FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni licno nije jasan Kimi. koliko god da je bezobrazni balavac danas pravio kamikaza potez u prvoj kivini ovaj bi se sklanjao od njega. ako mu do kraja godine ne vrati za Kanadu imace ogroman minus kod mene

Ja sam bila šokirana. Očekivala sam od Kimija da uradi ono što je Masa. Pogotovo što je za njega titula izgubljena - nije imao šta izgubiti.

Ma nema sta tu vise da se prica,obojica su se danas izglupirali,s tim sto je Masa ispao vise nego bezobrazan,a sve je zacinio svojom izjavom. Kazne su manje vise zasluzene i to SBBKBB nicemu ne vodi,bitno da je Hamilton i dalje vodeci a Sangaj ce nadam se biti onakav kakav ocekujem i potrebno je mirno uci u preostale 2 trke,jer je Hamilton vodeci i on se mnogo ne pita. Pitaju se vise Massa i Ferrari a kolko to nekima ovde bilo cudno ili smesno,opet ste danas imali pomoc vise sile i niste uspeli da je iskoristite kako treba.E zato cestitke Alonsu :)

nije ovo druze nista... sacekaj sledece manevrisanje balavca pa ces videti :ok:

nakon okretanja je nastavio,za nekog nakon udara nije bilo dalje

Tacno je to,ali je tacno i to da su neki udarali i ispadali iz trke,a udareni nastavljali.
ishod sudara nije presudan,bitna je i namera.
Massa je imao nameru(ma sta sad laprdao po novinama) ili,da budem blazi,nije nista ucinio da ne udari Lewisa.
Sa druge strane,Lewis je malo gurnuo Kimija(bez namere za tim,jednostavno se preracunao,jer zeli da se trka),a totalno ga je izgurao Kova.
Ista kazna za dva incidenta potpuno razlicitog karaktera i ZNACAJA.
Nije to ok,ali ja cu cutati.;)

Poslednja izmena:
Ja sam bila šokirana. Očekivala sam od Kimija da uradi ono što je Masa. Pogotovo što je za njega titula izgubljena - nije imao šta izgubiti.

Kimi je odbio "savete" Vlasnika Sedam Titula.Mozda se tu moze naci objasnjenje za gubitak titule i jos poneke momente.:mrgreen:
Sta vam je,bre,kakve osvete.uostalom,tu je FIA.Zar ste nezadovoljni njenim odlukama?:confused:;)

Ma nema sta tu vise da se prica,obojica su se danas izglupirali,s tim sto je Masa ispao vise nego bezobrazan,a sve je zacinio svojom izjavom. Kazne su manje vise zasluzene i to SBBKBB nicemu ne vodi,bitno da je Hamilton i dalje vodeci a Sangaj ce nadam se biti onakav kakav ocekujem i potrebno je mirno uci u preostale 2 trke,jer je Hamilton vodeci i on se mnogo ne pita. Pitaju se vise Massa i Ferrari a kolko to nekima ovde bilo cudno ili smesno,opet ste danas imali pomoc vise sile i niste uspeli da je iskoristite kako treba.E zato cestitke Alonsu :)

I ja čestitam Alonsu. :klap: Luisa nikad nisam voljela a i Masa nije moj omiljeni lik. Pošto navijam za Ferari nemam šta nego navijati za Masu(što se titule tiče). Zato su moje želje drugačije od tvojih. ;)

Eto,izbacio ga je Massa,tako reci besplatno.:thumbdown:
P.S.Siguran sam da se salis ovo za izbacivanje.;)
Nisi me valjda ozbiljno shvatio. Ja sam generalno protiv kažnjavanja ali i toga mora biti. Opet spominjem slučaj kad Šumaher vodi trku a Kultard ga namjerno udara i Hakinen pobjeđuje. Koliko se sjećam kazne nije bilo. Šta bi mu danas uradili.:think:

Nisi me valjda ozbiljno shvatio. Ja sam generalno protiv kažnjavanja ali i toga mora biti. Opet spominjem slučaj kad Šumaher vodi trku a Kultard ga namjerno udara i Hakinen pobjeđuje. Koliko se sjećam kazne nije bilo. Šta bi mu danas uradili.:think:
Coulthard je tada napravio pravi idiotizam.
Mozda ne bi bilo lose doneti retroaktivnu odluku o kaznjavanju.Kad moze kaznjavati odlozeno,moze FIA i retroaktivno.:mrgreen: Mozda bi se iskalkulisala i osma titulu. :idea:
Али ниси баш потпуно сигуран;)

Sada jesam.Vidi gore.:D

A,ne,ne.Necu se upecati.
Aksiome je besmisleno dokazivati iznova.;)
Mozda bih je samo utesio misljenjem da "najtrofejnijem" sampionu F1 sigurno nije ni blizu naudjeno da se uspostavi kosmicka pravda.:mrgreen:
P.S.Kome je do pravde,neka ne ide kod FIA-e.:lol:

Eh, ti tražiš pravdu i to još kosmičku. Da je ima ko zna da li bi poredak bio isti kao danas.

