FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma yebo ih SC,neka prilagode brzinu uslovima puta :)

U sustini ga ni ja ne volim.
Ali kad pomislim na ovaj tesnac u "Knezevini",nekako sam tolerantniji.

Nedavno smo diskutovali o zaradama vozaca,pa je ostalo nejasno koliko Kimi dobija po sezoni.
Evo,sad Jergovic ponovo govori da on zaradjuje [/U]"50-ak mulijuna dolara" po sezoni.
Ili je on lud ili su svi drugi.:confused:

Мени сад искључише ХТР 2:mad:

Као што рече и Јерговић можда нам се понови 96'.
Колико би то било паметно, односно колико би то трку учинило занимљивијом:roll:

neću više nikad da predviđam rezultat utrke:idea:
jer kad to ne učinim pobeđuje moj favorit:D:idea::arrow:
Luis Hamilton:super::super:
bravo care! car si, odlično si odvozio utrku, znaš i umeš a povrh svega imaš veliko srce i imaš veliko :worth::worth::worth:
:klap::klap::klap:
mnogo sreće i dalje:ok:

Кими, брука и срамота.
Жао ми је што је упропастио Сутила.
Маса је имао одличан темпо на почетку али касније испод просека.
Кубица је био одличан.
Хамилтон је имао среће што га она грешка није скупо коштала, али и поред тога је ипак заслужио победу.

У принципу Монако не показује прави однос снага што се да видети из приложеног, тако да већ од следеће трке крећемо у нове радне победе.

samo dva izvinjenja....

1) Kimi bi morao da se izvini sjajnom Nemcu a iskreno se nadam da ce mu ovaj pljunuti u facu i tako bar donekle nadoknaditi svoje suze. KIMI,ISPAO SI *****

2) odmah zatim,ako ne i pre,Kimi mora dobiti debelo objasnjenje neshvatljive greske tima sa gumama na gridu pre starta. ne secam se kad nam se tako banalna glupost zadnji put desila,ako uopste nekad i jeste. upropastili su mu citavu trku jer je lagano mogao da kulira na nekom trecem mestu na stazi koju mrzi

e sad idem da se spremam za Indy 500,najvecu trku na svetu!!! teraj ovo u tri lepe pic*e materine

Uh,dva sata blejanja mi bas i nije bilo potrebno,ali posteno sam se iznervirao danas :)
Hamilton je danas isprasio ostatak,Massa je jos jednom dokazao da ne zna po kisi,a za Sutila i Kimija nemam reci. Tolko mi je zao Nemca da je to neopisivo. Ko zna kad ce opet biti tako visoko,a blago receno vozi traktor....Heikki imao opet peh,kao i u Turskoj....Ostali su me prijatno ili neprijatno iznenadili :) Cestitke Vettelu na 5 mestu....
DB,Intra i kompanija,mislim da vam je posle ovog trijumfa laknulo (meni bogami jeste) :D
Ferrariju ostaje uteha da su imali najbrzi krug....

Uh,dva sata blejanja mi bas i nije bilo potrebno,ali posteno sam se iznervirao danas :)
Hamilton je danas isprasio ostatak,Massa je jos jednom dokazao da ne zna po kisi,a za Sutila i Kimija nemam reci. Tolko mi je zao Nemca da je to neopisivo. Ko zna kad ce opet biti tako visoko,a blago receno vozi traktor....Heikki imao opet peh,kao i u Turskoj....Ostali su me prijatno ili neprijatno iznenadili :) Cestitke Vettelu na 5 mestu....
DB,Intra i kompanija,mislim da vam je posle ovog trijumfa laknulo (meni bogami jeste) :D
Ferrariju ostaje uteha da su imali najbrzi krug....

čestitke srebrni ....
vratićemo mi našu 1 poziciju u generalnom u kanadi :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back