FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci,Indijci ce negde drugde doci do ovih 5 bodova??? mozda u Monci :think:

Nekad se mnogo vise dobije kad covek ne uradi nesto za sta svi veruju da je mogao,ali su ga sprecile nesrecne okolnosti,nego da to uradi tiho i skoro nezapazeno.
Iako smo znali vec sredinom trke(mozda i pre) da je Sutil neocekivano visoko,tek u poslednjoj trecini se pocelo najavljivati veliko iznenadjenje.I svi smo ga cekali i odbrojavali,a onda se Kimi "zabrojao".
Da se to i nije desilo,mozda bi Sutil negde pogresio pod velikim pritiskom Kimija(poziciju bi izgubio bez sumnje),mozda bi mu se desio neki kvar...I tada bi ga svi sazaljevali,ali bi se to brzo zaboravilo.Bilo je i ranije autsajdera,koji su na korak od slave posustali.
Ali kad te neko neduznog spreci u tome,pa jos sampion u najboljem autu...To dize cenu i pamti se.
I danas se prica kako se Senna zakucao u zid sa pola minuta prednosti ispred drugoplasiranog.Ako Kimiju zafali bodova na kraju,pogodi gde cemo traziti deficit.;)
I ako slucajno ne bude sampion zbog ovog,decenijama ce se pricati o tome.Tu ce se mnogi setiti i Sutila. :D
Naravno da bi Force radje uzeo bodove,kao i svako drugi,ali kad se to vec nije deslio,ovo je najbolji nacin za to.Najisplativiji.Vec rekoh da im novac trenutno nije u prvom planu.
Treba im slava i satisfakcija.Slavu su sada stekli,a ako negde jos uhvate visok plasman(cuda su uvek moguca),imace i satisfakciju.:)

Ako dodje Alonso u Ferari sto moze eventualno da se desi na kraju 2009, jer tada cini mi se Kimiju istice ugovor stvarno ce nestati mirnoca, verovatno ce se posvadjati sa Masom. Trazice da bude prvi vozac iako naravno nije bolji ni od Mase ni od Kimija, Hamiltona. Trenutno je miran jer je bolji od Pikea kao i pre 2-3 godine od Fizikele, ali zato prosle godine mu je toliko bilo krivo sto je Luis postizao dobre rezultate.Mozda i gresim ali moje misljenje je da sa Alonsom Ferariju nece biti boje.

Masa odlazi da vozi za neki drugi manji tim tada a dolazi im sigurno Vetel...ja bih lično voleo da dođe Alonso u Ferari (polako,polako ne vičite crveni) ali mislim da će njihovi fanovi vršiti pritisak na skuderiju da se nađe neko mnogo bolje rešenje za njih (e sad valja,jel da ;) ).

Masa odlazi da vozi za neki drugi manji tim tada a dolazi im sigurno Vetel...ja bih lično voleo da dođe Alonso u Ferari (polako,polako ne vičite crveni) ali mislim da će njihovi fanovi vršiti pritisak na skuderiju da se nađe neko mnogo bolje rešenje za njih (e sad valja,jel da ;) ).

majstore,nije mi bas najjasnije vase guranje Alonsa u Crveni bolid!!! ako mislis da ce mu biti dopustene svinjarije koje je radio vama debelo se varas

uz kombinaciju takvog vozaca i takve formule vi mozete da sedite i placete jer ne bi imali apsolutno nista da mu suprotstavite. takodje,opet ponavaljam da smo najveci i najstariji tim u F1 pa se kod nas neke stvari veoma dobro znaju! pre svega,u ekipi vlada mir i vozaci se na stazi postuju. krljanje kakvo smo videli izmedju smeska i alonsa kod nas je nedopustivo. dalje,nasi vozaci sve sto imaju govore na stazi,ne preko medija. blacenje tima ili timskog druga je naucna fantastika!! apsolutno niko nije iznad Propetog Konja,sto ce danas osetiti Raikonen a alonso to zna vise nego dobro (nisam ja vozac,on je).