Eh, ti tražiš pravdu i to još kosmičku. Da je ima ko zna da li bi poredak bio isti kao danas.

Zato sto se mnogo toga radi u ime pravde,a ja nikako da je vidim.;)
Uzgred,Coulthard je onomad popustio gas u momentu kada ga je MS sustigao(i to za ceo krug,ako se ne varam),pa ga je ovaj dobrano odvalio i odbio tocak.Moglo je tada biti mrtvih i na stazi,ali i van staze,posle trke(samo su "kandidati" bili razliciti).
Sve je ostalo na tome,mada su ubrzo nakon trke svi relevantni faktori znali o cemu se radilo i to veoma argumentovano.Velika ludost DC-a.:eek:
P.S.batali ono za pravdu,malo se zezam.;)

Zato sto se mnogo toga radi u ime pravde,a ja nikako da je vidim.;)
Uzgred,Coulthard je onomad popustio gas u momentu kada ga je MS sustigao(i to za ceo krug,ako se ne varam),pa ga je ovaj dobrano odvalio i odbio tocak.Moglo je tada biti mrtvih i na stazi,ali i van staze,posle trke(samo su "kandidati" bili razliciti).
Sve je ostalo na tome,mada su ubrzo nakon trke svi relevantni faktori znali o cemu se radilo i to veoma argumentovano.Velika ludost DC-a.:eek:
P.S.batali ono za pravdu,malo se zezam.;)

Još umirem od smjeha kad se sjetim scene u kojoj Šumaher juri dotičnu osobu. :hahaha:

Glavonso opet pobedjuje i vozi brze krugove od Kimija, Pike solidan, i slepcu je jasno da je Flavio opet fitovao neki novi deo na Renoa, tim pre sto Berniju odgovara sto veca neizvesnost pa mu gleda kroz prste kao sto je oduvek i bilo. Ono zadnje vertikalno repno krilo kod rendze nesto mnogo vrda u krivinama, nije li to promena aerodinamike? Neke su kaznjavali za to...
Luis opet igra prljavo od starta i kad ga neko posle osamari onda place. Kimi ebga, kad je vec prestigao luisa, mogo je bas i da sacuva tu poziciju, a i Kubicu da obidje. E, da je na Kimijevom mestu bio Sumaher iz najboljih dana(onih u Benetonu), ne bi Kubica izdrzao ni dve krivine, obiso bi ga Sumi spolja preko trave ako treba. Masa bi ga udario, Luis bi ga sa osmehom izgurao sa staze, Alonso bi ga pljunuo i uputio neke gestove svojstvene primatima, Truli bi ga obisao a onda iz inata kocio narednih 17 krugova, Pike bi u pokusaju obilazenja izgubio kontrolu i zakucao se u zastitnu ogradu, Button ne bi ni pocinjao trku jer honda ne moze da napravi bolid koji njemu odgovara, Rubens ne bi ni probao da obilazi jer bez obzira kako zavrsi upravo obara rekord za najvise startovanih trka(eh, kad bi brojali zavrsene...), Kultard bi pokusao da prodje sa unutrasnje bez kocenja jer je praksa pokazala da u 50% sudara tocak otpada onom drugom...
Sto nas dovodi do zakljucka da je Kimi najveci dzentlmen medju vozacima, jer iako je Hamilton prljavo uleteo u njega na startu, nije hteo da se udara sa njim, nego je izasao na travu, nije hteo incident sa Kubicom, probao posteno, ferrari nije imao dobar izlaz iz krivine, nije islo i tacka. Ostali bi trebalo da se ugledaju na njega.

:lol:
Sto se nerviras toliko,super ste prosli danas?
I zasto kad pobedi neko drugi osim Ferrarija mora da bude neposteno (po vama)?
Garwor: Dobro, ajde reci posteno, jel mrda u krivini ono vertikalno krilo, a?
Fernando: Mrda.
G: Kad riba ne bi mogla da mrda rep, tesko da bi mogla onako lako da skrece, jel da?
F: jeste.
G: Jel posteno da ostale ribe ne mogu da mrdaju rep, a zuta riba moze?
F: :idea: Shvatio sam, nije posteno, Reno veci deo sezone ima pokretni rep, sto me podseca na situaciju sa mass damperom.
G: tako je momce, bice nesto od tebe!

;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back