Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
kakvu ste vi frku digli sto Massa zakucao Hamiltona,a kad je Hamilton Kimija nema veze vozacka greska,mnogo ste smesni.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

o pa to massa ima 2 boda iz trke,burde kaznjen sa +25 sekundi.....

Daj nemoj da pričaš,gde da dobije te bodove od Ferrari Investigation Association.
Očekivao sam u najmanju ruku oduzimanje vozačke licence Burdeu
Stvarno nisu normalni koliko rade protiv vas...totalno vas uništavaju![]()

Ma super je sve,uživajte,nema nikakvih problema.....i k'o što kaže moj prijatelj nordi "znam,nije vam lako" jeste tako je,upravo nam nije lako.....ALI šta ćeš,to je tako moralo biti.....ma Masa je sila od vozača...možemo mi srebrni da se okrećemo koliko god hoćemo d.pe će nam biti pozadi.
Dakle očekujem u naredne dve trke odličnu vožnju Hamiltona i barem još dve kazne za njega i titulu za neprikosnovenog ove godine brazilskog šporetara...stvarno nas je sve zasenio njegovom oštrinom,umećem,snalažljivošću,lucidnošću![]()

Е, сад:
Ако ћемо по правилима Хамилтон је заслужио казну због поступка на почетку, али због саме ''дражи'' га можда и нису требали казнити.
Маса је ''оно'' урадио у ''жару'' борбе, али ипак помало непромишљено и та његова грешка сигурно има већу тежину од Хамилтонове, мада опет кажем вероватно је није направио намерно.
Питам се да ли би тако исто поступио да је знао како је Хамилтонов поступак под истрогм
Такође онај мали ицидент између Масе и Бурдеа није ни требао да долази на сто судија.
Све је то део овог спорта и не треба тако неке борбе спутавати правилима (све док не буде намерно).
U nasem slucaju,jutro je popodne zbog vremenske razlike.
nekim cudom bogova bi korektni mladic iz Poljske trebao biti prvak pa bi se glavni timovi malo zapitali o svim ovogodisnjim greskama
Mene takav ishod ne bi mnogo rastuzio.
U ime fer-pleja bi mi cak bilo malo i drago.
Kimi i Kubica su za vecinu vozaca moralne gromade.
Ali,ako gledam Massu i Lewisa,ne uzimajuci u obzir ekipe za koje voze,sampion treba da bude Lewis.Imao je na momente srece,imao je i pehova,sve gluposti je debelo platio...i opet je prvi.I kakav god bio,bolji je od Masse,a ubedjen sam da ce to narednih sezona pokazati,kada jos malo vozacki sazre.Massa je vec zreo vozac,a ko bi to rekao.:???:
znaci sa ova ''srecna'' dva boda dans je nadoknadio gubitak maestralno izvozene Madjarske??
pa covece vidis li ti kakvu je on glupost danas napravio??
o.k,ocajan start ali u tom trenutku treba da se setis da je tvoj jedini konkurent iza tebe. medjutim ne!! on lepo kao kamikaza krece na drugi bolid suparnickog tima koji je tako ladno mogao da ga odvali da bi to bilo za smejanje. ako bi kroz zutu kacigu krenuo nesto da se*e bila bi mu pokazana zastava sa javorovim listom a sva je prilika da ce je vec na sledecoj trci dobiti ako nastavi ovako
F1 jeste srozana na najnize grane ali nezreli likovi trebaju jos da uce
Ja i racunam na to "sazrevanje",kao sto rekoh.
Jergovic je jako lepo definisao Lewisove vatolomije na startu u fazonu da je jako pozitivno sto je usao u fajt,iako nije morao,ali da mu nije pametno raditi takve stvari u takvoj situaciji.
Jedino Lewis ove sezone pokusava nekoga napasti.Nekad zablista,nekada ispadne budala.Greske je skupo platio.ja ne mogu dovesti u sumnju ispravnost odluke da napadne.Mogu samo konstatovati da je pogresno procenio svoje mogucnosti i platio kaznu.
A u stvari,Kova je mnogo vise izgurao Kimija nego sto je to ucinio Lewis.
I kad smo kod gluposti,Massina je veca.Izgubio j epoziciju,a onda udario protivnika,iako je mogao pretpostaviti da ce ovaj biti kaznjen,ako vec mozda nije i znao.

Meni je trka bila skroz zanimljiva. Ali moram da izjavim da je prava šteta što će jedan od ova dva buzdovana da osvoji titulu.
:
Ah, pozdrav i ovom našem Fernandu- svaka čast za izbor vozača- to su i moja tri miljenika (doduše Alonso je ušao u ovu grupu tek ove sezone, ali nebitno)... Obrnut redosled podijuma bi potpuno zadovoljio moj ukus, ali posle toliko trka sa DNF za mog No.1 vozača, i treće mesto je nešto...![]()

Јутрос сам нажалост био у прилици да одгледам само пар уводних кругова.
Сад сам одгледао репризу на ХРТ 2, тако да могу и рећи коју...
Најпре све честитке Алонсу, одвезао је одличну трку.
Кубица је био на свом нивоу.
Кими, па могло се више, али и ово је добро.
На основу Пикеовог резултата може се закључити да је Рено направио велики помак ка напред.
Е, сад:
Ако ћемо по правилима Хамилтон је заслужио казну због поступка на почетку, али због саме ''дражи'' га можда и нису требали казнити.
Маса је ''оно'' урадио у ''жару'' борбе, али ипак помало непромишљено и та његова грешка сигурно има већу тежину од Хамилтонове, мада опет кажем вероватно је није направио намерно.
Питам се да ли би тако исто поступио да је знао како је Хамилтонов поступак под истрогм
Такође онај мали ицидент између Масе и Бурдеа није ни требао да долази на сто судија.
Све је то део овог спорта и не треба тако неке борбе спутавати правилима (све док не буде намерно).

Masa je žešća jajara, ne znam šta je pokušavao u šikani. Idiot za volanom.

.
Ali,ako gledam Massu i Lewisa,ne uzimajuci u obzir ekipe za koje voze,sampion treba da bude Lewis.Imao je na momente srece,imao je i pehova,sve gluposti je debelo platio...i opet je prvi.I kakav god bio,bolji je od Masse,a ubedjen sam da ce to narednih sezona pokazati,kada jos malo vozacki sazre.Massa je vec zreo vozac,a ko bi to rekao.:???:

A onim crvenim s.radovima u boksu ferarija što su se usr.li od sreće kada je šporetar namerno okrenuo Hamiltona želim da na sledećoj plaču tako da im džigerica pukne od muke.