drugim recima,alonso je sve osim glup ili naivan pa zna u kakvu bi sredinu dosao. nepostovanje nekih stvari koje sam naveo dovodi do razlaza,i to mu je vise nego jasno. na kraju,u Ferrari ne moze sesti svako i to je once in a life time sansa. on nece biti toliko glup da je procerda

molite se vi da ga ipak ne vidite u Ferrariju

Poslednja izmena:
Ako dodje Alonso u Ferari sto moze eventualno da se desi na kraju 2009, jer tada cini mi se Kimiju istice ugovor stvarno ce nestati mirnoca, verovatno ce se posvadjati sa Masom. Trazice da bude prvi vozac iako naravno nije bolji ni od Mase ni od Kimija, Hamiltona. Trenutno je miran jer je bolji od Pikea kao i pre 2-3 godine od Fizikele, ali zato prosle godine mu je toliko bilo krivo sto je Luis postizao dobre rezultate.Mozda i gresim ali moje misljenje je da sa Alonsom Ferariju nece biti boje.
Malo ti je podugacak ovaj spisak "boljih" od Alonsa. ;) Da nisi jos koga izostavio?
:mrgreen:
Ferrariju ni sada nije lose.
Mozda mu sa Alonsom nece biti bolje,ali tesko da ce biti i gore.Borice se za obe titule,kao i sada,pod uslovom da nesto ne zeznu sa bolidom.

Gde je bio Massa kad je Alonso imao dobar bolid.
:ok:

A tek prosle godine...:whistling:

majstore,nije mi bas najjasnije vase guranje Alonsa u Crveni bolid!!! ako mislis da ce mu biti dopustene svinjarije koje je radio vama debelo se varas

uz kombinaciju takvog vozaca i takve formule
vi mozete da sedite i placete jer ne bi imali apsolutno nista da mu suprotstavite. takodje,opet ponavaljam da smo najveci i najstariji tim u F1 pa se kod nas neke stvari veoma dobro znaju! pre svega,u ekipi vlada mir i vozaci se na stazi postuju. krljanje kakvo smo videli izmedju smeska i alonsa kod nas je nedopustivo. dalje,nasi vozaci sve sto imaju govore na stazi,ne preko medija. blacenje tima ili timskog druga je naucna fantastika!! apsolutno niko nije iznad Propetog Konja,sto ce danas osetiti Raikonen a alonso to zna vise nego dobro (nisam ja vozac,on je).

drugim recima,alonso je sve osim glup ili naivan pa zna u kakvu bi sredinu dosao. nepostovanje nekih stvari koje sam naveo dovodi do razlaza,i to mu je vise nego jasno. na kraju,u Ferrari ne moze sesti svako i to je once in a life time sansa. on nece biti toliko glup da je procerda

molite se vi da ga ipak ne vidite u Ferrariju dovodi

Na koga si ovde mislio...valjda na Vetela.
Neću da izbacujem moje izlive nežnosti prema vama ali ako vam on stvarno dođe (ma sve više i više se govori o tome i ne guramo ga mi) voleo bih da vas vidim da li ćete isto tako da se spuvate i prihvatite ga brzo u svoju familiju kao što ste i sa Raikonenom radili pre nego što je došao kod vas (GO HOME KIMI :rtfm: )

Ni kod nas mu nije bilo dozvoljeno da pravi svinjarije,ali ko je mogao da ga spreci?!
Nije glup ni naivan,ali je tvrdoglav i ponosit(pomalo i narcisoidan),pa ga to zna dovesti u glupu poziciju(kao u Madjarskoj prosle godine,gde je izgubio i titulu,pokazalo se).
Naravno,bitnu stvar mi ne znamo-sta je njemu Ron zaista obecao pre dolaska.
Nesluzbeno u pitanju je No1 u ekipi.
Samo to niko nije rekao Lewisu izgleda.Ili mu nije mogao narediti(a mozda nije ni hteo).
Tu je razlika izmedju Ferrarija i McLarena.Vi ste kristalno jasni.;)
E,da,do razlaza je doslo i kod nas,bas zbog nepostovanja nekih stvari,samo sto se benefit toga jos ne oseti,ali ima vremena.
:D

Malo ti je podugacak ovaj spisak "boljih" od Alonsa. ;) Da nisi jos koga izostavio?
:mrgreen:
Ferrariju ni sada nije lose.
Mozda mu sa Alonsom nece biti bolje,ali tesko da ce biti i gore.Borice se za obe titule,kao i sada,pod uslovom da nesto ne zeznu sa bolidom.

Kubica, Kultard, Baton, Vetel............:):):):) ma salim se
Nije Alonso los samo bi meni licno smetao ako dodje u Ferari (a i mnogima), pa bi
onda podrzavao BMW, a tim u kojem vozi Alonso NEVER.

