FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e uzasa ce biti,to nam ne gine

Urekao si Ferrari. :mrgreen:

Pa bilo je uzbudjenja.
Nista veliko,ali nije lose.
Najvece iznenadjenje je sprecio Kimi-udario Sutila.:sad2:
Neka mi oprosti aktuelni sampion,ali meni je u tom momentu bilo zao neduznog Adriana i njegove simpaticne ekipe.
Ipak,mislim da bi malo ko uspeo onako izvuci bolid,kao sto je Kimi ucinio.Slaba uteha i njemu i Sutilu.Po obicaju,Kimi pruza slabe voznje sredinom sezone.
Massa posle trke kao da je pokis'o.:lol: Bilo bi mnogo da je i ovde pobedio.A i ovako mu nista ne fali.Stigao je Kimija,pa sad nema moralnuobavezu da vozi za njega.Sanse su im jednake,dok ne poljubi "Zid sampiona" u Kanadi(ovo nije prizivanje ozbiljne nesrece,jer se onaj zid i zove tako sto ga mnogi "poljube" i ne bude im nista,a neki budu prisniji kao Alonso 2005. :lol: ).
Navijao sam iskreno za Kubicu,ali onda je Lewis dosao na p1...:D
I daje mislim da je bolji od Masse.Massa je dobar samo u kontrolisanim uslovima.
Jedan problem i on ispada iz borbe za pobedu.
Pravi vozaci pobede ili bar urade vise od ocekivanog.Zato i postanu sampioni.

) Cestitke Vettelu na 5 mestu....
DB,Intra i kompanija,mislim da vam je posle ovog trijumfa laknulo (meni bogami jeste) :D
Ferrariju ostaje uteha da su imali najbrzi krug....

Nacisto sam prodisao nakon Turske,a narocito danas. :D
Ispalo je bolje nogo sto sam i prizeljkivao.

E,da,sjajni Vettel.Mada je jasno da ga je to Kimi "castio",ali ipak cestitke,jer je startovao sa dna.

Pos___Vozač_______ Team
  1. Lewis Hamilton__ McLaren-Mercedes
  2. Robert Kubica__ BMW Sauber
  3. Felipe Massa__ Ferrari
  4. Mark Webber__ Red Bull-Renault
  5. Sebastian Vettel__ STR-Ferrari
  6. Rubens Barrichello__ Honda
  7. Kazuki Nakajima__ Williams-Toyota
  8. Heikki Kovalainen__ McLaren-Mercedes
  9. Kimi Räikkönen__ Ferrari
  10. Fernando Alonso__ Renault
  11. Jenson Button__ Honda
  12. Timo Glock__ Toyota
  13. Jarno Trulli__ Toyota
  14. Nick Heidfeld__ BMW Sauber
  15. Adrian Sutil__ Force India-Ferrari
  16. Nico Rosberg__ Williams-Toyota
  17. Nelsinho Piquet__ Renault
  18. Giancarlo Fisichella__ Force India-Ferrari
  19. David Coulthard__ Red Bull-Renault
  20. Sebastien Bourdais__ STR-Ferrari

Urekao si Ferrari. :mrgreen:

Pa bilo je uzbudjenja.
Nista veliko,ali nije lose.
Najvece iznenadjenje je sprecio Kimi-udario Sutila.:sad2:
Neka mi oprosti aktuelni sampion,ali meni je u tom momentu bilo zao neduznog Adriana i njegove simpaticne ekipe.
Ipak,mislim da bi malo ko uspeo onako izvuci bolid,kao sto je Kimi ucinio.Slaba uteha i njemu i Sutilu.Po obicaju,Kimi pruza slabe voznje sredinom sezone.
Massa posle trke kao da je pokis'o.:lol: Bilo bi mnogo da je i ovde pobedio.A i ovako mu nista ne fali.Stigao je Kimija,pa sad nema moralnuobavezu da vozi za njega.Sanse su im jednake,dok ne poljubi "Zid sampiona" u Kanadi(ovo nije prizivanje ozbiljne nesrece,jer se onaj zid i zove tako sto ga mnogi "poljube" i ne bude im nista,a neki budu prisniji kao Alonso 2005. :lol: ).
Navijao sam iskreno za Kubicu,ali onda je Lewis dosao na p1...:D
I daje mislim da je bolji od Masse.Massa je dobar samo u kontrolisanim uslovima.
Jedan problem i on ispada iz borbe za pobedu.
Pravi vozaci pobede ili bar urade vise od ocekivanog.Zato i postanu sampioni.

Jašta nego je bolji Kubica od Mase...mali je mnogo dig'o nos.
I mene je stvarno žao Sutila (on je bio i jedna od mojih želja pre sezone da dođe kod nas)...nisam znao da li da tugujem zbog njega ili da se radujem do besvesti zbog Raikonena...sve u svemu,ni ja ne volim ovu stazu ali bodovi moraju da se osvajaju.
Mora i da se pohvalim da sam na najnepredviđenijoj stazi pogodio poredak prva dva vozača.A da,čestitke i Kubici
LEWIS - No.1[/SIZE]

Да ли је Алонсо стварно помислио да ће у оној кривини обићи Хајдфелда:neutral:
Страшно лоша процена.

Хамилтон, Алонсо, Раиконен, Маса сви су они грешили, значи ни мало лака трка (ова тројица претендују за наслов првака).

Заборави да напоменем да је Вебер био одличан.

Да ли је Алонсо стварно помислио да ће у оној кривини обићи Хајдфелда:neutral:
Страшно лоша процена.

