FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TESKO BRATICU DA JE VILNEV POPPUSTAO HILU .Kako ono ti kazes ako si gledao seti se da se u poslednjoj trci odlucio sampion,ili u pretposlednjoj izmedju hila i vilneva.Tada je vilnevu puko tocak i odleteo u publiku srecom bez posledicaVILNEV JE U TOM TRENUTKU BIO PRVI A HIL DRGI.Vilnev je sledece sezone uzo titulu.Koje popustanje kultarda u vilijamsu.Ocito ne pratis dovoljno ili ne pamtis.kultard je u vilijamsu proveo samo jednu sezonu i otisao u meklarenu.Te sezone vilijams nije uzo titulu.HILse u to vreme borio napred sumaherm a kultard mlad vozac je bio uvek negde iza i tu nije moglo da bude popustanja.OSTAJEM PRI TOME DA DO 1997 GODINE NIJE BILO PRVOG I DRUGOG VOZACA.Za wilijamsa znam napamet sve trke unazad.:o:o
Berger je pomagao Senni,Patrese je pustao Mansella tokom 1992.,Hill je pustao Prosta 1993.(u najmanju ruku mu je bio podredjen),Villeneuve je takodje popustio '96. Kasnije je to jedan podigao na sasvim visi nivo,dajuci novo znacenje pojmu "drugi vozac",ali to vec pripada periodu koji i sam pominjes.
Uvek je bilo pustanja kada je to trebalo.Na zalost,posle se to desavalo i kada nije trebalo.
Pa kad nije bilo prvog i drugog vozača, zašto je Vilnev morao da popušta Hillu... a možda si i zaboravio popuštanja Kultarda dok je bio u Vilijamsu... a o epizodama u kojima je Berger učestvovao neću ni da pričam.

Kao i Verstappen,Irvine,neprevazidjeni Barrichello i Massa.
Uz one primere odozgo,tvoje predloge i ovu dopunu,zaokruzili smo poslednjih 20 godina skoro.;)

Berger je pomagao Senni,Patrese je pustao Mansella tokom 1992.,Hill je pustao Prosta 1993.(u najmanju ruku mu je bio podredjen),Villeneuve je takodje popustio '96. Kasnije je to jedan podigao na sasvim visi nivo,dajuci novo znacenje pojmu "drugi vozac",ali to vec pripada periodu koji i sam pominjes.
Uvek je bilo pustanja kada je to trebalo.Na zalost,posle se to desavalo i kada nije trebalo.

Uz one primere odozgo,tvoje predloge i ovu dopunu,zaokruzili smo poslednjih 20 godina skoro.;)
OK bilo je pustanja ali ne u toj meri kao sada.Slazem se sa tobom.Sve je pocelo sa ferarijem i irvajnom sa sumaherom da bi se nastavilo u meklarenu sa kultardom i hakinenom da bi kulminiralo aoni su neprevazidjeni barikelo isumaher.OKbraticu slozili smo se,.:super:

Poslednja izmena:
Onaj ferrarijev retard sto drzi semafor prilikom pitstopa je verovatno danas zaradio dovoljno da ne mora vise nikad da radi. Prilikom sledecih zaustavljanja su se vratili na klasicnu tablu, al sad je kasno. I kako samo uvek use*ru trku kad ima nekih incidenata, neverovatno.
A i ove glupe ulicne trke upropastise F1. Jeb*ale ih ulicne trke i azijske pare. Cim se neki sudarcic desi, blokira stazu i odma je tu SC. Koji totalno s*ebe sve strategije svima, pogotovo zbog idiotske odluke da nekih 3 kruga bude zatvoren pitlane. A ljudi koji u tom trenutku nemaju goriva su momentalno upropasceni jer ce dobiti kaznu sto idu u box. Mislim, totalna glupost. Zar treba da sudari odlucuju rezultat u trci? Onda ajmo gledati nascar.

Chovek je 1000% u pravu !!!

Drago mi je da Hamilton ide prema tituli...pratim ga od pocetka...i nadam se da ce ga mimoici nesreca do kraja ove 3 trke...jer nije u redu da takav vozac izgubi dvije zasluzene titule!
---- Race like the best ever ---- Lewis Hamilton! ----

Šumahera nisam ni naglašavao, jer se podrazumeva da to svi znaju. Ne pokušavam da zataškam bilo šta. Za mene su to normalne stvari. Ni u fudbalu odbrambeni igrač ne trči na gol protivnika... Zna se ko šta i kada radi.

