Danijella
Zainteresovan član
- Poruka
- 473
O pa Schumi nije bio los danas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A sto je testirao sa takvim bolidom???
Inace ova slika je prelepa...
...Dok je na stazi i oko staze proglašen kao ledeni Finac, izvan kruga Formule 1 zna biti izuzetno nekonvencionalan a kao i mnogi njegovi sunarodnjaci sportaši povremeno dublje zagleda u čašicu...
Kako to izgleda kada ledeni i hladnokrvan Kimi Raikkonen otpusti svoje kočnice u slobodno vrijeme i prepusti se blagodatima alkohola možete vidjeti na priloženom videu, u kojem pijani Kimi potpuno nekontrolirano pada sa brodskog mosta na sam rub palube, potpuno izvan svoje kontrole i neznajući gdje se nalazi....

Mozda vam se Todt sveti zbog premestanja na "visu" poziciju.
Ili je Ross Brawn "zaboravio" poneti neke stvarcice,pa navratio i usput bacio pogled na novi bolid.
Nego,mene cudi sto Ferrari uvek reaguje sa par meseci zakasnjenja.
budućnost 68-godišnjeg Britanca bit će odlučena na izvanrednom zasjedanju FIA-inog Senata, 3. lipnja ove godine u Parizu.
"Ako žele da nastavim, nastavit ću," izjavio je Mosley za novine Sunday Telegraph. "Ako ne žele, prestat ću. Također ću im reći da je moja namjera oduvijek bila da ne nastavim nakon 2009.
Razlozi su vrlo jednostavni: ako prestanem 2009., u svojoj 69. godini ću možda moći raditi nešto korisno. Ali, ako ostanem do svoje 73. godine, tada bi već bio na samoj granici."

Рецимо Тод...

E ljudi javljam se samo da vam kazem zbogom i da svima zelim sve naj naj... Pozdrav za sve vas sa kojima sa ovih nekoliko meseci pricala...