FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram primetiti da je prilicno "tiho" pred spanski GP.
Tronedeljna pauza je bas smirila strasti.
Ova prezvakana prica o Alonsovoj buducnosti i njegova analiza McLarenovih rezultata je sve vredno pomena.
Poslednja testiranja su bila toliko konfuzna,da se zakljucak ne moze ni izvuci.
Valjda zato i vlada zatisje.
Svi cekaju da vide je li Renault bar koju stotinku brzi,da li ce Massa da se nametne u Ferrariju,da li McM ima problem sa autom ili sa vozacima i,zavisno od toga, da li je BMW definitivno druga ekipa u sampionatu.
Nadam se da kisa nece biti faktor koji ce doneti iznenadjenja i uzbudjenja u nedelju,vec napredak neke od ekipa,iako i malo kisice ne bi skodilo :D

Film o Schumacheru:
http://vesti.krstarica.com/?rubrika=aktuelno&lang=0&sifra=7c75e01f26afe64f636050b4867c537d&dan=24&mesec=04&godina=2008

Tesko da film moze biti dobar,tim pre sto je glavni lik(ovde cak i bukvalno) postigao toliko uspeha u svojoj karijeri,da je to tesko ponoviti i docarati filmom.
Jos jedan primer halapljivosti za novcem,koji ne moze koristiti sedmostrukom sampionu.
Pa jos i on da glumi sam sebe.Glupost neopisiva.
Za mene bi jedino prihvatljiv bio neki dokumentarac i to brizljivo isplaniran i reziran.

ma naravno,Sumaheru bas treba novac... ybg,ne moze svako da napise knjigu kao veliki sampion luis smesko hamilton (koja se inace sada prodaje za 2 dolara ali niko ne zeli da je kupi) :rolleyes:

a i nasao si jak izvor... pazi kad nema 154 trke

stari i ja smo prošle godine navijali za Hamiltona...sad ove godine nešto i ne gledamo formulu1

kupili vinograd i vikendicu...pa se nema vremena:D ..nedelje provodimo "u prirodi"

...mada lako se desi da se opet navučemo...samo što se pre treba informirati ko s kim i zašto...kako ko stoji itd...

ma naravno,Sumaheru bas treba novac... ybg,ne moze svako da napise knjigu kao veliki sampion luis smesko hamilton (koja se inace sada prodaje za 2 dolara ali niko ne zeli da je kupi) :rolleyes:

a i nasao si jak izvor... pazi kad nema 154 trke

heheh,nordi,povrsno si procitao moj post,kao i ja ovu glupu vest(jer mi je promakla ta greska o broju trka).;)
Pokusao sam reci da u Schumijevoj karijeri ima previse detalja da bi to jedan film mogao kvalitetno da obuhvati i docara.
Zatim,da je glupo da on igra sam sebe(a pitanje je kako bi to i bilo odglumljeno).Kralj F1 ne mora da bude i kralj bioskopskog platna.A sve i da moze,glupo je.
Koliko god bio uspesan,film bi bio manje uspesan od svog glavnog lika u realnom zivotu.
Znaci-negativan efekat.
I ovo za novac sam mislio na halapljive producente,a ne na MS-a.;)

P.S.I naravno da je besmisleno pisati knjige nakon prvog ozbiljnijeg poduhvata u zivotu.
Ali,sta ces,svetski je trend da svaka budala izda knjigu.

...
Za mene bi jedino prihvatljiv bio neki dokumentarac i to brizljivo isplaniran i reziran.

Ту се слажем.
Мада Шумахер има глумачког искуства (глумио је у Астериксу и Обеликсу);)
И, да, не заборавим никако не смеју снимати без Тода ипак је и он велики глумачки потенцијал;)

Е сад мало озбиљније ствари:

Надам се да ће нам Шпанија дати прави увид у однос снага.
Очекујем да ће Ферари имати предност као и на предходне две трке.
Савако је назанимљивији однос снага између ''Швајцараца'' и ''Енглеза''.
Очекујем да је McLaren још увек у предности у односу на BMW, тешко је рећи колико та предност износи али мислим да је присутна.
Видим да се на нету доста пише и о могућем подизању Реноове форме, али вероватно од тога ''нема леба'', уколико су се попревили за 2 десетинке треба да буду пресрећни.
Тај могући успех Реноа ће у многоме зависити од тога шта су у овој паузи урадили; Ред Бул, Тојота, па и Хонда.
Видим да и Форс Индија нешто тестира, свака им част на труду.
Наступи Супер Агурија су под знаком питања, права штета, а прошле године су се некако и држали.

Лепо би било да мало падне кишица, али ако се то деси онда ћемо вероватно опет остати без много спомињаног ''увида у однос снага''.

И Тојота се труди:

97363.jpg

Ја сумњам у легалност овг додатка....

И Тојота се труди:

.......

Ја сумњам у легалност овг додатка....

Bar su originalni.
Sve bih ja to njima poskid'o.Ovom "ventilatoru" je mesto na zidu nekog bircuza,a ne na tocku bolida.8)
Iako se ovim inzenjerskim poduhvatima treba pomalo i diviti,ne mogu se oteti utisku njihovog iritirajuceg izgleda na bolidima.
Uskoro bi grid mogao liciti na neku scenu iz SF filma.
Svega ce biti samo ne trkanja.:roll:

Ako Kimi i Massa ne ostanu bar 5 krugova duze od Alonsa u prvom stintu,onda mogu samo da se :worth: Alonsu.
BMW je uz rame McLarenu definitivno(ili je fora u vozacu,mozda).
Kubica je za klasu iznad Heidfelda,mada se prica da je BMW konstruisao bolid prema Kubicinom stilu voznje,ali to opet dovoljno govori ko je "prva violina" kod dr Maria.
Vreme je da se Lewis iskupi za onu brljotinu sa prosle trke na startu i prestigne nekoga,ako je to uopste i realno moguce.

Joj ja rece da necu da se javim, ali moradoh... Kimi ocekivano, stvarno je majstor, ali Alonso me je iznenadio samo tako, stvarno svaka cast... Massa je cini mi se mogao bolje... BMW jeste uz rame McLarenu a i pored toga vozaci BMW-a su mnogo bolji od vozaca McLarena... Ona moja muka Vettel ce da poludi ako ostane u onoj konzervi od Toro Rossa, moj mu je predlog da raskida ugovor i da bude sledece godine test vozac Ferrarija a onda 2010. da juri stazama u crvenom bolidu...

DB 06 tesko da ce Alonso moci protiv Masse i Kimija, jer je cini mi se laksi od njih, ali nema veze bio je prijatno iznenadjenje iako ga ne gotivi...

Hamilton peti starta:D

sećam se prošle godine stari i ja dok smo gledali posljednju trku kad je Hamilton imao šanske osvojiti naslov....eeee čoveče suze su nam išleod tuge...što nije

al Hamilton će to ove godine da uradi...treba uvek malo "dramaturgije" prije uspeha:mrgreen:....sve najveće sportske face doživjeli su neki veliki pad...ili poraz ili im je medalja izmakla za sekundu, metar ili poen....a onda se iduću sezonu vratili još jači i spremniji i osvojili

eee za mene će Hamilton biti lik takvog "filma":D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back