OK bilo je pustanja ali ne u toj meri kao sada.Slazem se sa tobom.Sve je pocelo sa ferarijem i irvajnom sa sumaherom da bi se nastavilo u meklarenu sa kultardom i hakinenom da bi kulminiralo aoni su neprevazidjeni barikelo isumaher.OKbraticu slozili smo se,.:super:

O tome ti i pričam - NIJE SVE POČELO SA ŠUMAHEROM, radilo se to na veliko još dok je Šumi gladeo F1 na tv-u, samo ste "zaboravili" ili niste gledali...

Drago mi je da Hamilton ide prema tituli...pratim ga od pocetka...i nadam se da ce ga mimoici nesreca do kraja ove 3 trke...jer nije u redu da takav vozac izgubi dvije zasluzene titule!
---- Race like the best ever ---- Lewis Hamilton! ----

A početak je bio stvarno davno, pa ga dugo pratiš... a da li je zaslužio on ili Alonso ili Kimi prošle godine, suvišno je pričati. Realno je da najmanje greši ove sezone i to mu je glavni adut za titulu.

Ma bolje da ste me ibili nego sto sam morao da gledam onu bruku u nedelju :thumbdown:
E,nama je bolje sto si morao da je gledas.:lol:
Sve sto te ne ubije,to te ojaca.;)
Šumahera nisam ni naglašavao, jer se podrazumeva da to svi znaju. Ne pokušavam da zataškam bilo šta. Za mene su to normalne stvari. Ni u fudbalu odbrambeni igrač ne trči na gol protivnika... Zna se ko šta i kada radi.

I ja sam se veoma trudio ime da mu ne pomenem.:mrgreen:;)
I nisam.:D
Samo sam hteo da potvrdim ono o cemu si pricao i potkrepim jos nekim momentima.;)

TIMOVI PLANIRAJU REORGANIZACIJU GRAND PRIX VIKENDA
http://www.f1-hr.com/vijesti.php?id=2647
Taman covek pomisli da se sprema nesto dobro i novo,a ono ponovo NOVAC i samo novac.Kako ne shvataju da novac nije inspirativna kategorija bas uvek.:???:
Kao prvo,gde je ovde ravnopravnost?
Jedino ako ce svi voziti identican bolid,a ni tada to ne bi bilo ravnopravno,ako se ne bi napravio potpuno novi bolid,ralicit od svih.Toliko o ravnopravnosti.
Dalje,taj petak svi koriste za takticke varijante i podesavanje bolida,pa sumnjam da bi se toga odrekli zarad neke igrarije.
Ako zele takmicenje u dva dana-ideja je vec odavno razradjena u nizim kategorijama-dve trke(startni poredak i bodovanje se mogu i izmeniti),pa da uzivamo.
A mozda i ne bi bilo lose uvesti bodovanje za najbrzi krug i pole position.
Kimi bi se sigurno slozio.:D

ovako bi trebao izgledati kalendar za 2009. u moru Tilkeovog sivila strci samo Suzuka,staza koja je medju 5 najboljih na svetu

Melbourne March 26-29
Kuala Lumpur April 3-5
Bahrain April 17-19
Catalunya May 8-10
Monaco May 21-24
Montreal June 5-7
Silverstone June 19-21
Magny-Cours June 26-28
Nurburgring July 10-12
Budapest July 24-26
Istanbul August 7-9
Valenica August 21-23
Monza September 4-6
Spa-Francorchamps September 11-13
Singapore September 25-27
Suzuka October 9-11
Shanghai October 16-18
Sao Paulo October 30 - November 1
Abu Dhabi November 13-15

Мало ми је нелогично да се Берни са једне стране залаже за смањење трошкова тимова, а са друге стране повећава број стаза...

Melbourne March 26-29 - ostavio
Kuala Lumpur April 3-5 - izbacio
Bahrain April 17-19 - izbacio
Catalunya May 8-10 - izbacio
Monaco May 21-24 - ostavio
Montreal June 5-7 - ostavio
Silverstone June 19-21 - ostavio
Magny-Cours June 26-28 - izbacio
Nurburgring July 10-12 - ostavio
Budapest July 24-26 - izbacio
Istanbul August 7-9 - ostavio
Valenica August 21-23 - izbacio
Monza September 4-6 - ostavio
Spa-Francorchamps September 11-13 - ostavio
Singapore September 25-27 - ostavio
Suzuka October 9-11 - ostavio
Shanghai October 16-18 - izbacio
Sao Paulo October 30 - November 1 - ostavio
Abu Dhabi November 13-15 - izbacio

Vratio bih Donnington, Brands Hatch, Kylami, Mexico i Estoril uz obaveznu VN Banjaluke :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back