Katastrofalna trka BRE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čestitke Alonsu na fenomenalnoj vožnji.
Zaista mi nusu jasni crveni kad kukaju na sva zla koja im se dešavaju...A MI !!!???
Ajde kuknjave jedne,znate samo da se raspekmezite kada vam ne ide...tipično italijansko ponašajne![]()
![]()
Ja sam prezadovoljan Hamiltonovom vožnjom i što je najbitnije povećanom razlikom...daće dragi Bog da tako i bude do kraja.
Mislim da su sudije pogrešile kada su Masu kaznili sa samo kaznom "prođi kroz" već je trebao da dobije i MINIMALNO 10 sekundi...da je to neki naš uradio oduzeli bi im licence i vozili bi sladoledžijske kombije...ali to nismo bili mi,tako da takav zakon onda ne važi
tkacio:
tkacio:
tkacio:
njegovom voznjom ne mozes biti zadovoljan osim ako ne volis da bude staticar na stazi.. a bodovima,nasom greskom,mozes.. i to samo nasom greskom,vi ste bili jos gori

A zašto da ne budem...nije imao potrebe za nikakvom jurnjavom...znao je da su mu 6 bodova u džepu,Masa 3 kilometra iza njega i mirna Bačka
![]()
Gori od Renaulta,verovatno si mislio?njegovom voznjom ne mozes biti zadovoljan osim ako ne volis da bude staticar na stazi.. a bodovima,nasom greskom,mozes.. i to samo nasom greskom,vi ste bili jos gori

Katastrofalna trka BRE

Gori od Renaulta,verovatno si mislio?
Jos jedan navijac Ferrarija?![]()

Sama konfiguracija staze mi je bolja od Monaka,ali je suvise grbava.Moralo bi se to poboljsati.
I dizalice su lose radile danas.
Ipak,za premijeru i nije lose.
Ceo ambijent oko staze je spektakularan,kao i oni visinski snimci.
Mislim da je ispit polozen i da VN Singapura zasluzuje mesto u kalendaru.
Sama trka je ispala bolja od ocekivanog,narocito ako ne navijate za Ferrari.
Dovoljno uzbudjenja i bez one blamaze crvenih.Za samu trku je steta sto su onako izduvali ,ali to je njihov problem.
Ni Trullijeva taktika se nije proslavila,a mnogima je zagorcavao zivot.Pomalo gubitnicki.![]()

Danasnji "Drive through" nije fora.Kao da dozivotnom robijasu neko nakalemi jos 5 godina zatvora.Covek koji nema nista,ne moze nista ni izgubiti.![]()
I za ovo sam hteo da ti dam bambija al ne daju dusmani.Aha,isto toliko kostaju vase nestrucno osoblje i nekonkuretni vozaci...
Sledece sezone u Renou sigurno i verujem da ce ponovo biti jedan od glavnih kandidata za titulu
Alonso je sve iznenadio taktikom.A da ovo nije bila genijalna taktika Renault-a odn.najbolji primer timskog rada.

I za ovo sam hteo da ti dam bambija al ne daju dusmani.
![]()

.Rozberg je sa tri zaustavljanja ostao drugi.Aitaj viliams koliko znam je jedioni sa oba bolida uzeo bodove.ZNACI ALONSO JE POBEDIO ZAHVALJUJUCI SEFTI KARU I ZAHVALJUJUCI KAZNI ZA ROZBERGA,NEZASLUZUJE ON NIKAKVE CESTITKE.Ferarijevci zasto se nervirate danas ste pokazali da meklaren kidate na svim nivoima,ovo sto se desilo nema nikakve veze sa brzinom bolda i motorom.Bice na kraju masa sampion.Momci koliko vidim sve se svodi na meclaren i ferari.Koliko se raspravljate i nevidite druge bolide.A da cestitke alonsu.Kakve bre cestitke da nisu kaznili rosberga alonso bi mogao samo da.Rozberg je sa tri zaustavljanja ostao drugi.Aitaj viliams koliko znam je jedioni sa oba bolida uzeo bodove.ZNACI ALONSO JE POBEDIO ZAHVALJUJUCI SEFTI KARU I ZAHVALJUJUCI KAZNI ZA ROZBERGA,NEZASLUZUJE ON NIKAKVE CESTITKE.Ferarijevci zasto se nervirate danas ste pokazali da meklaren kidate na svim nivoima,ovo sto se desilo nema nikakve veze sa brzinom bolda i motorom.Bice na kraju masa sampion.
pa dobro jeste splet okolnosti doveo Alonsa do pobede,ali opet se na kraju u istoriji pise samo da je pobedio,a nadam se da ce Massa nekim cudom biti sampion...
Aha,i pored trećeg mesta jede ti džigericu...ostaviću te da se nerviraš.Reno ne smatram svojim!!! vaseg retarda sa brojem 23 nisam video tokom trke a ovaj barjaktar bi bio razvaljen upravo da nije bilo gorepomenutog renoa
Razlika je samo sedam boda,a hamiltonu se moraju osvetiti neke stvari.Dovoljan je samo jedan kiks a bice to u japanu veruj mi videces.Previse je poceo da lici na sumahera i to prerano.Bitno da je moj wiliams konacno progledao.![]()