FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја Алонса не мрзим.
Не волим га због дугачког језика, а не зато што је победио Шумахера.
А Шумахер их је у Брзилу (мислим на све возаче) по ко зна који пут направио бебама....

Vecina vrhunskih vozaca(visestrukih smpiona) je imala "dug jezik".
Legendarna su prepucavanja Senne i Piqueta seniora,Senne i Prosta,Senne i Schumachera(hehe,ispade Senna najveca jezicara.Nije to,nego sam najvise pratio njegove "dozivljaje" na stazi i jos vise van nje.Ima i Prost svojih "momenata" sa drugim vozacima,ako i Schumi...).
Elem,Alonso se,po meni,razlikuje od pomenutih velicina zato sto je to "lajanje" digao na vise stepen-diplomatski da kazem.
Njegovi prethodnici su to radili u zaru borbe i sa neskrivenim emocijama.
Alonso to radi kao politicari(nasi i strani).Bezvezni,jalovi i sterilni diplomatski stil izrazavanja,koji na prvi pogled ne saopstava nikakvu poruku,a u sustini je toliko zajedljiv i iritirajuci da coveku svasta padne na pamet slusajuti takve mudroslove,pa i Alonsa.
Takvi su i Massa,Lewis...samo malo manje iritirajuce od Alonsa i bice ih sve vise.To mu je kao "Novi val F1":roll:
Mozda je to i posledica dolaska sve mladjih vozaca u F1.Ranije se u formulu dolazilo sa 25+ godina kao zreo,formiran covek.
Sad su deca koja preko noci hoce da porastu.
Eh...dobre osamdesete. :lol:
:|

A ti bas mrzis Alonsa? Ovog Sumahera mogu i da razumem, Alonso mu je pobedio miljenika i ovaj se oprostio od formule bez titule i podijuma u poslednjoj trci. Sta je to uradio pa ga tol'ko mrzis?

Ne mrzim ja nikoga, a ponajmanje Alonsa, decko je stvarno dobar vozac ali mu je jezik malo duzi... A inace i meni je Schumi miljenik, tako da mozes sada i mene da razumes...
Inace ne zelim ga u Ferrariju iz prostog razloga jer tamo zelim da dodje Vettel jer me mnogo podseca na Schumija... Da Vettel jos nije dosao u F1 ne bih imala nista protiv toga da Alonso dodje kod nas, ali posto je mali vec u najbrzem cirkusu onda se sve menja ;)

Vecina vrhunskih vozaca(visestrukih smpiona) je imala "dug jezik".
Legendarna su prepucavanja Senne i Piqueta seniora,Senne i Prosta,Senne i Schumachera(hehe,ispade Senna najveca jezicara.Nije to,nego sam najvise pratio njegove "dozivljaje" na stazi i jos vise van nje.Ima i Prost svojih "momenata" sa drugim vozacima,ako i Schumi...).
Elem,Alonso se,po meni,razlikuje od pomenutih velicina zato sto je to "lajanje" digao na vise stepen-diplomatski da kazem.
Njegovi prethodnici su to radili u zaru borbe i sa neskrivenim emocijama.
Alonso to radi kao politicari(nasi i strani).Bezvezni,jalovi i sterilni diplomatski stil izrazavanja,koji na prvi pogled ne saopstava nikakvu poruku,a u sustini je toliko zajedljiv i iritirajuci da coveku svasta padne na pamet slusajuti takve mudroslove,pa i Alonsa.
Takvi su i Massa,Lewis...samo malo manje iritirajuce od Alonsa i bice ih sve vise.To mu je kao "Novi val F1":roll:
Mozda je to i posledica dolaska sve mladjih vozaca u F1.Ranije se u formulu dolazilo sa 25+ godina kao zreo,formiran covek.
Sad su deca koja preko noci hoce da porastu.
Eh...dobre osamdesete. :lol:
:|

Prijatelju svaka cas na odgovoru. Znaci u potpunosti se slazem sa tobom, a narocito ovo za Massu i Hamiltona... Samo bih ja jos dodala da je Alonso iako je malo vise pricljiv bolji vozac i od Masse i od Hamiltona...
Inace Massa i Hamilton su po meni prosecni vozaci u najboljim bolidima. Neki se nece sada sloziti samnom ali ja na zalost mislim da je tako... Kao i sto mislim da je Denis preterao, Hamiltonu obecava brda i doline a Kovalainenu nista iako je Kovalainen psihicki zreliji da bi osvojio titulu a i ne pravi greske...

