FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I te kako je krivac, Alonso nije ni malo kocio, a Hamilton je naleteo na njega kao da ga nije video :roll: A mozda mu je i proslogodinji kolega bas nedostajao pa je resio malo da ga ''poljubi'' :lol:
Bilo je prica da je Alonso ono namerno uradio, ali meni ovde deluje obrnuto...
Evo i snimka gde se sve vidi sve, pa sami presudite ko je kriv:

Alonso tu nishta nije kriv kriv je Hamilton lepo se vidi...Ja iskreno mislim da je Alonso ziveo za ovaj dan da dodje do sudara izmedju njega i hamiltona............;)

А ево и мене.

Маса очекивано (цео викенд је био најбржи).
Кими стандардан.
Кубица одличан (сад би се већ могло рећи и стандардан)....
Хајдфелд још једном одличан, до сад најконстантнији.
Ковалаинен једино може бити срећан што је ''победио'' Хамилтона и то му је изгледа најбитније. Онај најбржи круг показује да је могао напасти барем 4 место али с' обзиром да је Хамилтон био далеко иза њега желео је да одвезе трку са што мање ризика (ја сам стекао такав утисак).
Хамилтон (''Какав данак неискуству'') прави исте грешке као са краја прошле сезоне, брзо га обузима паника (требао би мало на томе да поради).
Оног махања треба да се стиди (имао је среће што му Сато није узврато напад у свом стилу ;)).
''Швајцарци'' су за сада ближи ''првој двојци'' него што се очекивало (ко зна можда им и следеће сезоне на болидима буде писало 3 и 4...).

''Европска турнеја'' зна ''мање-више'' да промени распоред снага у односу на прве трке, тако да ће бити занимљиво (али ипaк је боље да ово оставим за неку другу дискусију),

Mislim da će McLareni ove sezone imati pune ruke posla sa BMW-ima. Ne mogu da kažem da mi je žao jer bi to bila očigledna laž. U svakom slučaju moja prognoza za nastavak sezone: Ferrari će dominirati i uzeti titulu na kraju sezone, a McLaren će voditi tešku borbu sa BMW-om i verovatno izgubiti zbog Hamiltona jer će napraviti neku od svojih čuvenih hamiltonovskih grešaka, a Kovalainen će se zadovoljiti time da bude ispred svog klupskog kolege mada bi mogao da pokaže i bolje rezultate u nastavku sezone.

Teško.Ako mu je to preokupacija za dalje onda bolje neka se povuče iz F1 i kupi ergelu konja i neka pravi manifestaciju fijakerijada.8)

nije mu to preokupacija!! glava ove godine cuti i izvlaci iz slabasnog Renoa ono sto niko drugi ne bi mogao. Nelson nema ni 15 % kvaliteta svog slavnog oca tako da je Spanac bukvalno jedini vozac tima

naravno,ne radi on to za dzabe i zeli da ispravi neke svoje lose strane ako misli da sedne u Ferrari a to mu je ocigledno zelja

nije mu to preokupacija!! glava ove godine cuti i izvlaci iz slabasnog Renoa ono sto niko drugi ne bi mogao. Nelson nema ni 15 % kvaliteta svog slavnog oca tako da je Spanac bukvalno jedini vozac tima

naravno,ne radi on to za dzabe i zeli da ispravi neke svoje lose strane ako misli da sedne u Ferrari a to mu je ocigledno zelja

Joj nemoj samo da mi on seda u Ferrari, nemam ja nista protiv njega, decko je stvarno i vise nego odlican vozac, ali radije bih videla u crvenom bolidu nekoga drugog ;)

Ma znam, ali ako mali ne dodje kod nas ovi iz naseg tima nisu definitivno pri sebi :-x
A tacno sam znala da ces da znas na koga sam mislila kada sam malopre rekla da bi nekog drugog volela da vidim kod nas ;)

nema tu mnogo izbora :)

tvrdim da se vodi ogorcena borba izmedju najboljih timova oko njega a ne verujem da cemo skoro saznati ishod toga... naravno,zna se ko tu ima najvecu prednost i ciji se poziv ne odbija

nema tu mnogo izbora :)

tvrdim da se vodi ogorcena borba izmedju najboljih timova oko njega a ne verujem da cemo skoro saznati ishod toga... naravno,zna se ko tu ima najvecu prednost i ciji se poziv ne odbija

Pa naravno, i sam je jednom prilikom izjavio da sada vozi bolide sa Ferrarijevim motorima i da bi u buducnosti voleo da nastavi da vozi sa njima ali u boljem timu... E sada jedini bolji tim je Ferrari, osim ako nije mislio na Force Indiju :lol:
Jos ako Schumi umesa one njegove prstice bice lepo meni i tebi ;)

Ma ako dodje samo na jednu, nece oni vise njega nikada pustiti...
A sto se tice Kimice osvaja on titulu sigurno... Vala i zasluzuje ne dve, nego vise titula jer je svasta preziveo u McLarenu, mada za pojedina odustajanja malo je i on kriv, jer nije znao da malo smanji gas... Ali izgleda da se kod nas totalno smirio...

Почела тестирања:

22346152ge3.png

Још тестирају.

Резултати тестирања:

1.Massa Ferrari 1:18.339 77
2.Wurz Honda 1:21.059 75
3.de la Rosa McLaren-Mercedes 1:21.566 113
4.Heidfeld BMW-Sauber 1:21.679 105
5.Piquet Renault 1:22.125 69
6.Coulthard Red Bull-Renault 1:22.197 59
7.Nakajima Williams-Toyota 1:22.431 72
8.Glock Toyota 1:22.590 92
9.Liuzzi Force India-Ferrari 1:22.846 91

Фераријев нос који је данас тестирао Маса (нешто попут оних слика што сам поставио одавно):

97040.jpg

97041.jpg

97039.jpg

Радује ме што то одлично функционише.

Колико ће проћи времена док неко од тимова прекопира ово решење:think::mad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back