FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preteruju sa kaznama prema McLarenu.Trebali su i Kimija da kazne zbog onog u Monacu.

Ако би спустили критеријуме оно у Монаку би се могло третирати као несрећан случај...
А ово данас се чак може третирати као намерно (знам да није али ипак може...)

Hteli ga doliti iz ispraznjenog Kimijevog aparata za dolivanje,je li?:lol: :dash:

Баш би ме занимало да видим тај снимак...
Предпостављам да ћемо ускоро добити одговор...
Потајно сам се надао да су га натанковали до краја трке...

Направљена је једна велика возачка грешка, али шта је ту је идемо даље...

Сигурно сте приметили да је доста возача имало проблема за затварањем и отварањем бокса.
Мислим да би се на том правилу требало мало порадити, можда га чак и укинути.

MASA KRALJU!!!! sisanje prosecnog heikija i jos jednog u desetki kupilo mu je moje poverenje do kraja ove sezone. ipak,sad se pitam gde mu je ovakva hrabrost na svakoj trci. ni tad ne bih navijao za njega ali bih ga barem postovao. nadam se da ce nastaviti

za kraj,najgore organizovani GP koji sam skorije gledao :thumbdown:

Desetka je mesto za preticanje,ali imam utisak da Massa nije ni nameravao tu da ih pretice dok nije skontao da obojica idu presiroko i da mu se otvorio put.
Massa je imao izbor da,iduci uobicajenom putanjom,koci da ih ne bi udario(jer su obojica ocajno usli u krivinu) ili da pokusa da se provuce ivicom staze.
Da ne bude zabune,preticanje je atraktivno,ali je Massa odlucio da pretice vec kad je sve drugo bilo manje razumno.Ipak,svaka cast na munjevitoj reakciji.

Ocajna organizacija trke,potpuno se slazem.

Мислим да није он тада планирао да их нападне, био је релативно далеко.
Али увидео је мали простор и свака му част на томе...

Ne hvalite toliko Masu dosta mi je što se na poslu kliberi jedan pajvan koji je njegov fan.

Vi opet u smeni.:lol:

A zamislite da je Lewis ukljucio mozak nakon tankanja i da smo imali troboj Kimi(mislim da bi on izasao ispred Kubice)-Kubica-Lewis.
Kimi u strasnom zamahu poslednjih nekoliko krugova,Lewis brzi od Kubice,ali iza njega.
Bas steta.

Било би много, много занимљивије.
Па још да се узме варијната у којој би Кубица изашао испред Раиконена, ташко је и замислити.

Шта кажете ви на онај Пикеов рикверц, Маса га је промашио за пола метра (можда нешто више) а чисто сумњам да га је Пике видео...

nije ni pomisljao na vozace oko sebe a tesko da ga je ovaj presao za vise od pola metra :dash:

iako ove sklopocije danas voze i deca,mislim da Nelsinjo nije svestan da se i dalje moze veoma lako stradati. decko je ubedljivo najgori vozac u karavanu

pa ne bi... uzeo je GP Monaca a veliki Airton je to sigurno gledao

za dalje ne znam. malom je prezime zagarantovalo mesto u F1,u to nema sumnje. ipak,cega ne neizmeran pritisak pa najpre valja videti kako ce se sa tim nositi

Сигурно је да ће Бруно бити под великим притиском...

Питам се колико притисак очевог имена делује на Пикеа и на његову форму.
Кад га гледам рекао бих да тај притисак није главни фактор његових лоших резултата..
Никад се не зна можда нас следеће сезоне (ако остане у Ф1) све демантује, што би свакако волео да видим...

cale ga bez sumnje mnogo pritiska jer je sam jedan od 10 najvecih vozaca u istoriji F1 ali to njegovom sinu zaista ne moze pomoci,naprotiv..

ako se nekim cudom i oporavi kocice ga bolid ali ovakvim voznjama njemu nije mesto medju 20

Poslednja izmena:
Za Hamiltona samo jedan komentar - mentol svih mentola! Od kad gledam F1 ovako glup potez jos ne videh... da zlo bude vece isao je direkt na Kubicu, ali kad vec nije mogao da stane, manje je zlo (za njega) da opali Ferrari nego BMW... sportski, nema sta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back