FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos jedna kolotocina na sredini sezone... ovog masu treba oterati u tri lepe p.m,odavno ne videh nesposobnijeg coveka.. koga bre boli uvo sto ti ne volis Kanadu,vozi sa svojih 110 % a ne kao parazit. valjda ce u slucaju nekih udesa stati pred crvenim svetlom,to je valjda zapamtio :rolleyes:

Kimicu ne vredi ni da kudim,taj ionako ne ebe zivu silu i vozi samo kad mu se cefne

:bye: U-uuu...pole.:super:
Ono sivo sa zutom tackom u sredini sto je tutnjalo stazom i na momente bilo vidjeno od onih koji nisu bas tada trepnuli je Lewis Hamilton.:mrgreen:
Strasan krug.Sta li je Kubica pomislio u tommomentu.Cinilo se da je pole njegov,ali trt...
Nego,sta je Ferrarijima?:confused:
Kolicina goriva ovde ne donosi i ne odnosi mnogo,a Kimija i Massu je unistio S3 i pored onog ultra brzog dela.Ajd Kimi jos i donekle podnosljivo,ali Massa p7:eek: Ne kazem da mi je zao,naprotiv,ali ipak :dontunderstand:
Alonso odlican.:klap:
Jarno "ringispil" Trulli se bas napalio na ono okretanje.Mora da ima vrtoglavicu sada.Sutra bi mogao da nas postedi.

i cisto da se zna... Dzodi Sekter je Britanac :klap:

pocecu da belezim bisere onog cara sa Foxa
Spremi dosta papira i i pola tuceta olovaka.:lol:
jos jedna kolotocina na sredini sezone... ovog masu treba oterati u tri lepe p.m,odavno ne videh nesposobnijeg coveka.. koga bre boli uvo sto ti ne volis Kanadu,vozi sa svojih 110 % a ne kao parazit. :rolleyes:

Tako je.To ja kazem za sve pekmezare.Ne volim ovo,ne volim ono,ne pase mi,zulja me,zimi zima,leti vrucina...:roll:
Cuti i vozi.Ako ne mozes,ima ko moze.
Ne voli Kanadu,ne voli Monako...voli samo Tursku.Pa nije ti to simulacija na PS-u,pa biras sta volis.

I stvarno mi nije jasno na koji je nacin toliko vremena Hamilton dobijao u S3....Ferrari brzi u jednom ili dva sektora i onda dodje finalni pa boom....Samo neka i sutra bude tako,ne bih se ljutio :D

Није ми јасно шта се дешава у трећем сектору.
Постоје две кривине између којих је брз део и да се баш толико губи, не могу да верујем.

А они коментатори су стварно за спрдњу.
Хамилтон је био одличан, свака част.
Не знам да ли да прижељкујем кишу:think::think:

I stvarno mi nije jasno na koji je nacin toliko vremena Hamilton dobijao u S3....Ferrari brzi u jednom ili dva sektora i onda dodje finalni pa boom....Samo neka i sutra bude tako,ne bih se ljutio :D
Pitanje je da li Lewis u S3 dobija vreme ili ga crveni gube.;)

Sta reci....0,6 sec brze od drugog je previse,a Ferrarija nigde....Bice sutra zanimljivo,a ja vec trljam ruke (a pretpostavljam i kolega iznad mene) :lol:

Dasta.Evo mi se zuljevi pojavljuju polako.:lol:
Samo da ne bude problema i Lewis bi trebao da ih ostavi za pola kruga na kraju po onome sto videsmo na treningu.
Naravno,trka je nesto drugo,pa da se ne istrcavam previse.
Nadam se da ce Alonso sacuvati zivce i visoku poziciju,mada p4 jako tesko,ako favoriti zavrse trku.

Није ми јасно шта се дешава у трећем сектору.
Постоје две кривине између којих је брз део и да се баш толико губи, не могу да верујем.

А они коментатори су стварно за спрдњу.
Хамилтон је био одличан, свака част.
Не знам да ли да прижељкујем кишу:think::think:

Ne znam za Kimija,ali lepo se videlo u jednom momentu kako se Massa muci u kompleksu pred "Zidom sampiona".Jedva savladjuje krivinu.A pitanje je da li i u onoj prethodnoj,sporoj(mislim da je 11) ne gubi desetinke.
Ferrari kao da nije setapovan posle Monaka.

Kisa vam je najveca sansa,mislim Kimiju.Massa je izgubljen slucaj.:mrgreen:
Ipak,treba imati na umu ono sto sam malo ranije pisao da su sa izuzetkom poslednje dve sezone u Knadi pobedjivali i nize plasirani na gridu(Kimi sa p7 cak).
Ali,Lewis je zaista ubedljiv bio,pa ne znam.

Nemoj,ostacete bez ijednog boda.

И ваши возачи греше на киши.
Ако Хамилтон понови грешку из прошле трке највероватније неће бити те среће да му болид буде у возном стању и плус да му одреди тактику за остатак трке као прошли пут...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back