ZA FERRARI !!! Massa ce biti zadovoljan ako mu ponude mesto test pilota. Pa, dobrodosao zvalonso. Coultard ode u penziju i prenosice trke na BBC-u.

Ma nema sanse, sada trazim svuda tu vest da je potpisao sa Ferrarijem i nigde je nema... E ako je ovo neka prvoaprilska sala nije ni malo naivna...
A ako je istina ljudi iz Ferrarija su definitivno pukli i nisu normalni...
Daj sajt na kome si procitao tu vest!!!!

Lepo mi je majka pricala uci skolu sine:lol:
Pa on sad vozi za 18 mil. godisnje i najplaceniji je vozac F1.
50 mil. za 3 godine je negde oko 17 mil. godisnje, mislim da i Kimi za tol'ko vozi.
Nikad nisam navijao za Ferari, izgleda da cu morati da pocnem.
Barem volim crvenu boju:lol:

Znaci ne mogu da verujem... Dodje mi da vristim na sav glas koliko sam besna... Nije mi samo jasno kako su smeli da dozvole da ne dovedu Vettela, a sada ce da im ga uzme BMW, pa ako neka i ode tamo i treba kada imamo u timu loodake...

Ne mogu da se setim na koliko je godina bio ugovor u McLarenu ali znam da je bio vredan 35 mil.
Mislim da je dvogodisnji,ali nije sad ni bitno.
Nego,malo mi je preterano sto Rusi pisu za Alonsa.
Ja cu sacekati sutrasnji dan,pa ako se ne ispostavi prvoaprilskomsalom,cestitacu crvenoj bratiji "najsrecniji" trenutak u njihovom zivotu.:mrgreen: :twisted:

Lepo mi je majka pricala uci skolu sine:lol:
Pa on sad vozi za 18 mil. godisnje i najplaceniji je vozac F1.
50 mil. za 3 godine je negde oko 17 mil. godisnje, mislim da i Kimi za tol'ko vozi.
Nikad nisam navijao za Ferari, izgleda da cu morati da pocnem.
Barem volim crvenu boju:lol:

Kimi po sezoni dobija 51 milion dolara.
To je drugi najveci ugovor u istoriji F1.
Znaci,Kimi je najplaceniji vozac danasnjice.

Znaci ne mogu da verujem... Dodje mi da vristim na sav glas koliko sam besna... Nije mi samo jasno kako su smeli da dozvole da ne dovedu Vettela, a sada ce da im ga uzme BMW, pa ako neka i ode tamo i treba kada imamo u timu loodake...

Hej,polako,cemu ocaj?
Sta ce vam faliti ako uparite takva dva vozaca.
Jedan beskompromisni borac,spreman na rizik.
Drugi promisljen i neumoljiv kada mu se ukaze sansa.
Obojica opako dobri.
Obojica i dovoljno mladi da u dobrom bolidu dominiraju jos par sezona,potencijalno.
Samo da se sloze i profunkcionisu kao tim.
I,da,Ferrari je uvek vise voleo proverene snage od talenata-junosa.
Ipak,kazem,scekajmo 2.april.:D

Hej,polako,cemu ocaj?
Sta ce vam faliti ako uparite takva dva vozaca.
Jedan beskompromisni borac,spreman na rizik.
Drugi promisljen i neumoljiv kada mu se ukaze sansa.
Obojica opako dobri.
Obojica i dovoljno mladi da u dobrom bolidu dominiraju jos par sezona,potencijalno.
Samo da se sloze i profunkcionisu kao tim.
I,da,Ferrari je uvek vise voleo proverene snage od talenata-junosa.
Ipak,kazem,scekajmo 2.april.:D

Kako čemu očaj, rizikovaću po prvi put da dobijem kazneni, ako treba neka neša i briše post, ali seljačka govnara da mi vozi za Ferrari to ne mogu da progutam. Znači ako se neko našalio nije mu fazon, nije mu uopšte fazon i neka se nosi u tri pi*de materine!

