FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Иначе, Шумахер је тестирао са тако рећи ''скинутим'' болидом (што се да видети са слике):

untitleddddd.jpg

...Dok je na stazi i oko staze proglašen kao ledeni Finac, izvan kruga Formule 1 zna biti izuzetno nekonvencionalan a kao i mnogi njegovi sunarodnjaci sportaši povremeno dublje zagleda u čašicu...
Kako to izgleda kada ledeni i hladnokrvan Kimi Raikkonen otpusti svoje kočnice u slobodno vrijeme i prepusti se blagodatima alkohola možete vidjeti na priloženom videu, u kojem pijani Kimi potpuno nekontrolirano pada sa brodskog mosta na sam rub palube, potpuno izvan svoje kontrole i neznajući gdje se nalazi....

...Dok je na stazi i oko staze proglašen kao ledeni Finac, izvan kruga Formule 1 zna biti izuzetno nekonvencionalan a kao i mnogi njegovi sunarodnjaci sportaši povremeno dublje zagleda u čašicu...
Kako to izgleda kada ledeni i hladnokrvan Kimi Raikkonen otpusti svoje kočnice u slobodno vrijeme i prepusti se blagodatima alkohola možete vidjeti na priloženom videu, u kojem pijani Kimi potpuno nekontrolirano pada sa brodskog mosta na sam rub palube, potpuno izvan svoje kontrole i neznajući gdje se nalazi....

Taj video je jos za vreme njegovog boravka u McLarenu, a nakon onoliko unistenih motora i ja bih pila kao on :lol:

Sreca pa MP4-23 ne lici mnogo na Ferrari,a ni Oswaldov "mali" ne kotira bas najbolje ovih dana.:mrgreen:
Uz to,ni snazna spanska spijinska sprega Alonso-DLR ne radi vise,pa me zanima ko ce sada biti kriv. :think:
Mada,sto bi trazili krivca,kad se zna ko voli da krade.:lol:
Samo da odredimo cifru.Bice mnogo 100 miliona ovaj put.

Оне слике Фераријевог ''носа'' што сам поставио пре одприлике два месеца (можда и више, оне имају огромних сличности са садашњим ''носем'') сам скинуо са једног страног форума, а на том форуму је неко поставио те слике пре краја прошле сезоне (мислим да је у питању август или септембар).
Не верујем да је у питању нека случајност.
Негде цури само је питање где:think:

Да, на почетку је цурело из картера, али тај проблем се лако решио.
Сад нам опет цури негде у организацији (вероватно није ни престајало да цури).
Не желим да пренаглим али не би ме изненадило да је сад умешан Бријаторе, некако су ми једино он и Денис способни за тако нешто (Денис се мање више опекао тако да би њега искључио, мада ништа није сигурно).

Mozda vam se Todt sveti zbog premestanja na "visu" poziciju.:mrgreen:
Ili je Ross Brawn "zaboravio" poneti neke stvarcice,pa navratio i usput bacio pogled na novi bolid.

Nego,mene cudi sto Ferrari uvek reaguje sa par meseci zakasnjenja.

Mozda vam se Todt sveti zbog premestanja na "visu" poziciju.:mrgreen:
Ili je Ross Brawn "zaboravio" poneti neke stvarcice,pa navratio i usput bacio pogled na novi bolid.

Nego,mene cudi sto Ferrari uvek reaguje sa par meseci zakasnjenja.

Ne treba prenagljivati, treba znati odreagovati u najpovoljnijem trenutku, barem bih ja tako učinio. Ako je šteta napravljena onda je treba znati tako iskoristiti da se preokrene situacija u sopstvenu korist.

budućnost 68-godišnjeg Britanca bit će odlučena na izvanrednom zasjedanju FIA-inog Senata, 3. lipnja ove godine u Parizu.

"Ako žele da nastavim, nastavit ću," izjavio je Mosley za novine Sunday Telegraph. "Ako ne žele, prestat ću. Također ću im reći da je moja namjera oduvijek bila da ne nastavim nakon 2009.

Razlozi su vrlo jednostavni: ako prestanem 2009., u svojoj 69. godini ću možda moći raditi nešto korisno. Ali, ako ostanem do svoje 73. godine, tada bi već bio na samoj granici."

Da si otisao u 59. godini,mogao si odavno nesto korisno raditi.:twisted: A tek da nisi ni dolazio...eh...
Ovako,ostavsi do sada,doveo si F1 na "samu granicu".:roll:

Eto,morao sam mu ovo reci,pa makar on to i ne procitao.:mrgreen:

P.S.Nadam se da ce ga naslediti neko konstruktivan.Dosta je destrukcije bilo.

gledajuci trku DTM-a malopre,definitivno sam se uverio da mi nemamo coveka koji moze kvalitetno da isprati jednu F1 trku (da ne govorimo o timu koji recimo ima HRT)

Veljko Petrovic i neki njegov nesretnik od pomocnika napravili su neverovatan broj gresaka za jednu relativno kratku trku i ja sam morao promeniti kanal na Motors TV i odgledati trku do kraja

tuga i jad :rolleyes:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back