FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto je ovaj petak nepodnosljivo dosadan malo sam gledao kakvo bi nas vreme moglo ocekivati sutra..

po sajtu time and date,ocekuje se kisa u ranim jutarnjim i vecernjim satima a u periodu kvalifikacija bi trebalo biti suncanih intervala,znaci bez padavina.

n022.gif
Flag_pole.gif
]

Nik je u debelom problemu a da sam ja Flavio Birjatore Pike vise ne bi bio F1 vozac

mislim da u meklarenu veceras niko nece spavati jer je ovo bila bukvalno jedina sansa da pobede Ferrari. sad mogu da se slikaju,sve sa dijamantskim kacigama :rolleyes:

ybg brate,bar si mogao da kopiras link za to

nek dodje i papa,zabole me

imamo najboljeg vozaca na svetu a bolid nam je takodje ubedljivo najbolji

Cekaj,cekaj polako.
Nisam procitao na netu,vec je Jergovic pricao nesto o tome za vreme kvalifikacija.Ugovor na 500 strana,tacna pozicija u timu...nisam mogao pazljivo da pratim pa ako je neko gledao moze opsirnije o tome.
Vidim da ste raspolozni za svadju,ali ne zalim da vam pravim drustvo.

Cekaj,cekaj polako.
Nisam procitao na netu,vec je Jergovic pricao nesto o tome za vreme kvalifikacija.Ugovor na 500 strana,tacna pozicija u timu...nisam mogao pazljivo da pratim pa ako je neko gledao moze opsirnije o tome.
Vidim da ste raspolozni za svadju,ali ne zalim da vam pravim drustvo.

raspolozen za svadju nakon 1. i 2. u Monaku... I don't think so!!!

opet kazem,nek sedne i ebeni papa,zabole me sve dok je tu Kimica Raikonen!!!!

Ovaj Massa mora sve na kraju da...pobrka.:mrgreen:
Kad bi bolid isao 100 m/s,onda bi 1 stotinka nosila 1 metar zaostatka.
Posto je prosecna brzina i na treningu daleko ispod toga,znaci da je zaostatak Kimija pedalj iza Masse,a Lewisov jos toliko iza Kimija.
I sad je Massa na p1 i ako se ne spuca po kisi,ladno moze da pobedi.Ubi me ta cinjenica.:dash:

Piquet je stvarno jadan. :thumbdown:
Heidfeld sve slabiji.Verovatno se ne moze navici na novi BMW.Pa nista,daj da pustimo nekog drugog da proba dogodine.8)

Ако не буде неких непредвиђених ситуација, Ферари би једино могао да изгуби позиције ако кише падне, кроз боксове или на старту (мада му све ово може донети и предност).
Киша би могла сутрашњу трку да учини занимљивијом али би могла и да је упропасти.
Овог другог се плашим, јер би се могло десити да доста често гледамо сигурносно возило на стази, што нам свакако неодговара.
Битно је да ова наша двојица сутра добро стартују.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back