FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево и данашњих резултата:

jjjjjjjjjjgggggggggg-1.jpg

Pa u F1 se vodi principom "kud i svi turci tu i mali mujo" pa ako neko stavi novi detalj,ajd i mi cemo ga staviti,iako nam to mozda nece pomoci...Ali to je stavila jaca ekipa,sigurno da je nesto dobro...Bolidi sve vise lice jedni na druge,to mi je do dna glupo....
Secate se Mclarenovih rogova,koji su uvedeni na pocetku 2005 a skinuti prosle godine u Nemackoj? Zapravo,to nije nicemu sluzilo,iako se spekulisalo da je stavljeno iz vise razloga (da ne nabrajam)....Posle njih to su stavili BMW i Honda,i verujem da ce i njih ubrzo smoriti....

Malo je off,ali zar ne bese jedna od dve Slavicine cerke(i Bernieve) srpska princeza?Jel i ti na to ciljas?
Ja sam cuo da se udala za jednog Karadjordjevica(sin Aleksandra-prestolonaslednika) inace oficira britanske vojske.

Mala korekcija:nije se udala,ali je u planu i pripremi(pa kao da jeste).
Ne mogu da nadjem nista sto bi to potkrepilo cinjenicama,pa ostaje da verujemo mom upucenom prijatelju na rec.:D Ja svakako hocu.
P.S.Ima tu jos senzacionalnijih stvari(to je kompleksna potencijalna veza porodice Ecclestone sa nasim i engleskim plemstvom),ali o tome drugi put(ako nesha dozvoli :D ) .
Moram jos da proverim neke informacije( moj nick nije nikako slucajnost :lol: ).

Nordi budalo,opet citas F1 vesti :dash::dash:

elem,premijer Francuske,izvesni François Fillon,zeli da se trka F1 vozi u Diznilendu (ne zajebavam vas!) posto je Manji Kur odsluzio svoje

ja zaista ne znam imaju li ti ljudi ista u glavi ali vec znam konfiguraciju staze,jer tamo za vise nema mesta :rolleyes:

Nesha se ne buni,a ovakvo drustvo se razocarati ne sme.:D
Dakle,evo sta mi prica prijatelj:
Engleska kraljica Elizabeta je krstila naseg prestolonaslednika Aleksandra.
Aleksandar ima sina,koji je oficir britanske armije.
Taj "sin" je u vezi sa Bernievom cerkom Tamarom(a mozda i onom drugom-Petrom,sto i nije toliko bitno).Mozda su cak i vereni.Kako god,to bi se trebalo okoncati brakom,veoma izvesno.
Ako je to sve tako i ako se sve tako desi,najvise ce profitirati...Bernie Ecclestone.
Matori ima lovu,uticaj,slavu...ali nema "plavu krv".
Svi znamo sta u Engleskoj znaci imati "plave krvi".Tada si baja,sta god radio.
Znaci,sef F1 i ko zna cega jos,preko svoje cerkice i zeta(srpskog kraljevica) i kumovskih veza dolazi u tesnu vezu sa Njenim Visocanstvom kraljicom E.
Tu se otvaraju nove mogucnosti,veze,uticaji...Matori lisac ce to znati da iskoristi.:whistling:

Eto.:D

P.S.Vreme ce pokazati sta je od ovoga istina.Moj drug im nije "drzao svecu" pa da stavljam ruku u vatru za ovo,ali je negde procitao ovu pricu(a on bira sta ce da cita ) ,mada se pretragom neta ne moze naci nista slicno.Informacija je od pre mesec-dva.
Sacekajmo.

Nordi budalo,opet citas F1 vesti :dash::dash:

elem,premijer Francuske,izvesni François Fillon,zeli da se trka F1 vozi u Diznilendu (ne zajebavam vas!) posto je Manji Kur odsluzio svoje
:eek: :roll: :dash:
ja zaista ne znam imaju li ti ljudi ista u glavi ali vec znam konfiguraciju staze,jer tamo za vise nema mesta :rolleyes:

:rotf::rotf::rotf:
Sreca pa je otoplilo i mogu da se valjam,bez da ozebem.
P.S.
Ova neinspirativna staza u Francuskoj mi nece nedostajati.

meni hoce,Mihael ju je obozavao... medjutim,kad zamislim Kimicu medju svom tom decurlijom unapred se radujem Diznilendu :P. naravano,ipak se nadam da svet jos uvek nije toliko poludeo i da ce Pariz ipak naci drugo resenje (sta god da naprave,ceka nas Miki Maus staza)

Poslednja izmena:
.....Tu se otvaraju nove mogucnosti,veze,uticaji...Matori lisac ce to znati da iskoristi.:whistling:...

Ако су Бернијеви планови такви, а верујем да јесу онда се ја питам колико он још мисли да ће живети:think:
Ову су планови за најмање 30 година унапред, што је пуно пуно:neutral:

Nesha se ne buni,a ovakvo drustvo se razocarati ne sme.:D
Dakle,evo sta mi prica prijatelj:
Engleska kraljica Elizabeta je krstila naseg prestolonaslednika Aleksandra.
Aleksandar ima sina,koji je oficir britanske armije.
Taj "sin" je u vezi sa Bernievom cerkom Tamarom(a mozda i onom drugom-Petrom,sto i nije toliko bitno).Mozda su cak i vereni.Kako god,to bi se trebalo okoncati brakom,veoma izvesno.
Ako je to sve tako i ako se sve tako desi,najvise ce profitirati...Bernie Ecclestone.
Matori ima lovu,uticaj,slavu...ali nema "plavu krv".
Svi znamo sta u Engleskoj znaci imati "plave krvi".Tada si baja,sta god radio.
Znaci,sef F1 i ko zna cega jos,preko svoje cerkice i zeta(srpskog kraljevica) i kumovskih veza dolazi u tesnu vezu sa Njenim Visocanstvom kraljicom E.
Tu se otvaraju nove mogucnosti,veze,uticaji...Matori lisac ce to znati da iskoristi.:whistling:

Eto.:D

P.S.Vreme ce pokazati sta je od ovoga istina.Moj drug im nije "drzao svecu" pa da stavljam ruku u vatru za ovo,ali je negde procitao ovu pricu(a on bira sta ce da cita ) ,mada se pretragom neta ne moze naci nista slicno.Informacija je od pre mesec-dva.
Sacekajmo.
Zanimljivo. Verovatno se britanski tabloidi hrane takvim stvarima. Videćemo.

Berni je jean od najmocnijih ljudi na Ostrvu i njegve cerke su veoma krupan ulov... ipak,kraljevska porodica je nesto posebno i nije mi jasna njegova ambicija kad se setim koliko godina ima.

ko zna sta mu Slavica radi :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back