FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo da ne budu kao ubogi Pike... bila bi sramota za gledanje

Nelsinja je tesko opravdati,a ne znam ni da li je moguce.
Bez zelje da ga pravdam,moram reci da je on pogresna osoba na pogresnom mestu u pogresnom trenutku.
U Renault je doneo breme tereta kao sin trostrukog sampiona i jos vece breme neiskustva.A auto ocajan do bola.Decko,sve i da nije los,ne moze mnogo ni da pokaze(ok,Alonso je vise pokazivao u Minardiju u slicnim uslovima za rad,ali Alonso je Alonso).
A uz to ga "presuju" u ekipi i traze da nadoknadi ono sto inzenjeri ne mogu.
Opet kazem,ne mislim da je Piquet Jr. extra talenat,ali mozda nije ni toliko los,kako sad izgleda.
I od Renaulta i od njega se ocekivalo vise.Ako se "kola slome",znamo na cijim ce ledjima to da se desi.;)

citao sam da je iz vikenda u vikend pod ogromnim pritiskom... prvo cale a zatim i citava banda porodice i prijatelja koji mu se dovlace na svaki GP

nije pomogao ni Flavio izjavama sa pocetak sezone kako bi dao Alonsu samopouzdanje za los bolid i mislim da bi bilo veoma dobro kada bi na kraju sezone oslobodio svoje F1 mesto

Ovo sa dolaskom blize i dalje rodbine i mene bas nervira.
Toga ranije nije bilo ili je meni promaklo.
Dodje zena ili devojka i to ne na svaku trku.
Ovo sada je nepodnosljivo.
Massa,Lewis i ostalabratija od trke prave privatni dogadjaj.
Sve cesce se mogu videti kako prvo trce u zagrljaj "svojima",pa se tek onda pozdravljaju sa mehanicarima i inezenjerima.
Samo cekam da ih jednom i preskoce,strasno se ljubeci i grleci sa bliznjima.:roll:
Ekipa radi za vozaca,a vozac vozi za ekipu i navijace(pa tekonda za svoju familiju)-to je neki normalan redosled.
Ali tako je to kad se u F1 dolazi sa sve manje godina.To ima svoje prednosti,jer extra talenti ne cekaju dugo na sansu,ali i mane-deci treba potpora roditelja i dragih osoba,a onda imamo danasnju situaciju da u boksu prisustvuje 3...4...5 ljudi kojima tu nije mesto.

ja se zaista jezim kad vidim Luisovog ili Masinog caleta,stim sto je ovaj prvi zasigurno umislio da je zvezda pa daje i autograme!!!

ja nemam nekih problema sa tim jer svi znamo kakav je Kimi a i Mihaelova supruga Korina zaista nije volela da se eksponira pa obojica slave pobede (i titule) sa onima koji su im u tome pomogli,kao sto si i rekao

Шумахер је одвојио своју породицу (приватни живот) од Ф1 колико је то било могуће.
Корину сам видео у боксу свега три, четири пута.
Кими је такође то урадио колико је било могуће, додуше била му је баба једном прошле сезоне али ко зна то јој је можда била последња жеља;)
Онај Масин ћале изгледа има задатак да чува снајку.
А онај Хамилтонов матори је почео да претерује.
Са једне стране могу да га разумем јер су му сина почеле спопадати разноразне маторке (Наоми Кембел и друштво).
Али опет то није разог да стално упада у фокус.
Нажалост такве појаве ће бити све чешће и обимније, али то је и норамално с' обзиром да Ф1 постаје вртић.

Izgleda da ce zvalonso ipak doci u Ferrari 2010 godine. Kimi namerava napustiti F1 2009 godine a Massa ima ugovor do kraja 2010 tako da je sasvim moguce da vidimo ******og u crvenom kombinezonu. Za sada su ovo samo glasine i dolaze nam iz Monaka.

Izgleda da ce zvalonso ipak doci u Ferrari 2010 godine. Kimi namerava napustiti F1 2009 godine a Massa ima ugovor do kraja 2010 tako da je sasvim moguce da vidimo ******og u crvenom kombinezonu. Za sada su ovo samo glasine i dolaze nam iz Monaka.

Da mi je samo da vam vidim face kada obuče crveni skafander i on onako zabalavi od sreće i počne da plače.
Izvini,oprosti nam ******i ali MI TE VOLIMO :worth::worth::worth:

Da mi je samo da vam vidim face kada obuče crveni skafander i on onako zabalavi od sreće i počne da plače.
Izvini,oprosti nam ******i ali MI TE VOLIMO :worth::worth::worth:
Uh,druze,da nam na nos ne izbije...;)
Pocne li Alonso da nize pobede,ako dodje u Ferrari,brzo ce oni da mu "oproste" slinavljenje itd...pocece da ga slave,ja sta ti kazem.
Ako im je Schumacher bio dobar,bice im i Alonso,pod uslovom da donosi pobede i titule.
Nama radost moze doneti samo dobar bolid(vozace vec imamo).:D
Dolazak Alonsa u Ferrari bi me obradovao samo u smislu da ce dobar vozac imati auto dostojan svog kvaliteta.

znaci,opet ista prica po formuli svinjarije u malom meklarenu = svinjarije u Ferrariju...

ala cete vi naebati,niste ni svesni koliko

Ja bas necu biti toliko pesimstican,ali moram reci da imam jasnu predstavu o tome koliko bi nam problema mogao doneti Alonsov dolazak u Ferrari.;)
Naravno,sve zavisi i od odnosa snaga u pogledu bolida.
Dobar auto cini kompetitivnijim i manje dobrog vozaca,a u losem autu ni najbolji nisu konkurentni(Alonso je najbolji primer za ovo drugo).

Neprovereno pa me zanima da li neko nešto zna o ovom?

Trenutni vozači su Alen Duspara i Kimi Räikkönen koji je došao kao zamjena za legendarnog Michaela Schumachera.

Za ovog Alena Dusparu nikada nisam čuo da postoji u auto sportu, a nema mi logike da muzičar vozi za ferrari :dontunderstand: Doduše postoji i velika mogućnost greške pošto sam to pročitao na wikipediji ali ko će ih znati šta smeraju :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back