Na koga si ovde mislio...valjda na Vetela.
Neću da izbacujem moje izlive nežnosti prema vama ali ako vam on stvarno dođe (ma sve više i više se govori o tome i ne guramo ga mi) voleo bih da vas vidim da li ćete isto tako da se spuvate i prihvatite ga brzo u svoju familiju kao što ste i sa Raikonenom radili pre nego što je došao kod vas (GO HOME KIMI :rtfm: )

ne,nisam mislio na Bastijana vec na Alonsa

Kimi je bio nas sezonu pre ugovora,Mihaelu se na vreme morao naci dostojan naslednik.

da li cemo ga primiti? pa ako zaredja sa pobedama (a ne vidim nijedan razlog da ne bude tako) nas je covek. ja cu naravno i dalje vise podrzavati Kimicu ali cemo imati najbolji tandem u zadnjih 20 godina

Kubica, Kultard, Baton, Vetel............:):):):) ma salim se
Nije Alonso los samo bi meni licno smetao ako dodje u Ferari (a i mnogima), pa bi
onda podrzavao BMW, a tim u kojem vozi Alonso NEVER.

A tebi je Alonso problem,znaci.
Da ti ja kazem: pocni da navijas za McLaren.Tako ces biti siguran do kraja njegove karijere da ti nece doci u omiljeni tim.:D ;)

Poslednja izmena:

Ja se već spremio da vičem. Da sam oduševljen ovom pričom oko dolaska i nisam najradije bih ga video ispod nekog mosta kako prosi za hranu ali ako je Ferrari odlučio da ga dovede očekujem pobede isto kao što to očekujem i od ove dvojice trenutno. :rtfm:

Ja se već spremio da vičem. Da sam oduševljen ovom pričom oko dolaska i nisam najradije bih ga video ispod nekog mosta kako prosi za hranu ali ako je Ferrari odlučio da ga dovede očekujem pobede isto kao što to očekujem i od ove dvojice trenutno. :rtfm:

Samo tu se opet javlja problem navijanja,ako bi se Kimi slucajno penzionisao.
Jedno od resenja mozes naci u postu iznad tvog. :lol: :mrgreen:

A tebi je Alonso problem,znaci.
Da ti ja kazem: pocni da navijas za McLaren.Tako ces biti siguran do kraja njegove karijere da ti nece doci u omiljeni tim.:D ;)

Problem je i Hamilton. Sumnjam da cu navijati za meklaren jer ce Hamilton jos dugo dugo godina biti tu gde jeste. Navijao sam ja za srebrnu strelu za vreme Mike i Kimija
ali kad su se desile cuvene promene Kimi u Ferari, a Alonso u Meklaren nisam imao izbora. I zasto bih navijao za Alonsa Kimijevog glavnog konkurenta do tada. Kad je pocela sezona 2007 jos vise sam se razocarao sto Kimi nije u meklarenu i osim trke u Melburnu Meklarenu je islo odlicno.Konacno napravili pouzdan bolid koji moze da izdrzi celu trku bez kvara ,a ranijih godina Kimi je mnogo puta odustao zbog mehanickih kvarova, pucanja gume u poslednjem krugu i Alonso odnese 10 bodova i raznih gluposti zbog kojih Kimi nije bio sampion. Ali onda finis sezone kao iz snova, Kimi posle toliko nesreca postao sampion kada to niko nije ocekivao. Zasluzio je to!!!!!

Problem je i Hamilton. Sumnjam da cu navijati za meklaren jer ce Hamilton jos dugo dugo godina biti tu gde jeste. Navijao sam ja za srebrnu strelu za vreme Mike i Kimija
ali kad su se desile cuvene promene Kimi u Ferari, a Alonso u Meklaren nisam imao izbora. I zasto bih navijao za Alonsa Kimijevog glavnog konkurenta do tada. Kad je pocela sezona 2007 jos vise sam se razocarao sto Kimi nije u meklarenu i osim trke u Melburnu Meklarenu je islo odlicno.Konacno napravili pouzdan bolid koji moze da izdrzi celu trku bez kvara ,a ranijih godina Kimi je mnogo puta odustao zbog mehanickih kvarova, pucanja gume u poslednjem krugu i Alonso odnese 10 bodova i raznih gluposti zbog kojih Kimi nije bio sampion. Ali onda finis sezone kao iz snova, Kimi posle toliko nesreca postao sampion kada to niko nije ocekivao. Zasluzio je to!!!!!

Ovo Ja zovem prodana duša! Za svoj tim navijam i u najvećoj krizi.

Juče je bilo da je samo Kimi Raikonen mora hitno u Modenu na raport kod Mihaela Šumahera i Luke Monecemola ali ne, ipak je to isto dočekalo i Filipea Masu, danas su aktuelni vozači Ferarija od 10 ujutru do 6 uveče sjedili, samo je bila pauza za ručak u 2 sata.