Хамилтон, Алонсо, Раиконен, Маса сви су они грешили, значи ни мало лака трка (ова тројица претендују за наслов првака).

Заборави да напоменем да је Вебер био одличан.

U pravu si,Alonso je bas preterao tamo.
I ovo drugo sto kazes je odlicno zapazanje-jedino Kubica od vodecih nije pogresio i moze se reci da je odvezao odlicnu trku(stalozeno i kontrolisano).
ALi je i Lewis nakon incidenta bio sjajan.Probudio se. :lol:

Idu bolji dani :)
Samo se nadam da nam Zid (vice)sampiona nece za 2 nedelje doci glave :think:

Ma kakvi.
Tu je Lewis prosle sezone poceo da briljira,pa se nadam slicnom ishodu.
Mada,sad kad je uhvatio korak i stekao cak malu zalihu,dobro je i drugo mesto(ipak treba imati u vidu Ferrarijevu nadmoc).
Sa druge strane,mozda bi se mogla iskoristiti i ova "ugruvanost" crvenih nakon danasnje trke.:D

Ово трку ћу да изједначим са Аустралијом, а сви знамо какав је исход био на следећој трци.
Очекујем потпуни повратак Ферарија колико још на следећој трци.

Vidim,svi nesto pricamo o sledecoj trci.
To je znak da ova nije bila dosadna i da smo se bas napalili.
Vec dve trke imamo sta da vidimo. :D
Naravno,crvenima se zuri da "izvade fleke" od danas. :mrgreen:
Kimi ce se kasnije razbuditi,a od Mase ne bih ocekivao bas previse.Evo,vec je i danas ispustio pobedu na tacni.Kova krenuo iz boksa,Kimi pao na startu,Lewis umao odustao,Kubica se duuugo probijao...i ni to Massi nije bilo dosta.:roll:

Маса каже да је изабрана лоша стратегија.
Имали су добру стратегију али су је за време трке променили.
Када је Кубица ставио гуме за суво и он је хтео то да уради али је из тима добио наредбу да остане на стази јер се очекује киша.
Двадесет кругова пред крај је изгубио радио везу са тимом.

Чињеница је да су нам возачи били лоши али је исто тако и сам тим направио пар грешака.
Све у свему лош викенд, али нема разлога за забринутост.

Vidim,svi nesto pricamo o sledecoj trci.
To je znak da ova nije bila dosadna i da smo se bas napalili.
Vec dve trke imamo sta da vidimo. :D
Naravno,crvenima se zuri da "izvade fleke" od danas. :mrgreen:
Kimi ce se kasnije razbuditi,a od Mase ne bih ocekivao bas previse.Evo,vec je i danas ispustio pobedu na tacni.Kova krenuo iz boksa,Kimi pao na startu,Lewis umao odustao,Kubica se duuugo probijao...i ni to Massi nije bilo dosta.:roll:

Код Масе је проблем што није константан.
Зна да одвезе најбржи круг али ако већи број кругова тако форсира уме и да погреши.

Код Масе је проблем што није константан.
Зна да одвезе најбржи круг али ако већи број кругова тако форсира уме и да погреши.

To je ta fina razlika izmedju vozaca.
Tu lezi i objasnjenje za Massinu brzinu na mahove.
Cepa ga preko granica svojih mogucnosti i misli da je pametan dok uspeva,a kad pogresi,sledi prica o maleru i sl.E,pa nije maler,nego si ga preterao,prikane.Hoces vise nego sto mozes. 8)
Dobro,nije ovo bas tako prosto,a mozda sam ja i pristrasan,,,ipak,mislim da Massa nije Senna(koji je itekako znao da pretera),nije Schumacher(i njemu se desavalo) i da ne nabrajam.

Gledam sad ovaj start ponovo.
Lewis je mogao prestici i Massu da je sira staza.
Odlicno je potegao sa starta.

Nikad mi nije bilo jasno zasto ni jedna televizija ne daje reprizu trke.
Nije ih davao RTS dok je krao prenose,nije davao B92,ne daje FOX.
Nema ni na HRT-u.
Ne mora to biti neki udarni termin.
Moze da se pusti nocu,kao sto sve pomenute televizije rade sa drugim sportskim dogadjajima.
Kod nas se cesto reprizno mogu gledati tuzne fudbalske utakmice iz domaceg prvenstva,kao i kosarkaske,rukometne... u nocnim terminima,a nema F1 :dontunderstand:

Да, да, добро је стартовао.
Тако рећи ушао је у пуцањ.

Već sam jednom rekao,da će Raikonen sa dosta opreza da ubuduće kreće sa starta (pre dve trke čini mi se da sam napomenuo) što se i obestinilo.
Sada je situacija već drugačija i mislim da na narednoj neće toliko taktizirati...ali to su već problemi sa kojima crveni treba da se pozabave aaaaaaa mi smo danas nabacili sunce posle trke u usrano kišnom Monaku i meni i mojim srebrnim kompanjonima sa foruma donela ako ništa drugo barem tračak nade za dalje posle onih svih za.yebancija od početka sezone.

Na normalnoj muskoj stazi nije svaka greska jednako odustajanje ili odlazak u box ;)

I jos jedna stvar me brine....Ako ove sezone bude bilo kisnih trka,plus TC off,mislim da se nece uspeti odvoziti 100 % krugova,nego ce se kao danas posle 2 sata zavrsiti,tj vozice na stopericu :)....?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back