FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Optuzba u vezi ECU-a neosnovana i ishitrena.
Pozicija Masse vise nije tako jaka odlaskom Todt-a.
U vezi kazne McLarena
"Drakonska odluka,ima previse tih sudjenja.Da je bio Ferrari u pitanju,verovatno ne bi bio kaznjen.BMW se zalio,Alonso rekao da nisu namerno smetali iako je vise ostecen "
Vremenska prognoza obecava zanimljivu trku-"grmljavinski pljuskovi".:D

Ja nisam tako čula. Gospodin Jergović je rekao da je kazna prtjerana i da bi njegovo mišljenje bilo isto i da je Ferari bio u pitanju.
Bravo Kimi!:lol:

da znas da je bravo Kimi

umesto bacakanja po padoku i vestackog keza decko je potpuno miran nakon nove sjajne pobede! malo da pripazi sa pobednickim sampanjecem na sledecoj trci i to je to :)

Ovu je trku odvezao bez greške.
Komentatori na HRT-u su pričali o Kimijevoj vožnji u Australiji . Iako je pravio velike greške veći broj ljudi se slaže da je veoma pohvalno što se borio do kraja.

ewo izjave ferarija nakon trke:
Kimi Raikkonen

“U Melbourneu smo imali teški vikend, zbog čega nisam očekivao sličan scenario ovde u Maleziji. Ipak, nismo bili 100% sigurni da će ovde stvari biti drugačije. Znali smo da možemo biti brzi, kao što smo trebali biti brzi i u Australiji. Ovde je sve funkcionisalo savršeno. Momčad je odradila sjajan posao, sačuvao sam motor krajem trke, no žao mi je zbog Felipea. Imali smo problema juče na kvalifikacijama. Druga runda bila je dobra, ali ne i poslednja. Problem je bio u pronalasku gripa. Danas sam znao kako ću ostati duže na stazi od Masse, zbog čega nisam paničio. Glede bolida, on je bio brz tokom vikenda, iako smo često imali problema sa gumama.”

Felipe Massa

Ne znam šta se dogodilo. Potpuno sam izgubio bolid nakon što je zadnji kraj najednom otkazao,” rekao je frustrirani Massa prilikom dolaska u boks. Nakon službene Massine izjave dopuni ćemo ovaj tekst.

Ovu je trku odvezao bez greške.
Komentatori na HRT-u su pričali o Kimijevoj vožnji u Australiji . Iako je pravio velike greške veći broj ljudi se slaže da je veoma pohvalno što se borio do kraja.

to sam i ja ovde odmah rekao jer je bio ubedljivo najbolji na stazi i da ume da vozi kao neki ziherasi imao bi lagano drugo mesto! zbog toga mu se divi citav trkacki svet i zbog toga uzima drugu titulu za redom

to sam i ja ovde odmah rekao jer je bio ubedljivo najbolji na stazi i da ume da vozi kao neki ziherasi imao bi lagano drugo mesto! zbogo toga mu se divi citav trkacki svet i zbog toga uzima drugu titulu za redom

kimi je tada pogresio zbog guma koje su bile skroz unistene jer je pola trke vozio na njima... bilo ko da je bio na njegovom mestu to bi uradio... jedino massa i hamilton to ne bi uradili definitivno...

kimi je tada pogresio zbog guma koje su bile skroz unistene jer je pola trke vozio na njima... bilo ko da je bio na njegovom mestu to bi uradio... jedino massa i hamilton to ne bi uradili definitivno...

:dontunderstand:
Vid' nju!
Sad cemo mesati "babe i zabe",ha?:mrgreen:
Priznaj da bi bila mnogo srecnija da je u Massinom bolidu vozac Lewisovog kalibra.;)
Za Nordica sigurno znam da bi.:D

Лепо сам рекао да ће у Малезији доћи све на своје место.
Кими и Маса су били убедљиво најбржи на стази.
Маса је опет направио глупост.
Кими је на свом нивоу одвезао трку (добро је што се није успавао).
Хамилтон је разочарао, код Вебара је имао свега два или три ''отварања'' која су била далеко од праве шансе.
Ковалаинен је морао више да стисне.
Кубица је био одличан.
А најпријатније ме је изненадио Трули (свака част).