Opširnije

Problem je i Hamilton. !

Nadam se da ti Kubica nije problem,jer bi,dolaskom Alonsa u Ferrari,uz Lewisa u McLarenu,ti zaista imao problem.:lol: ;)
--------------------------------------------------------------------------------------

Jedno pitanje za sve:sta mislite da li ce neki vozac da izgubi posao pre kraja sezone i koji?
Piquet nista nije pokazao,Heidfeld neocekivano ispodprosecan,Bourdais sve slabiji nakon prve trke...

Ovo Ja zovem prodana duša! Za svoj tim navijam i u najvećoj krizi.

Juče je bilo da je samo Kimi Raikonen mora hitno u Modenu na raport kod Mihaela Šumahera i Luke Monecemola ali ne, ipak je to isto dočekalo i Filipea Masu, danas su aktuelni vozači Ferarija od 10 ujutru do 6 uveče sjedili, samo je bila pauza za ručak u 2 sata.

Opširnije

Богами, крајње оштро (ако је истинито).
Али нека, и треба.
Боље спречити, него лечити.

Nadam se da ti Kubica nije problem,jer bi,dolaskom Alonsa u Ferrari,uz Lewisa u McLarenu,ti zaista imao problem.:lol: ;)
--------------------------------------------------------------------------------------

Jedno pitanje za sve:sta mislite da li ce neki vozac da izgubi posao pre kraja sezone i koji?
Piquet nista nije pokazao,Heidfeld neocekivano ispodprosecan,Bourdais sve slabiji nakon prve trke...

Mislim da su oba Ferrarijeva vozača na dobrom putu da izlete pre kraja sezone, a to nije nepoznata praksa u Ferrariju još od vremena pokojnog Enza ...

Неверујем да ће ико добити отказ пре краја сезоне, мада ништа није искључено.

Јесте ли запазили када је тим обавестио Пикеа да ће му ставити гуме за суво, човек је негодовао, а резултат свега тога је било излетање. Како је само био незадовољан.
Нисам обраћао пажњу али ми се чини да су прво њему стављене њему гуме за суво па тек онда Алонсу, што ће даље рећи да Пике искоришћен као заморче. Додуше и његови резултати показује да једино за такве ствари може да послужи.
Ово је један од момената из којих се може закључити да тим баш и не цени Пикеове сугестије, а Флавио сигурно неће држати у тиму бескорисног возача.
Али опет, Пике је одавно у Реноу... :neutral:

Mislim da su oba Ferrarijeva vozača na dobrom putu da izlete pre kraja sezone, a to nije nepoznata praksa u Ferrariju još od vremena pokojnog Enza ...

Еееее, Енцо је посебна прича.
Да је он ту било би белаја, то је Лауда најбоље осетио.
Такође се и Форд уверио у чудну Енцову нарав итд, итд....
Не верујем да ће у Ферарију повући тако драстичне потезе...

Еееее, Енцо је посебна прича.
Да је он ту било би белаја, то је Лауда најбоље осетио.
Такође се и Форд уверио у чудну Енцову нарав итд, итд....
Не верујем да ће у Ферарију повући тако драстичне потезе...

U Ferrariju ništa ne sme da te iznenadi, jer je 2000-te Montezemolo zapretio raspuštanjem celog tima ako ne uzmu titulu :rtfm: Mislim da se nije šalio tada, kao što se ne šali ni sada.

Poslednja izmena:
Неверујем да ће ико добити отказ пре краја сезоне, мада ништа није искључено.

Јесте ли запазили када је тим обавестио Пикеа да ће му ставити гуме за суво, човек је негодовао, а резултат свега тога је било излетање. Како је само био незадовољан.
Нисам обраћао пажњу али ми се чини да су прво њему стављене њему гуме за суво па тек онда Алонсу, што ће даље рећи да Пике искоришћен као заморче. Додуше и његови резултати показује да једино за такве ствари може да послужи.
Ово је један од момената из којих се може закључити да тим баш и не цени Пикеове сугестије, а Флавио сигурно неће држати у тиму бескорисног возача.
Али опет, Пике је одавно у Реноу... :neutral:

Mislim da su prvo Alonsu stavili gume za suvo.
Onda su cekali par krugova da vide kako ce ici na njima,pa da odluce za Piqueta,ali je ovaj poceo da vristi i zapomaze kako na starim gumama ne moze vise,pa su ga na precac pozvali u boks i stavili mu gume za suvo.Dalje znamo sta je bilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back