Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
I Kimi zna nekad da se zaleti![]()
У најмању руку могао би му се одужити за Канаду, наравно на исти начин

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Kimi zna nekad da se zaleti![]()

У најмању руку могао би му се одужити за Канаду, наравно на исти начин![]()
taj zid bi moglo biti oslobadjanje suvisnih delova sa ebenog bolida 22
cisto vracanje dugova

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferarri Investigation Association
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

tkacio:
Covek na pola trke pita ko je konkurent za pobedu!!!Fascinantno.Kakvo samopouzdanje.I to u Renaultu,koji smo svi pljuvali,a najvise on sa punim pravom.

Ahh... opet ja... Udarna vest: upravo sam pročitala da je Bourdais kažnjen sa +25sec i bačen na 10. mesto u krajnjem rezultatu trke, što je pomerilo Massu za još jednu poziciju i još jedan bod...
Stavovi nam se dobrano poklapaju.Ah, pozdrav i ovom našem Fernandu- svaka čast za izbor vozača- to su i moja tri miljenika (doduše Alonso je ušao u ovu grupu tek ove sezone, ali nebitno)...
DB, jedna ispravka- incident sa Massom koji je pod istragom je vezan za udaranje Bourdaisa, ne Webbera. Nije mnogo bitno, ali eto...
Ah, al' sam se raspisala... Dosta je bilo. Pozz svima!![]()

Izgleda da je ipak bilo bitno da li je Webber ili Bourdais u pitanju...Što se Alonsa tiče- meni je on potpuno drugačiji vozač ove sezone i počela sam mnogo više da cenim njegove vozačke sposobnosti. Agresivan je- što je za mene malo iznenađujuće. Kad se setim njegovog ziheraškog stila iz 2005. i uporedim ga sa vožnjama ove godine, moram priznati da sam prijatno iznenađena. Možda je od presudnog uticaja bilo to što je ove godine (do pre 2 trke) vozio kantu od bolida...
.
sta je sad sporrno decaci???
vi ste bre bas zeljni ove proklete titule ali nadam se da cete i dalje sanjati 1999. tada ste bre bar imali pravog vozaca a ne obdaniste
)
Al dobro,makar cu uzivati kada cujem jos jednu pobedu Mclarena i ako Bog da,osvojenoj tituli vec u Sangaju. A Kimi je od danas bivsi sampion....Hsamo mi nije jasno sto Kimi na kraju nije napao Kubicu?
.
sta je sad sporrno decaci???