Optuzba u vezi ECU-a neosnovana i ishitrena.
Pozicija Masse vise nije tako jaka odlaskom Todt-a.
U vezi kazne McLarena
"Drakonska odluka,ima previse tih sudjenja.Da je bio Ferrari u pitanju,verovatno ne bi bio kaznjen.BMW se zalio,Alonso rekao da nisu namerno smetali iako je vise ostecen "
Vremenska prognoza obecava zanimljivu trku-"grmljavinski pljuskovi".:D

Кад је ово Јерговић изјавио:?: (болдирано)
Он се осврнуо на прошла времена у којима возачи нису били кажњавани за овакве поступке, па је чак споменуо 1985.г. када је Сена након квалификацијског круга у Монте Карлу буквално разгледао град и на тај начин успорио пар возача, а није био кажњен (свиђа ми се та Јерговићева објективност с' обзиром да је он Сенин фан).

:dontunderstand:
Vid' nju!
Sad cemo mesati "babe i zabe",ha?:mrgreen:
Priznaj da bi bila mnogo srecnija da je u Massinom bolidu vozac Lewisovog kalibra.;)
Za Nordica sigurno znam da bi.:D

srecnija!? nikako... mene samo moze da usreci vozak kao sto je vettel... nikako neko kao sto je hamilton... on jeste dobar ali ne zaboravimo da ima i dobar bolid ;)
a ja ne mesam nikako zabe i babe... massa i hamilton su slicni, ni jedan ni drugi nikako da uspeju da predju nekoga, plase se da ne zavrse van staze...

a da zaboravih da kazem da je hamilton izjavio kako je veoma tesko preticati, kako je imao sanse da zavrsi na trecem mestu ali da to nije uspeo zbog problema u boxu. zalio se jos i na to sto nije popio ni kap vode tokom trke i rekao je da je to bio veliki problem...

Само је мало поквасио грло.
Јесте ли приметили да Кими није бацио овима доле из тима шампањац (додуше нису ни она двојица).
Да ли је то алкохол завладао сценом Ф1;)

Ja nisam tako čula. Gospodin Jergović je rekao da je kazna prtjerana i da bi njegovo mišljenje bilo isto i da je Ferari bio u pitanju.
Bravo Kimi!:lol:

Кад је ово Јерговић изјавио:?: (болдирано)

Ja sam ovo cuo:
" Zanimljivo je da su se zalila dvojica vozaca koja ne vole Mclaren.Nick Heidfeld jer su ga izbacili iz kombinacije [ispao iz orbite] tamo 2000.god a Alonso svi znamo zbog cega.Jos je Alonso rekao kako nije bilo namerno,iako su njemu mozda vise zasmetali - problem je sto su oni vozili 300km/h a njih dvojica 60km/h.Mislim da je kazna drakonska i da je bio Ferrari u pitanju verovatno ne bi bio kaznjen tako."

A šta će nama početnik u bolidu ako se može znati?
I to sto kazes.Iskustvo je znacjanije.Massa ga ima.:lol:

srecnija!? nikako... mene samo moze da usreci vozak kao sto je vettel... nikako neko kao sto je hamilton... on jeste dobar ali ne zaboravimo da ima i dobar bolid ;)
a ja ne mesam nikako zabe i babe... massa i hamilton su slicni, ni jedan ni drugi nikako da uspeju da predju nekoga, plase se da ne zavrse van staze...
U odnosu na Massu,Hamilton je vanzemaljac.
Imao je i Massa dobar bolid prosle godine,pa ga je pocetnik Lewis pobedio.
Ima on dobar bolid i ove godine,a 0(nula) bodova.Lewis 14.

mislim da je bilo previsoko

Ja mislim da je odlepio kad su mu napunili oci sampanjcem,pa mu nije bilo do raspodele istog.
A jeste li culi njegov savet neiskusnima(Kubici i Heikkiju) da se sampanjac pije a ne prska se u oci.
Hehe,mozda je Kimi bio ljut sto prosipaju dragocenu tecnost.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back