Kako čemu očaj, rizikovaću po prvi put da dobijem kazneni, ako treba neka neša i briše post, ali seljačka govnara da mi vozi za Ferrari to ne mogu da progutam. Znači ako se neko našalio nije mu fazon, nije mu uopšte fazon i neka se nosi u tri pi*de materine!

Daj,druze,opusteno samo.Sto te toliko pogadja svaki nagovestaj dolaska Alonsa u Ferrari?:shock:
Nisi dete,znas da je to samo jedan veliki biznis.
Novine svasta pisu,mi svasta citamo,pomalo komentarisemo...
Ti ovo toliko licno dozivljavas,a ne postoji nikakav razlog za to.
Niko tebi nista nije obecao iz Ferrarija u pogledu vozackog kadra,pa te zeznuo,da bi se ti mogao ljutiti.
I da jeste,opet si nemocan.
Uvek imas drugi bolid,pa navijaj za njega.:D ;)
Pusti "krivu Drinu" da tece i ne pitaj sto je kriva.Samo neka tece.:D

Kimi po sezoni dobija 51 milion dolara.
To je drugi najveci ugovor u istoriji F1.
Znaci,Kimi je najplaceniji vozac danasnjice.

Mislim da Kimi ima ugovor na tri godine vredan 51 mil.
Ako ja gresim, grese i ovi sa B92
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.php?yyyy=2008&mm=04&dd=01&nav_id=291944
[/QUOTE]

Ako gresi Mladen Jergovic,gresim i ja.
http://www.f1-hr.com/clanci.php?id=154&cat=&cat1=lista_pogled
Obrati paznju pri dnu teksta.

Lose si citirao moj post,pa je sad sve konfuzno.

Daj,druze,opusteno samo.Sto te toliko pogadja svaki nagovestaj dolaska Alonsa u Ferrari?:shock:
Nisi dete,znas da je to samo jedan veliki biznis.
Novine svasta pisu,mi svasta citamo,pomalo komentarisemo...
Ti ovo toliko licno dozivljavas,a ne postoji nikakav razlog za to.
Niko tebi nista nije obecao iz Ferrarija u pogledu vozackog kadra,pa te zeznuo,da bi se ti mogao ljutiti.
I da jeste,opet si nemocan.
Uvek imas drugi bolid,pa navijaj za njega.:D ;)
Pusti "krivu Drinu" da tece i ne pitaj sto je kriva.Samo neka tece.:D

Ja sam ti toliko vezan za Ferrari da bi se to moglo nazvati opsednutošću.
Ne tražim ništa od njih za moje doživotno poverenje. A Alonsa toliko mrzim da mi je čak i vas McLarenovaca bilo žao kad je onako pljuvao po vašem timu, a neki će primetiti da sam vas prvi put tako nazvao odkad sam na forumu.

kad smo vec kod prokletih para... glava jeste postao najplaceniji sa 18 miliona a nas Kimica dobija 17 (vredi jos 6 puta vise)

samo bogovi znaju ko prosecnom Batonu daje 10 miliona za sezonu.. u poredjenju sa njim,Smeso vozi za babuske

kad smo vec kod prokletih para... glava jeste postao najplaceniji sa 18 miliona a nas Kimica dobija 17 (vredi jos 6 puta vise)

samo bogovi znaju ko prosecnom Batonu daje 10 miliona za sezonu.. u poredjenju sa njim,Smeso vozi za babuske

Ma Kimici sigurno vredi vise, ali na kraju krajeva nije ni vazno, najvaznije je da je on kod nas crvenih :D A Alonso ima toliko jer su morali da mu daju silne pare da bi se vratio u Reno... A sto se Buttona tice i ja se pitam ko mu daje toliko para... Mada svi oni sigurno zarade mnogo vise od toga sto pise...

Ево какве сам ја податке нашао за 2008 годину:
(ово су плате само за ову сезону)

1.Алонсо 28 милиона
2.Раиконен 22 милиона

То су прва двојица, имам податке за још неке али не знам које тачно место заузимају:

Батон 16 милиона
Хајдфелд 11 милиона
Розберг 5 милиона
Хамилтон 5 милиона
Ковалаинен 2,5 милиона
Глок 2 милиона
Пике 1,5 милиона

На дну листе се налазе:

Накађима 1 милион
Сутил 1 милион

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.