El Caballero
Aktivan član
- Poruka
- 1.661
U kakvo ce przhenje da bude sutrashnji start trke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DB 06 tesko da ce Alonso moci protiv Masse i Kimija, jer je cini mi se laksi od njih, ali nema veze bio je prijatno iznenadjenje iako ga ne gotivi...
).Nisam ni mislio da ce Alonso moci protiv Kimija i Masse.
Ako ga Massa na startu ne "skine",ocekujem da to ucini u prvih par krivina,eventualno krug-dva,mada ce se morati dobro potruditi,bez obzira na nadmocnu masinu(navijacu za Alonsa u tom duelu).
Ja sam rekao da ocekujem Alonsov prvi stint kraci bar za 5 krugova u odnosu na Ferrari,a mozda i ostale iz vrha grida.
Tesko bi mi bilo poverovati da se Renault toliko popravio za ove tri nedelje da je pristigao McM i BMW,a skoro i Ferrari.
Kimiju svaka čast ali sam na Massu izuzetno ljut što nije ostvario drugu poziciju.
Zar Glavomira da gledam u drugom redu, katastrofa!
Danas se definitivno pokazalo koliko Mclareni gube u trecem sektoru celog vikenda....
Masa je dobro i prosao,a ako zavrsi trku bice jos bolje,nicija nije gorela do zore?
Pa dobro,mozda si u pravu,ali se malo osvrni i na tvoj post koji je namenjen Alonsu,,ja u sustini gotivim Masu,ali Hamija ne mogu da razumem,da ne upotrebim neki grublji izraz.daj ajde mu jos sad prognoziraj da nece zavrsiti trku.......obicno kad neprijatelju prognoziras da ne zavrsi sliku obicno tvoj vozac ne zavrsi........![]()
Pa dobro,mozda si u pravu,ali se malo osvrni i na tvoj post koji je namenjen Alonsu,,ja u sustini gotivim Masu,ali Hamija ne mogu da razumem,da ne upotrebim neki grublji izraz.
A sto se tice ko ce da zavrsi a ko ne trku,videcemo sutra.
Pa sta bi ti HTEO,pa moras i njega da gledas,i da mu se klanjas.Pa ko je najbolji trenutni vozac?neces valjda da kazes da je to Kimi????
daj ne moze to da se kaze posle kvalifikacija,pa i posle jedne trke.........![]()
ja nisam nishta ruzno rekla za Alonsa.........
@DB 06
U pitanju je strategija![]()
Nisi mogu da potvrdim, ali sam ja zato rekao za oboje i dalje stojim iza mojih reči.
Videcemo sutra?
Videćemo. Neka bolji pobedi a ja sam siguran da će taj neko biti Kimi.
Pa bolje i on nego Hami,nisam ja ocekivao Alonsovu pobedu?ali kao njegov fan nadam se nekom boljem mestu,i siguran sam u to da se osvojiti bar 1 poen,trebalo bi.
Što se mene tiče sve je ok dok je iza crvenih bolida.
Pa svako hvali svoga "konja"a mi ga nemamo?barem za sada,mislim da ce Reno uznapredovati,to je sigurno,a nesto vise o tome nakon zavrsene sutrasnje trke.
PS.kada sam spomenuo "konja" nisam nista lose mislio,nego asociacija na znak Ferarija.samo da se zna,sta sam hteo da kazem,kada sam to naveo.
Strategija,razume se.Ja i kazem da ocekujem da je Alonso laksi od Kimija i Masse poprilicno i da ce sa lakim bolidom pokusati sto duze sacuvati poziciju,a posle kako ispadne.
Ali na sta ti ciljas kad kazes "strategija"?
P.S.Mislim da ce i Kimi sutra navijati za Alonsa.Mogao bi da mu odradi strasan posao,ako napravi "vozic" iza sebe i omoguci Kimiju komotan odlazak u boks.
Mislim da mu je mesto gde i njegovom klubskom kolegi![]()
Mislim da je mnogo laksi od konkurencije i da ce vec u prvom krugu izbiti na prvo mesto ali to ce biti jako kratko.. Prvi sint kratki, 13-17 krugova, pa dugacki sint i na kraju jos jedan kratki ili cetiri kratkih sintova mada je to suludo. Ko ce ga znati Flavio je stari takticar moze svasta da se ocekuje od njega. Jednostavno ne verujem da se rendza toliko popravio..

Danas se definitivno pokazalo koliko Mclareni gube u trecem sektoru celog vikenda....
Videćemo. Neka bolji pobedi a ja sam siguran da će taj neko biti Kimi.
Neka nam je Bog u pomoći ali nisam baš neki optimista a i znamo kakvi su nam startevi (pogotovo Hamiltonovi).
E,pretera ga.Do sada je uvek bio prilicno ispred Piqea i to sto je Pique upao u prvih 10 je znak da se Renault popravio.Mislim da mu je mesto gde i njegovom klubskom kolegi![]()
Mislim da je mnogo laksi od konkurencije i da ce vec u prvom krugu izbiti na prvo mesto ali to ce biti jako kratko.. .