FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj' priznaj da i tebe deprimira ova matematika odozgo. :D

iskreno,meni je sad ravno jer Kimi mrzi ovaj sit od staze pa bi mu eventualna pobeda ili drugo mesto donelo ogromno samopouzdanje. prosle godine je ovde ostao kratkih rukava i nakon 6 trka bio u ocajnoj poziciji. sada je sve drugacije i mirno grabi ka zasluzenoj drugoj tituli

a matematika ti je dobra,ne bih ni ja bolje :lol:

Битно је да ова наша двојица сутра добро стартују.

Vama start nije problem ove sezone.
A kisa ako padne...tu svako moze da se polupa.Ne vredi ni prognozirati(mada bih ja najradje tipovao na Massu :mrgreen: ).
Imam utisak da je Kimi laksi od Masse(bez obzira sto je bio sporiji).
Jako je bitno i to da li ce se startovati po kisi ili ce ona kasnije poceti da pada.
Ako bi pocela u toku prvih odlazaka u boks,neko bi tu mogao dobro da profitira.
Mozda je zato bolje kenuti sa vise goriva.

Ali,vi ste ispred.:confused: :think:
Mislim...znas sta mislim :lol:

Е ова ти је добра:klap:
Само постоји један проблем, бићемо ван вашег радијуса деловања.
А и поред тога наћи ћете се непосредно испред нас кад вас будемо обилазили за цео круг, тако да неће изостати
sex-in-bed-1.gif
...

e ovo su vec teske zajebancije :dash::klap:

inace,danas sam video Bernijevu cerku na RTL-u pa sam malo prosvrljao po njenim slikama.... bogami,ima tu materijala. ni sestra Tamara joj nije za bacanje a to cemo za mog brata Sumahera. i onda vise nema zime za nas dvojicu :)

Кад су оне у питању расположен сам за све видове сарадње.
Могао бих чак и да јој хвалим тату, наравно под условом да то увећа моје шансе код ње (циљ оправдава средства).
Негде сам прочитао да је Тамара Сенин фан, тако да шансе има и DB 06.
Значи Норди ти ћеш Петру а ја Тамару.

пс.
Пуно сам отишао од теме.
Да ме неће Неша сутра
Battered-1.gif

Е ова ти је добра:klap:
Само постоји један проблем, бићемо ван вашег радијуса деловања.
А и поред тога наћи ћете се непосредно испред нас кад вас будемо обилазили за цео круг, тако да неће изостати
sex-in-bed-1.gif
...

Ne zaboravite da :bye: u prolasku. :D
P.S.Nadam se da ne pretite praznom puskom tj. da vam je ona punija od bolida. :mrgreen:
............................................................
Jos 12h.
Taman da se dremne pre trke. :lol:

Кад су оне у питању расположен сам за све видове сарадње.
Могао бих чак и да јој хвалим тату, наравно под условом да то увећа моје шансе код ње (циљ оправдава средства).
Негде сам прочитао да је Тамара Сенин фан, тако да шансе има и DB 06.
Значи Норди ти ћеш Петру а ја Тамару.

пс.
Пуно сам отишао од теме.
Да ме неће Неша сутра
Battered-1.gif

ma i tatu da hvalimo,nego sta

Tamara je moje godiste ('84) ali ja bih ipak Petru jer je ona 88. a meni bas ta godina odgovara,valjda je bila dobra berba :lol:

hm,godine prolaze pa covek i zaboravi neke stvari...

mi u Knezevini nemamo pol jos od 2000. a jos je sampion Sekter daleke 1979. pobedio u Ferdzi sa pola (sutra to popravljamo). i te 1979 imali smo prvi startni red Sekter-Vilnev

Masa je iznenadjen sto je pobedio Raikonena (tri puta je na konferenciji ponovio da ne moze da veruje) a Hamilton brzinom Ferrarija. dakle,svi se nesto cude

Kimi kaze da je drugi brzi krug u trecoj rundi upropastio odmah na pocetku i posle to nije mogao da ispravi iako se silno trudio (umalo da i to bude dovoljno). raduje me sto se nije zalio na gume

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back