FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O.K. to jedan čiji dolazak podržavam ali koga za drugog? Ne treba nam neka usijana glava koja ne ume da vozi ako nije prvi vozač u timu. :nono:

Шта кажеш на Кубицу?

Ајде мало да се играмо:
Ако би сада Ферари мењао оба возача, једна од бољих замена би био ''тандем'' Кубица-Алонсо, по квалитету, не улазим сада у то како би се слагали.
Чиними се да у овом тренутку Фетел још није дорастао изазову, тако да би њега изоставио (у овом тренутку).

Nema svrhe trabunjati o Ferrarijevim otkazima,izmenama,tumbanjima, jer imaju u redovima svetskog sampiona i pored njega vozaca koji je,ako nista drugo,spreman da skuplja bodove i eventualno pobedjuje. Zapravo,ja nikad nisam razmisljao o tome,jer mi se cini nerealno iz prostog razloga sto smo imali ranijih godina slicu situaciju u Ferrariju i nije se dovodilo u pitanje odlazak Sumahera,a Barikelo mu je vesto cuvao ledja. Zasto praviti problem gde ga nema...

zato sto je Tifozima sa Krste ocigledno jako dosadno :rotf:

jedna losa trka i menjali bi sampiona sveta

Ovo su reči Michaela Schumachera tako da ja ne pričam u prazno.

jednostavno ni Kimi a ni ko drugi nemože da mi objasni da može da udari u auto koji je sporiji od njega čak 3 sekunde, ovo sad što kažem je ništa na osnovu onog što sam sa vozačima čitavo vrijeme pričao, ali ovaj put je sve bilo ok. ostavili smo sve na priči da se to kao može desiti u ovom sportu, ali sledeći put više nema pradona, nakon izlaska iz bolida može da se pozdravi za Ferarijem"

ne samo da je Bastijan Vettel u Monaku konacno dosao do bodova (prva trka novog bolida) vec je stigao i malo da se brcne :mrgreen:

i123197_psqpxwhgbrqfepfctsj.jpg

Ali zato on prica u prazno.:lol:
Kimi je samo kurtoazno poslusao kritiku,jer zna da je kriv,a u sustini ga zabole sta mu pricaju,narocito MS. 8)
A i na posletku,Kimi svake sezone napravi bar jednu "gresku".

ne secam se da su Masi ebali mamu kad je timu zakinuo nekih 16 bodova na startu sezone

a Kimija stvarno zabole za sve ovo

I meni se cini da je tako.

Ma u suštini mislim da će Kimi da ispravi grešku već koliko u kanadi barem se nadam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back