili za Sumahera ovo sto vi danas tvrdite za Hamiltona. A vi ste tada branili Sumahera, mi sada mislimo da je Hamilton u pravu.
Videcemo posle Kine sta ce biti.

a zar ne mislimo svi to o odlukama van staze?? pre 20 godina niko ne bi ni ponovio incident Mase i Burdea,jaka stvar

ali danas je sve dirigovano. i o.k,ako je Ferrari toliko mocan i zeli obe titule zasto im nezreli balavac u tome pomaze?? i on da mi bude prvak sveta :dash:

kao mala deca ste.... ja nisam rekao da Šumaher to nije radio. Štaviše, mislim da sam jedan od retkih koji je njegov istinski fan, ali isto tako realan da je pravio vrhunske brljotine.
Nego, ispustili ste temu... Tema je da se momak kuresa za svoja prava a bukvalno minut i po pre nego što je postao žrtva bezobraznog poteza je i sam napravio još bezobrazniji potez jer nije ugrozio jednog već dva vozača (najmanje) a sve zarad svoje titule. Ma džukela najobičnija nam prodaje m uda za bubrege. Kad već jedeš... onda jedi do kraja i poklopi se ušima jer nisi ništa bolji od ostalih.

Problem je sto su mnogi ljubomorni cinjenicom da je Hamilton odmah na pocetku karijere uleteo u jedan od najjacih timova u F1 i odmah bio u prilici da se bori za titulu,koja mu je prosle godine izmakla za bod ili 2,a ove ce,nadam se,biti u njegovom vlasnistvu.
Ima tu istine.
Istina je i to da je uskakanje u mocan bolid ,ozda vise stetio Lewisu,nego sto mu je koristio.Smatram da bi bolje prosao kruzeci u jednom STR-u,kao Vettel,ali sta da se radi.
Iako je jedan od najboljih mladih vozaca( uz Vettela),uvek ce ga pratiti to prokletstvo dolaska u McLaren "preko reda".Samo poboljsanjem svojih kvaliteta,pobedama i titulama (bez afera)Lewis moze to skinuti sa sebe.
imate li vi lazne dokaze :whistling::mrgreen:

:hahaha: :klap:

Nego, ispustili ste temu... Tema je da se momak kuresa za svoja prava a bukvalno minut i po pre nego što je postao žrtva bezobraznog poteza je i sam napravio još bezobrazniji potez jer nije ugrozio jednog već dva vozača (najmanje) a sve zarad svoje titule. Ma džukela najobičnija nam prodaje m uda za bubrege. Kad već jedeš... onda jedi do kraja i poklopi se ušima jer nisi ništa bolji od ostalih.

Slicnost je vizuelna,a razlika sustinska.To je mnogo bitnije.
Lewis jeste gurao Kimija,ali bez namere da ga udari,jer to ne odgovara Lewisu,pre svega.
Zaneo se covek,malo precenio trenutak i okolnosti na stazi,ali namere da se naudi Kimiju nije bilo.Nije li tako?
Sa druge strane,Massa je izgubio duel sa Lewisom i iz cistog ocaja ga malo cuknuo,na svoju veliku srecu-izvukao je maksimum iz tog dogadjaja.Necu decidirano tvrditi da je Massa samo hteo da ga udari i nista vise(jer nij emogao znati kako ce se to zavrsiti),ali nije NISTA ucinio da izbegne sudar.
Ipak ima razlike.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back